Vintern ger snö & halka
BAUHAUS ger en lättare vardag

Se alla snöslungor
Se alla snöredskap
Se all Tösalt & Halkfritt
Se alla biltillbehör

BAUHAUS har tagit fram ett stort sortiment av vinterprodukter anpassade för att möta behoven en svensk vinter kan skapa.


Du kan bland annat köpa snöslungor från MTD, AL-KO, McCulloch & Ryobi. En snöslunga hjälper dig att smidigt skjuta bort snön när den lagt sig på garageuppfarten, gångvägen eller i trädgården. Flera av snöslungorna i vårt sortiment är utrustade med elstart, detta gör snöslungan väldigt smidig att starta vilket kan vara skönt under kalla vinterdagar. 

En snöslunga är effektiv och tar snabbt bort stora mängder snö men för områden där det inte snöat lika mycket eller för efterarbetet finns snöredskapen till din hjälp. Hos oss kan du handla snöslädar, snöskyfflar och snörakor med hög kvalitet från Fiskars, Svenska Trädgårdsredskap & Gardena. En snöskyffel eller snösläde är bra att ha i förrådet, då är du alltid redo att skyffla bort snön från dina områden.

Under hösten och vintern brukar det ofta vara lite varmare på dagen än under kvällarna & nätterna. Detta brukar resultera i en förrädisk halka på morgonen och kvällen när det fryser på igen. För att minimera denna halka rekommenderar vi dig att köpa tösalt som smälter snö och is samtidigt som det blir enklare att skotta undan snön. Halkfritt från Combimix är en riktigt bra produkt som du kan använda på hala ytor orsakade av snö och is. Halkfritt är en sandprodukt framtagen för att minimera halkiga ytor.

Bilen behöver också mer kärlek för att fungera optimalt under vintern, därför har vi på BAUHAUS valt ut ett sortiment med produkter anpassade för bilen & vintern. Hos oss kan du handla spolarvätska, isskrapor, snöborstar och låsspray till låga priser.

Småfåglarnas favoriter:
Nyttig mat & fågelhem

Sidor för våra andra årstider

Se hit för vårens produkter!
Se hit för höstens produkter!

Öppet köp i 60 dagar

Läs mer här

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21:00 på vardagar

Laddar…