VÄGGSLANGBOX GARDENA COMFORT 35M 1/2" ROLL-UP

För en enkel och bekväm bevattning
- Utrustad med ett steglöst reglerbart strålmunstycke -

Väggmonterad slangvinda med 35-meter trädgårdsslang och automatisk inrullning för extra enkel och bekväm vattning. Den praktiska slangvindan monteras...

Se fullständig produktbeskrivning
5.0000000000 100
2 099,00 kr
Delbetala med Premium Kontokort
Från 214:-/mån. Upp till 10% i bonus

Hemleverans

Ange postnummer för att se lager och leveransinformation.

Lagerstatus i varuhus:

Produktbeskrivning

För en enkel och bekväm bevattning
- Utrustad med ett steglöst reglerbart strålmunstycke -

Väggmonterad slangvinda med 35-meter trädgårdsslang och automatisk inrullning för extra enkel och bekväm vattning. Den praktiska slangvindan monteras på väggen och kan vridas 180°. Slangen kan enkelt dras ut utan större ansträngning och stoppas med korta intervall på maximalt 50 cm. Kvalitetsslangen med en diameter på 13 mm (½’’) garanterar kraftigt vattenflöde och optimal sprinklerdrift. Stoppet avaktiveras genom ett snabbt ryck i slangen, och tack vare den automatiska inrullningen dras slangen lätt in i lådan utan att du behöver anstränga dig eller veva. Händerna förblir rena.

En inbyggd stålfjäder, som är helt avpassad efter slanglängden, ger jämn och kraftfull inrullning. Den inbyggda slangföraren förhindrar att slangen snor och trasslar sig. Efter användning av slangvindan kan anslutningsslangen enkelt fästas vid droppskyddet, så att vattendropp från slangen förhindras. Ytterligare en fördel: Munstycken, sprinklerpistoler och tvättborstar kan förvaras på vägghållaren så att de alltid är lättillgängliga. På vintern kan du lyfta slangvindan i det ergonomiskt utformade handtaget och utan ansträngning montera ned den från vägghållaren för frostfri förvaring.

Den väggmonterade slangvindan levereras med en 35 meter lång kvalitetsslang, en 1,5 meter lång anslutningsslang, ett steglöst reglerbart strålmunstycke och de Original GARDENA System-kopplingar som behövs: tre krankopplingar, en standardslangkopplingoch en stoppkontakt. Monteringen är enkel tack vare den medföljande vägghållaren med skruvar och plugg. Bevattning utan ansträngning – med Comfort väggmonterad slangvinda 35 med automatisk inrullning.

Teknisk information
Slanglängd: 35 m
Slangdiameter: 13 mm
System: Fjäder
Set med slang och kopplingar: Ja
Anslutningsslang: 1,5 m

Fördelar
Utan ansträngande vevande, trassel eller smutsiga händer.
Vattenslang i toppkvalitet dras enkelt ut till önskad längd. Ett litet ryck i slangen efter användning gör att den matas tillbaka in i boxen och helt automatiskt rullas upp snyggt och prydligt. Integrerad slangguide som ser till att slangen dras tillbaka i jämn hastighet utan att böjas eller trassla till slangen.

Flexibel användning
Kompakt slangbox som kan vridas 180° och vikas in mot väggen för platsbesparande förvaring efter användning

Allt inom räckhåll
Du har alltid vattenslangen och munstycken nära till hands eftersom de kan förvaras och hängas på väggfästet

Allt ingår. Redo att användas
Allt ingår: Den väggmonterade slangboxen inkluderar vattenslang, anslutningsslang, de tillbehör du behöver, bevattningsmunstycke och väggfäste inkl skruvar, plugg och monteringsguide.

Frostskyddad med 5 års Garanti
Innovativt frostskydd för extra hållbarhet, 5 års garanti

Mer information
Produktnamn VÄGGSLANGBOX GARDENA COMFORT 35M 1/2" ROLL-UP
Artikelnummer 6302862A
Vikt 8.0000
EAN-nr 4078500034579
Netto vikt 0.23
Typ VÄGGSLANGBOX
Varumärke GARDENA

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

17826+ nöjda kunder!

25819 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…