Företagare? Logga in eller bli företagskund här.
Varumärken

Att ha ett mysigt vardagsrum är det perfekta sättet att komma hem efter en lång dag och slappna av. Med lite planering och kreativitet kan du skapa en oas av lugn och harmoni i ditt hem. När du inreder ett vardagsrum finns det en mängd saker att tänka på för att skapa en rymlig, bekväm och inbjudande plats.

Här är några tips:

- Starta med en plan. Ta en titt på storleken på ditt vardagsrum och fundera på hur du vill använda det. Vill du ha en plats för att titta på TV, läsa, eller ha gäster? Detta kan hjälpa dig att avgöra vilken typ av möbler och andra element du behöver.
- Välj en färgskala. Välj några få färger som du gillar och som kommer att fungera bra tillsammans. Det kan vara bra att välja en ljus basfärg och sedan lägga till accentfärger för att skapa kontrast.
- Välj möbler med omtanke. Välj möbler som passar i storlek och stil för ditt vardagsrum, och som också är bekväma. Tänk på att lämna tillräckligt med plats för att röra sig fritt i rummet.
- Lägg till detaljer. Lägg till kuddar, plädar, lampor och andra detaljer för att skapa en personlig touch och få rummet att kännas mer ombonat.
- Använd olika ljuskällor. Använd olika ljuskällor, inklusive fönster, lampor och taklampor, för att skapa en bra belysning och få rummet att kännas mer inbjudande.
- Se till att rummet är funktionellt. Se till att rummet har en bra luftcirkulation och att det finns tillräckligt med förvaring för alla dina saker.
- Tänk på säkerheten. Se till att möblerna är stabila och att all elektrisk utrustning är säkert ansluten.

Genom att tänka på dessa saker kan du skapa ett vardagsrum som är inbjudande, bekvämt och funktionellt. Så vad väntar du på? Börja planera ditt drömvardagsrum idag!
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto

Laddar…