Vintern kan vara hård | BAUHAUS gör den lättare

SNÖSLUNGOR
SNÖREDSKAP
TÖSALT & HALKFRITT
BILTILLBEHÖR

Vinterns favoriter

Din guide till våra
snöslungor
Vinterlek!
Hos oss hittar du
snowracers & pulkor

Sidor för våra andra årstider

Se hit för vårens produkter!
Se hit för höstens produkter!

Möt den svenska vintern med BAUHAUS stora sortiment av vinterprodukter


Du kan bland annat köpa snöslungor från STIGA, AL-KO, & JONSERED. En snöslunga hjälper dig att smidigt få bort snön när den lagt sig på garageuppfarten, trottoaren eller i trädgården. Flera av snöslungorna i vårt sortiment är utrustade med elstart, detta gör dem väldigt smidiga att starta vilket kan vara skönt under kalla vinterdagar. 

För ytor där snöslungan inte kommer åt finns snöredskapen till din hjälp. Hos oss kan du handla snöslädar, snöskyfflar och snörakor med hög kvalitet från Fiskars, Svenska Trädgårdsredskap & Gardena

 Kalla nätter och dagar med plusgrader kännetecknar den svenska vintern och brukar resultera i förrädiskt hala gator och trottoarer. För att råda bot på halkan rekommenderar vi dig att köpa tösalt som smälter snö och is samtidigt som det blir lättare att skotta. Halkfritt från Combimix är en riktigt bra produkt sandprodukt som är framtagen för att minimera halka.

Bilen behöver också mer kärlek för att fungera optimalt under vintern, därför har vi på BAUHAUS ett utvalt sortiment av bilprodukter som  hjälper dig. Hos oss kan du handla spolarvätska, isskrapor, snöborstar och låsspray till bra priser.

Öppet köp i 60 dagar

Läs mer här

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21:00 på vardagar

Laddar…