Information angående Coronaviruset Covid-19
Privat
Företag
Varumärken
Privat
Företag
Favoriter

VÄXTHUS VITAVIA HELENA 11900 ALU/GLAS 11.9M²

41 495,00 kr

Perfekt året om! 

Helena växthus från Vitava är ett kvalitetsväxthus i vacker design. Växthuset ger dina växter optimala tillväxtförhålland...

Fullständig produktbeskrivning
Delbetala med Premium Kontokort
Från 3497:-/mån. Upp till 10% i bonus

Produktbeskrivning

Perfekt året om! 

Helena växthus från Vitava är ett kvalitetsväxthus i vacker design. Växthuset ger dina växter optimala tillväxtförhållanden som har paneler av hög kvalitet. Växthuset är attraktivt, starkt byggt och har två praktiska dörrar som är försedda med breda gångjärn. De två skjutdörrarna är praktiska och stora vilket underlättar när du ska in och ut med saker ur ditt växthus. Kombinationen av de starka anodiserade aluminium profilerna ger Helena en elegant yta.

Glaskombinationen av klart glas i 3 mm och dubbelväggens polykarbonattak i 10 mm, ger dig tillsammans ett väl utformat och hållbart växthus. Taket minskar kondens och säkerställer minimal värmeförlust och ger dig även mycket dagsljus. Den starka ramen kan installeras direkt på en plan yta som har plattor eller gjuten fundament utan att behöva en sockel. Du får ventilation in i ditt växthus genom två sidoöppningar och stora dubbla skjutdörrar som är 119x176 cm. De stora låsbara dubbeldörrarna kan du placera på sidorna eller framtill, du bestämmer själv hur du vill ha det.

Helena växthus levereras med en integrerad bas, vanliga rännor och rörledningar. Det vackra växthuset kan antingen användas som växthus eller vinterträdgård. Se fram emot mysiga timmar i en säker fristad även när det regnar eller snöar ute. Ett väggväxthus är optimalt om du vill hålla växthuset frostfritt. Husväggen tar upp solens värme under dagen och avger värmen till växthuset under natten.

Helena väggväxthus levereras inte med takfönster som på bilderna. Helena levereras med två topphängda fönster som kan monteras antingen i fronten eller i gavlarna på växthuset. Fönstrens placering påverkas av dörrarnas placering.

Teknisk information
Färg: Obehandlad
Material: Aluminium, glas
Yta: 11,9 m²
Längd: 460 cm
Höjd: 187 cm
Bredd: 266 cm
Total höjd: 239 cm
Skjutdörrar: 119x176 cm

Artikeldata

Mer information
Produktnamn VÄXTHUS VITAVIA HELENA 11900 ALU/GLAS 11.9M²
Artikelnummer 6800148A
Vikt 292.200000
EAN-nr 5703774006647
Netto vikt 276.12
Varumärke VITAVIA
Typ VÄXTHUS
Färg ALUMINIUM
Serie HELENA

Liknande produkter

Recensioner

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…