PrivatFöretag
Varumärken
PrivatFöretag
Favoriter
1 Recension
1 Fråga

VÄGGSLANGBOX GARDENA ROLLUP S 15M

1 325,00 kr
5.0000000000 1
VÄGGSLANGBOX GARDENA ROLLUP S 15M
5 Bästa köpet Vi är väldigt nöjd med våra ny inköpta Gardena vi köpte två stycken och vi är väldigt nöjd med den fina kvalitet och den fina design på dom bägge vägghängda slangboxar. tyvärr har jag inga foton på dessa fina Gardena
Bekväm och flexibel bevattning för små trädgårdar!

Trädgårdsvattning är bekvämare och smidigare än någonsin med denna väggmonterade slang...
Fullständig produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Bekväm och flexibel bevattning för små trädgårdar!

Trädgårdsvattning är bekvämare och smidigare än någonsin med denna väggmonterade slangbox. Den hjälper till att hålla din trädgård snygg, organiserad och förhindrar irriterande snubblingsrisker orsakade av en slang som ligger runt. Den praktiska slangförvaringen monteras enkelt på väggen i ditt hus och ansluts till kranen med en flexibel anslutningsslang. Tack vare det robusta väggfästet kan slanglådan svängas mer än 180° så att du enkelt når alla hörn av din trädgård. För direkt användning, förläng helt enkelt trädgårdsslangen till en maximal längd på 15 meter.
 
Slangen låses automatiskt när du stannar, vilket innebär att slangen är enkel och lätt att hantera. Ett lätt drag i änden av slangen frigör låset, och en inbyggd stålfjäder med innovativ RollControl-teknik säkerställer smidig och kontrollerad indragning. RollControl skyddar slangboxen och miljön från skador orsakade av för snabb rullning. För att undvika sprickor eller knutar i vattenslangen har lådan en integrerad slangstyrning. Tack vare slang och krankopplingarna från det ursprungliga Gardena-systemet kan du enkelt och flexibelt fästa en förlängning eller annat kompatibelt tillbehör från Gardena på slangen. 
 
Gardenas slangbox är både UV och frostsäker och kan placeras på husväggen året runt utan tvekan. Det högkvalitativa materialet ger dig en lång livslängd och enkel användning utan underhåll. Dessutom kan lådan inte bli stulen tack vare det säkra stöldskyddet och kan bara tas bort från väggen av dig.

Medföljer i paketet 
Väggfäste 
Anslutningsslang
Monteringsdelar
Munstycke 
 
Teknisk information
Slanglängd: 15 m
Slangdiameter: 11 mm
Frostskydd: Ja
Garanti: 5 år

Artikeldata

Mer information
Produktnamn VÄGGSLANGBOX GARDENA ROLLUP S 15M
Artikelnummer 6389651A
Vikt 8.900000
EAN-nr 4078500051941
Netto vikt 7.30
Varumärke GARDENA
Typ VÄGGSLANGBOX

Liknande produkter

Recensioner

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…