Trädgårdsmöbler

Öppet köp i 60 dagar

Läs mer här

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21:00 på vardagar

Loungegruppermatgruppercaféset eller bänkset - vilken utemöbel du än väljer finns den på BAUHAUS. Vill du ha dynor till din nya trädgårdsmöbel? Självklart finns även dynorna till dina utemöbler till kanonpriser hos oss! Du hittar positionsdynorsolsängsdynorstolsdynorhammockdynor och bänkdynor i olika färger, material samt mönster på BAUHAUS.

Du kanske redan har en utemöbelgrupp som du vill komplettera med en extra stolbänksoffa eller bord? Vi kan erbjuda dig ett av marknadens bredaste sortiment av positionsstolarcaféstolarfåtöljer och loungestolar och du hittar ett minst lika brett sortiment av matbordcafébordavlastningsbord och loungebord hos oss.

För de extra soliga dagarna vet vi alla hur skönt det är att plocka fram sin bästa solstol, solsäng och relaxmöbel. Därför är vi glada att kunna erbjuda dig en mängd varianter av hänggungor, solstolar och solsängar i underhållsfria material som konstrotting, aluminium och textilene. Kolla gärna in vårt breda sortiment av sittsäckar som både är bekväma och praktiska när du behöver fler sittplatser. När det är soligt ute är det behagligt att kunna unna sig en plats i skuggan. Därför erbjuder vi dig på BAUHAUS ett stort utbud av hängparasoller och parasoller i flera olika färger, så att du enkelt kan matcha parasollet med ditt hus och dina utemöbler. Vill du hellre en paviljong eller ett partytält hittar du såklart även det i olika storlekar på BAUHAUS.

När du inte använder dina trädgårdsmöbler rekommendar vi dig att använda ett möbelöverdrag för att skydda din utemöbler och en dynlåda för att förvara dina dynor. Då håller du trädgårdsmöblerna rena och fräscha samtidigt som det blir mycket mindre rengöring.

Laddar…