Företagare? Logga in eller bli företagskund här.
Varumärken

Året var 1832 när William Winsor och Henry Newton bestämde sig för att slå ihop och kombinera sina kunskaper inom konst respektive kemi med målet att utveckla konstnärsfärger som i kvalitet och lyster överträffade alla andra färger på marknaden. Idag är Winsor & Newton ett av världens ledande tillverkare av konstnärsmaterial.

Idag utvecklas och tillverkas deras konstnärsmaterial av ett team av färgexperter som förenar den senaste tekniken och kemin med traditionella metoder.

BAUHAUS har nöjet att erbjuda ett stort sortiment av konstnärsmaterial från Winsor & Newton där ni kan välja och vraka de material ni behöver för just era kreativa behov.


Expert Colours. Endless possibilities.

Winsor & Newton Galeria Akrylprodukter

Winsor & Newton gör färg och konstnärsverktyg av oöverträffad kvalitet. Serien med akrylfärg från Winsor & Newton Galeria är känd som högkvalitativ och prisvärd. Galeria ett utmärkt val för både nybörjare och proffs som gillar att uppnå kreativa och kvalitativa resultat.

Vad gör Galeria så unik? Färgen i alla akrylfärger har alla de renaste grundfärgerna och de flesta färgerna med ett enda pigment. Detta garanterar ljusa, kraftfulla färger och vackra resultat genom blandning. Dessutom förblir färgerna vackra under lång tid. Alla 60 akrylfärgerna från Galeria tillverkas i Le Mans (Frankrike) enligt färgpigment från Frankrike och Europa.

Graphic Art Produktsortiment promakers, fineliners, sketchpads.
 
Starta alla kreativa projekt med Winsor & Newton. Upptäck hur vårt Graphic Art sortiment kan kickstarta din kreativa sida.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto

Laddar…