Information angående Coronaviruset Covid-19

UTEKRUKA ESTERAS TIMARU GRÅ

5.0000000000 4
0,00 kr

Natural elements, inspirerad av naturen!

Timaru är en mycket vacker kruka som är inspirerad av ett böljande hav av sand, formad av vind och vatten. Med en fascinerande struktur kommer denna kruka sticka ut ur mängden på vilken uteplats den ...

Se fullständig produktbeskrivning

Lagerstatus i varuhus:

Produktbeskrivning

Natural elements, inspirerad av naturen!

Timaru är en mycket vacker kruka som är inspirerad av ett böljande hav av sand, formad av vind och vatten. Med en fascinerande struktur kommer denna kruka sticka ut ur mängden på vilken uteplats den än placeras.

Timaru är en modern och handgjord kruka som passar alldeles utmärkt när du vill skapa din egna personliga stil på uteplatsen. Krukan är tillverkad i det praktiska materialet glasfiber, vilket gör krukan lätt och underhållsfri. I botten av krukan finns ett dräneringshål för att överflödigt vatten enkelt ska rinna ut. Tack vare lager-på-lager-tekonologin är krukan frostsäker och kan därför nyttjas året runt. Glasfibern gör krukan 70% lättare än sten, och dessutom UV-resistent.

Teknisk information
Färg: Grå
Material: Glasfiber
Diameter liten kruka: 30 cm
Höjd liten kruka: 28 cm
Diameter mellan kruka: 41 cm
Höjd mellan kruka: 45 cm
Diameter stor kruka: 57 cm
Höjd stor kruka: 57 cm

10-års frostgaranti
Överflödigt vatten, regn och smält snö måste kunna dräneras obehindrat ur krukan. Om vatten fryser när temperaturen hamnar under nollan expanderar det och kan till och med orsaka järn, asfalt och sten att spricka.

Mer information
Produktnamn UTEKRUKA ESTERAS TIMARU GRÅ
Artikelnummer pc5685_0011
Varumärke ESTERAS
Typ UTOMHUSKRUKA
Färg GRÅ

26499+ nöjda kunder!

35245 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…