Information angående Coronaviruset Covid-19

MARKSTEN STARKA VILLA HEL STRUKTUR GRÅ HELPALL 12,48M²

4.5000000000 7

Vacker marksten för uteplatsen och trädgården

Med sin speciella ytstruktur ger plattan ett skifferliknande intryck. Plattan är mjuk att gå på och passar utmärkt på uteplatsen och trädgårdens gångar.

Denna marksten passar bra för uteplatsen, trä...

Se fullständig produktbeskrivning
78 x VILLA HELPLATTA STRUKTUR GRÅ   + 0,00 kr
1 x EUR-PALL   + 0,00 kr

Innehåller:

  2 608,32 kr
  Delbetala med Premium Kontokort
  Från 257:-/mån. Upp till 10% i bonus

  Hemleverans

  Lagerstatus i varuhus:

  Produktbeskrivning

  Vacker marksten för uteplatsen och trädgården

  Med sin speciella ytstruktur ger plattan ett skifferliknande intryck. Plattan är mjuk att gå på och passar utmärkt på uteplatsen och trädgårdens gångar.

  Denna marksten passar bra för uteplatsen, trädgården och runt poolen.

  Teknisk information
  Utförande: Helplatta
  Serie: Struktur
  Färg: Grå
  Mått: 400x400x40mm
  Trafikklass: G, ej för garageuppfart

  Lägga marksten
  1. Börja med att markera ytan för ditt utegolv med tunna spännsnören. Här är det viktigt att du lämnar ett mellanrum på ca 1-2 cm från huset, detta för att vattenavrinningen blir bättre.

  2. Gräv en ca 15-25 cm djup grop under spännsnörena om det är en trädgårdsgång eller altan, är det en garageuppfart ska gropen hamna ca 25-35 cm under snörena. Jämna därefter till markytan och ta bort vassa stenar som kan skada markduken. Placera därefter markduken i botten, detta gör du för att förhindra att underligganda jord blandas med bärlagret.

  3. Fyll upp med bärlager av väggrus och packa med en plattvibrator. Ytan ska vara jämn och i lutning med den färdiga ytan. Höjden på bärlagret får man genom att ta den färdiga höjden på plattytan minus stenbeläggningsens tjocklek minus 3 cm för sättsandslagret.

  4. Lägg ut ett jämnt lager med sättsand, ca 3 cm tjockt. Lägg i avdragslister och justera dem till rätt höjd. Kontrollera därefter att lutningen stämmer. Drag av med rätbrädan och tag sedan bort avdragslisterna. Fyll i med sand där listerna legat.

  5. Börja att lägga markstenen på den avjämnande ytan och arbeta bakåt. Lägg med en fog på ca 3 mm mellan varje marksten. Kontrollera att beläggningens ytterkanter är raka med hjälp av snörena. Vid läggning av till exempel en garageuppfart bör ytan ramas in med betongkantsten.

  6. När plattläggningen är klar borstas fogsand ner i plattornas fogar. När den överblivna fogsanden är bortsopad packas ytan med en lätt plattvibrator, är markstenarna tunna och/eller långsmala används istället en gummiklubba. När detta är gjort läggs ny fogsand för att försäkra sig om att alla fogar blir ordentligt fyllda Detta bidrar till ytans mångåriga hållbarhet.

  Tips!
  Ladda ner ”Lägga Marksten” och använd denna manual när du lägger din marksten.

  Information om betong
  Betongprodukter kan i vissa fall ha kalkutfällningar, dessa visar sig som fält eller ringar på ytan av betongen. Kalkutfällningar försvinner med tiden och är endast en estetisk egenskap som varken påverkar betongens hållbarhet eller andra egenskaper. Vill du påskynda processen att ta bort eventuella kalkutfällningar kan du lägga sand på betongens yta och sedan borsta sanden över ytan.

  Mer information
  Produktnamn MARKSTEN STARKA VILLA HEL STRUKTUR GRÅ HELPALL 12,48M²
  Artikelnummer 6000189K
  EAN-nr 0200500210996
  Netto vikt 0
  Typ MARKSTEN
  Färg GRÅ
  Serie STRUKTUR
  Varumärke STARKA

  Recensioner

  Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

  Läs mer om recensioner här

  18558+ nöjda kunder!

  25713 Recensioner
  Läs kundrecensioner!

  Laddar…