VINTERN KAN VARA HÅRD | BAUHAUS GÖR DEN LÄTTARE

VINTERNS FAVORITER

SIDOR FÖR VÅRA ANDRA ÅRSTIDER

MÖT DEN SVENSKA VINTERN MED BAUHAUS STORA SORTIMENT AV VINTERPRODUKTER

Du kan bland annat köpa snöslungor från STIGAAL-KO, & JONSERED. En snöslunga hjälper dig att smidigt få bort snön när den lagt sig på garageuppfarten, trottoaren eller i trädgården. Flera av snöslungorna i vårt sortiment är utrustade med elstart, detta gör dem väldigt smidiga att starta vilket kan vara skönt under kalla vinterdagar. 

För ytor där snöslungan inte kommer åt finns snöredskapen till din hjälp. Hos oss kan du handla snöslädar, snöskyfflar och snörakor med hög kvalitet från FiskarsSvenska Trädgårdsredskap & Gardena
 
 Kalla nätter och dagar med plusgrader kännetecknar den svenska vintern och brukar resultera i förrädiskt hala gator och trottoarer. För att råda bot på halkan rekommenderar vi dig att köpa tösalt som smälter snö och is samtidigt som det blir lättare att skotta. Halkfritt från Combimix är en riktigt bra produkt sandprodukt som är framtagen för att minimera halka.
 
Bilen behöver också mer kärlek för att fungera optimalt under vintern, därför har vi på BAUHAUS ett utvalt sortiment av bilproduktersom  hjälper dig. Hos oss kan du handla spolarvätska, isskrapor, snöborstar och låsspray till bra priser.

16343+ nöjda kunder!

24037 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…