VARMVATTENBEREDARE

Letar du efter en ny varmvattenberedare? Oroa dig inte - vi har varmvattenberedaren för dina behov!  
Här på BAUHAUS hittar du passande varmvattenberedare till allt från små kolonilotter till stora barnfamiljer. 
Vi har varmvattenberedare från två kända varumärken, Gorenje Nibe. Här finns varmvattenberedare från 15 L upp till 266 L.
En varmvattenberedare används för att värma upp vattnet i ditt hushåll men också för att behålla vattnet varmt. 
Vattnet från en varmvattenberedare brukas via tvätt, bad och dusch.

VILKEN VARMVATTENBEREDARE PASSAR DIG?*

När man ska köpa en varmvattenberedare så kan det vara klurigt att veta vilken storlek man ska välja.


30 LITER PASSAR HUSHÅLL MED 1 PERSON

50-80 LITER PASSAR HUSHÅLL MED 2-3 PERSONER

100-120 LITER PASSAR HUSHÅLL MED 3-4 PERSONER

150 LITER PASSAR HUSHÅLL MED 4-6 PERSONER

 

*Beräknas på en snittförbrukning av varmvattenberedare från Gorenje. 
Vid användande av badkar eller liknande så rekommenderar vi att du väljer en större storlek.

 

Gorenje strävar efter att erbjuda ett varierat utbud av innovativa, designinriktade produkter och tjänster som ger dig som kund en enklare vardag i olika segment och prisnivåer. Gorenje erbjuder varmvattenberedare från 15 L upp till 150 L. 
Unikt med modellerna från Gorenje är att dom har en insida av tanken som är emaljerad samt en offeranod gjord av magnesium som skyddar beredaren från att rosta. 
Fem olika modeller TGR och OTG och GT och GBFU och TC.

 

På BAUHAUS hittar du två av NIBES storsäljare, COMPACT-E 200 och COMPACT-E 300.

NIBE COMPACT är den perfekta energieffektiva varmvattenberedaren för villahushåll med tidlös design och dold rörinstallation. Tack vare den diskreta designen kan du installera NIBE COMPACT i tvättstugan, grovköket eller det större badrummet. Fördelar med COMPACT-E 200 och 300 är den låga energiförlusten genom effektiv och miljövänlig isolering. Samtliga modeller är dessutom utrustade med arbetsbrytare. 

GLÖM INTE TILLBEHÖREN

När du köper en varmvattenberedare är det viktigt att noggrant undersöka vilka tillbehör du behöver köpa till. De främsta tillbehören som behövs till en varmvattenberedare från Gorenje är anslutningskabel, monteringsskruvar i rätt storlek, magnesiumanod i ersättningssyfte, säkerhetsventil, anslutningskopplingar, anslutningsslangar och gängtejp eller lin. Utan tillbehören går varmvattenberedaren inte att koppla in. 

VI HJÄLPER DIG MED INSTALLATION - TILL ETT FAST PRIS! 

Med hjälp av våra kunniga montageservicekoordinatorer får du den experthjälp och rådgivning du behöver inom området, du slipper även lägga onödig tid på att hitta bra hantverkare och samla in offerter, vi på BAUHAUS Montageservice gör jobbet åt dig. 
Alla våra samarbetspartners är behöriga inom sitt område och montering sker alltid enligt gällande föreskrifter och regler.

För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt med din nya varmvattenberedare behöver vi veta vilken typ av varmvattenberedare du har valt samt grundläggande information och förutsättningar som är nödvändiga för oss att ta hänsyn till. 

Till Montageservice »

17134+ nöjda kunder!

23851 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…