Missa inte våra medlemskvällar! Klicka här för att se när turnén kommer till ditt varuhus och få ett smakprov på våra aktiviteter.
2 Recensioner
Ställ en fråga

MULTIVERKTYG SKIL 3620CA 20V UTAN BATTERI

999,00 kr
4.5 2
MULTIVERKTYG SKIL 3620CA 20V UTAN BATTERI
5 Prisvärd höjdare Jag har med tiden efter att ha testat en maskin fortsatt att utöka plattformen och är mycket nöjd. Har sedan tidigare haft två multiverktyg på sladd av kända märken men ingen av dem kommer i närheten av denna i mitt tycke med tanke på prissättning och kvalitetintryck. Har verkligen använt denna maskin mycket och jag blir bara mer och mer imponerad och nöjd med mitt köp. Den gör allt som mina tidigare sladdmaskiner kunnat göra och den har aldrig sagt ifrån även då jag använt ett 2.0A batteri. Batteriet håller även väldigt länge till min förvåning vid mycket användande. Sedan till det bästa med maskinen, otroligt lite vibration med tanke på vad man köper. Mina tidigare maskiner fick man sockerdricka i händerna efter bara ngr minuter, men denna kan man köra med länge utan att påverkas nämnvärt. Rekommenderar starkt.

Ett kraftfullt multiverktyg med variabel hastighet för optimala resultat i flera olika material!

Detta sladdlösa multifunktionsverktyg har en ...

Fullständig produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Ett kraftfullt multiverktyg med variabel hastighet för optimala resultat i flera olika material!

Detta sladdlösa multifunktionsverktyg har en elektronisk mjukstart som gradvis går upp till maxhastigheten. Tack vare LED-lampan kan du se ordentligt vad du håller på med. Det medföljande djupstoppet, vilket kan justeras upp till 60 mm, förhindrar att tillbehör slits ut för fort eller att du av misstag skadar material under arbetsstycket.

Genom att byta de medföljande tillbehören kan du använda multifunktionsverktyget för ett brett spektrum av gör-det-självjobb som slipning, sågning och kapning. Multiverktyget är kompatibelt med allmänt tillgängliga "Starlock" basic och "OIS"-tillbehör, för att du alltid ska hitta rätt tillbehör för ditt jobb.

För renare arbete medan du slipar kan du ansluta detta verktyg till den medföljande dammsugaradaptern som passar de flesta dammsugare av standardstorlek. Dessutom ser den ergonomiska designen med mjukt grepp till att du kan arbeta extra bekvämt.

Verktyget är en del av Skil Energy Platform, det flexibla batterisystemet. Batterierna passar alla verktyg i Skil Energy Platform vilket innebär att ett batteri kan användas till alla verktyg. Batterierna innehåller Keep Cool – teknologi, vilket kyler battericellerna och förhindrar att de överhettas. Detta ökar batteritiden med 25 % och fördubblar livslängden. Batterierna har även 3 års garanti utan registrering.

Medföljande tillbehör
9x Slippapper
1x Basplatta för slipning
1x Djupstopp
1x Segmentsågblad
1x Instickssågblad samt
1x Dammsugaradapter

Teknisk information
Spänning: 20V
Varvtal utan belastning: 11000-16000 r.p.m.
Svängvinkel vänster/höger: 3.6 °
Nettovikt exkl. batteri: 1 kg

Artikeldata

Mer information
Produktnamn MULTIVERKTYG SKIL 3620CA 20V UTAN BATTERI
Artikelnummer 1326548
Vikt 1.400000
EAN-nr 8719643001382
Netto vikt 1.000
Varumärke SKIL
Produkttyp Multiverktyg
Kraftkälla Batteri

Liknande produkter

Recensioner

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto