Just nu: beställ för 3 000 kronor och få fri frakt! Läs villkor här.

Recensioner på BAUHAUS.se

VI VILL VETA VAD DU TYCKER! 

Din åsikt kring produkten kommer att hjälpa framtida kunder att fatta rätt köpbeslut. 
Vad gillar eller ogillar du? Vad fungerade bra och vad fungerade mindre bra?

Det kan dröja upp till 72 timmar innan en recension visas. Detta då vi behöver granska så att inte innehållet är stötande. 
Givetvis strävar BAUHAUS alltid efter att publicera recensionerna så snabbt som möjligt.

TÄVLING

Tävlingen vänder sig till privatpersoner som har handlat minst en vara i BAUHAUS webshop. BAUHAUS anställda, leverantörer eller samarbetspartners får inte delta i tävlingen. Tävlingen består i att skriva en recension avseende den köpta varans beskaffenhet, leverans och upplevelse. En jury bestående av 3 personer bedömer vilka 2 recensioner som under en kalendermånad anses skapa mest värde för andra kunder i sitt köpbeslut. Recensionerna behöver inte bestå av höga betyg för att kunna vinna. Vinsten består i ett presentkort om 500kr som inte kan bytas mot kontanter. BAUHAUS förbehåller sig rätten att publicera samtliga recensioner.
Lämnade personuppgifter behandlas i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR) och kommer endast användas i syfte att administrera vinsten.

HUR SKRIVER JAG EN BRA RECENSION?

 

 • Förklara varför du gillade eller ogillade produkten. De allra bästa recensionerna omfattar inte bara om du gillade eller ogillade produkten, utan också varför. Jämför gärna med liknande produkter som du har använt.

 • Din recension bör vara relevant för den specifika produkten som du har köpt.

 • Var ärlig. Vi välkomnar din ärliga åsikt om produkten. Vi tar inte bort eller redigerar recensioner på grund av att de är kritiska. 
  BAUHAUS åsikt är att all användbar information om något som hjälper till i ett köpbeslut är värdefull.

VARFÖR BLEV MIN RECENSION AVVISAD ELLER BORTTAGEN?

Om din recension inte överensstämmer med dessa riktlinjer så kommer den att avslås eller tas bort.

 • Olämpligt innehåll - Recensioner får inte innehålla svordomar, telefonnummer, postadresser, webbadresser som inte är BAUHAUS-relaterade.

 • Alla recensioner som inte är produktrelaterade kring den specifika produkten. Recensionerna kommer endast att synas på själva produkten. Därför så är endast produktrecensioner relevant i just detta forum. Är det så att man vill reklamera produkten eller ge synpunkter på något annat så är kundtjanst@bauhaus.se rätt väg att gå.

 • Stötande innehåll - Vi tillåter inte recensioner som uttrycker intolerans för religion, kön, sexuell läggning eller nationalitet. 

 • Främjande av olagligt beteende - Recensioner får inte uppmuntra eller stödja beteende som är olagligt eller våldsamt.

 • Recensioner som innehåller någon form av personupplysning (t.ex fullständigt namn, e-post, ordernummer, telefonnummer eller dylikt) kommer vi inte att publicera av säkerhetsskäl. Använd er endast av förnamn. 

 • Att kommentera kompetensen hos BAUHAUS är tillåtet, så länge den inte är hotande eller uthängande.

 • Recensioner i reklamsyfte - Vi tillåter inte att säljare eller leverantörer skriver kundrecensioner för sina egna produkter eller tjänster. 
  Detta gäller även om man skriver en negativ recension om en produkt som tillhör en konkurrent. 


Recensioner som lämnats av verifierade kunder eller med verifierad e-postadress anges vid recensentens namn. BAUHAUS gör inga kontroller av recensioners äkthet där personer inte har verifierat att de handlat hos oss.

BAUHAUS har rätten att använda alla recensioner som skickas in i marknadsföringssyfte. Givetvis så kommer recensenten att bli kontaktad innan.

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto