Privat
Företag
Varumärken
Privat
Företag
Favoriter

VINTERN KAN VARA HÅRD | BAUHAUS GÖR DEN LÄTTARE

SNÖSLUNGOR

SNÖREDSKAP

TÖSALT & HALKFRITT

BILTILLBEHÖR

VINTERNS FAVORITER

Vinterlek!

Hos oss hittar du

snowracers & pulkor

Ta hand om fåglarna i vinter

SIDOR FÖR ANDRA ÅRSTIDER

Se hit för vårens produkter!

Se hit för höstens produkter!

MÖT DEN SVENSKA VINTERN MED BAUHAUS STORA SORTIMENT AV VINTERPRODUKTER

Du kan bland annat köpa snöslungor från STIGAAL-KO, & JONSERED. En snöslunga hjälper dig att smidigt få bort snön när den lagt sig på garageuppfarten, trottoaren eller i trädgården. Flera av snöslungorna i vårt sortiment är utrustade med elstart, detta gör dem väldigt smidiga att starta vilket kan vara skönt under kalla vinterdagar. 

För ytor där snöslungan inte kommer åt finns snöredskapen till din hjälp. Hos oss kan du handla snöslädar, snöskyfflar och snörakor med hög kvalitet från FiskarsSvenska Trädgårdsredskap & Gardena
 Kalla nätter och dagar med plusgrader kännetecknar den svenska vintern och brukar resultera i förrädiskt hala gator och trottoarer. För att råda bot på halkan rekommenderar vi dig att köpa tösalt som smälter snö och is samtidigt som det blir lättare att skotta. Halkfritt från Combimix är en riktigt bra produkt sandprodukt som är framtagen för att minimera halka.
Bilen behöver också mer kärlek för att fungera optimalt under vintern, därför har vi på BAUHAUS ett utvalt sortiment av bilproduktersom  hjälper dig. Hos oss kan du handla spolarvätska, isskrapor, snöborstar och låsspray till bra priser.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…