Information angående Coronaviruset Covid-19
Privat
Företag
Varumärken
Privat
Företag
Favoriter
Yotpo Header Image

31590+ nöjda kunder!

41392 Recensioner
Skriv en recension

Kundrecensioner

  • (27312)
  • (4278)
  • (1884)
  • (1595)
  • (6323)
Andreas S., Verifierad kund
26-02-2021

Bra och trevligt chaufför! Inga

Bra och trevligt chaufför! Inga skador på godset. Bra pris på frakten!
Laddar...
Lars S., Verifierad kund
26-02-2021

proffsigt o enkelt

precis vad vi ville ha o så enkelt att handla med proffsig o snygg hjälp i butiken samt hemleverans snacka om att man vill åka dit igen o handla
Laddar...
Emma U., Verifierad kund
26-02-2021

Exemplarisk leverans och bra produkt

Den mest exemplariska leverans jag varit med om. Det gick fort, man kunde välja en dag och tidsintervall, på morgonen fick man en mer exakt tid och sen ringde chauffören dessutom 10 min innan. Toaletten är nu installerad, blev kanon! Funkar bra och snygg design.
Laddar...
Wibeke,
26-02-2021

Topp kundeservice!

Vi ønsket å kjøpe en gass-grill og henvendte oss til hagesenter avdelingen på Bauhaus Vestby. Der traff vi en veldig hyggelig mann som heter Robert. Han ga oss kyndig veiledning med anbefaling om hvilke type grill som ville passe vårt behov og innenfor vårt budsjett. Etter at vi hadde kjøpt den anbefalte grillen, sørget Roger for å demontere grillen og pakke den inn, slik at den kunne hentes neste dag. Når vi skulle hente grillen sto Robert klar for å hjelpe til med å få delene inn i bilen! En fantastisk service 👍 Vi er storfornøyd med valg av grill og kan sterkt anbefale andre også å kjøpe grill der!
Laddar...
Torbjörn S., Verifierad kund
26-02-2021

Snabb leverans

Snabb leverans
Laddar...
Marc L., Verifierad kund
26-02-2021

Beställde via nätet och det

Beställde via nätet och det funkade bra. Saknades info på nätet om var utlämningen låg så jag blev tvungen att helt i onödan gå in i butiken för att fråga. Vid utlämningen funkade bra.
Laddar...
Yvonne B., Verifierad kund
26-02-2021

Kjapt levert.

Kjapt levert.
Laddar...
Eva W., Verifierad kund
26-02-2021

Jag är jättenöjd snabbt och

Jag är jättenöjd snabbt och smidigt
Laddar...
Per P., Verifierad kund
26-02-2021

Rörigt och utan kundfokus

Rörigt och utan kundfokus
BAUHAUS 26-02-2021

Hej, Tack för din recension! Vad tråkigt att du upplever oss som så. Du får gärna återkomma m ed vad som har bidragit till detta genom att besvara detta meddelande, ås kan vi sedan vidarebefordra detta till berörd avdelning. Ha en fin dag! Mvh Melvin, BAUHAUS.se

Laddar...
Per P., Verifierad kund
26-02-2021

Rörigt och utan kundfokuserat

Rörigt och utan kundfokuserat
BAUHAUS 26-02-2021

Hej, Tack för din recension! Vad tråkigt att du upplever oss som så. Du får gärna återkomma m ed vad som har bidragit till detta genom att besvara detta meddelande, ås kan vi sedan vidarebefordra detta till berörd avdelning. Ha en fin dag! Mvh Melvin, BAUHAUS.se

Laddar...
Lise B., Verifierad kund
26-02-2021

Rask levering

Av ønsket produkt
Laddar...
Lovisa H., Verifierad kund
26-02-2021

Hemleverans

Fick varan på utsatt tid och föraren hjälpte oss på ett bra sätt för att kolla att vi verkligen fått rätt färg!
Laddar...
Anette N., Verifierad kund
26-02-2021

Snabbt och billigt!

Snabbt och billigt!
Laddar...
Roland J., Verifierad kund
26-02-2021

Bekvämt samt slippa köra "ut"

Bekvämt samt slippa köra "ut" fysiskt.
Laddar...
Sören T., Verifierad kund
26-02-2021

Enkelt och snabt

Enkelt och snabt
Laddar...
Stefan B., Verifierad kund
26-02-2021

VARFÖR en beloppsgräns för att

VARFÖR en beloppsgräns för att köpa online och få produkten hemskickad??? Jag betalar ju för leveransen... Speciellt i Corona-tider Detta är ENBART dålig service
BAUHAUS 26-02-2021

Hej, Tack för din recension! Anledningen till varför vi, liksom många andra e-handelsbutik, har en gräns för lägsta beställningsbelopp är med hänsyn till miljön. Då, utöver transporten i sig, tillkommer även material för emballering av de individuella produkterna i större utsträckning. Jag hoppas på din förståelse i detta och önskar dig en fin dag! Mvh Melvin, BAUHAUS.se

Laddar...
Stefan B., Verifierad kund
26-02-2021

Fungerar OK... men

Varför en beloppsgräns för att beställa online och få det hemskickat (speciellt i Corona-tider..) Jag betalar ju ändå för leveransen???!!!!????
BAUHAUS 26-02-2021

Hej, Tack för din recension! Anledningen till varför vi, liksom många andra e-handelsbutik, har en gräns för lägsta beställningsbelopp är med hänsyn till miljön. Då, utöver transporten i sig, tillkommer även material för emballering av de individuella produkterna i större utsträckning. Jag hoppas på din förståelse i detta och önskar dig en fin dag! Mvh Melvin, BAUHAUS.se

Laddar...
Katarina N., Verifierad kund
26-02-2021

Toppen

Toppen
Laddar...
Rando S., Verifierad kund
26-02-2021

Veldig dårlig på levering

Veldig dårlig på levering
BAUHAUS 26-02-2021

Hej, Tack för din recension! Vi beklagar om din leverans ej levde upp till förväntningarna. du får gärna besvara detta meddelande med vad som har hänt, exempelvis som den har blivit transportskada osv. så hjälper vi dig vidare. Ha en fin dag! Mvh Melvin, BAUHAUS.se

Laddar...
Knud N., Verifierad kund
26-02-2021

Mycket nöjd med hur Bauhaus

Mycket nöjd med hur Bauhaus skötte min reklamation.
Laddar...
Knud N., Verifierad kund
26-02-2021

Nöjd

Jag är mycket nöjd med hur Bauhaus skötte mitt reklamationsärende.
Laddar...
Tore K., Verifierad kund
26-02-2021

Enkel og greit

Enkel og greit
Laddar...
Lars S., Verifierad kund
26-02-2021

Som vanligt bra säker leverans.

Leveransen har funkat jättebra, återstår att montera men allt verkar bra.
Laddar...
Sabina E., Verifierad kund
26-02-2021

Lätt att hitta rätt produkt

Lätt att hitta rätt produkt på hemsidan, fick hjälp av chatten, visade med länkad bild så vi hittade rätt
Laddar...
Sabina E., Verifierad kund
26-02-2021

Snabb leverans

Fick bra hjälp av chatten på hemsidan först för att hitta rätt blandare! Snabbt levererad, och rörmokaren här hemma va glad att vi köpt kvalité, lätt monterad och blev perfekt till vår bänkdiskmaskin!
Laddar...
Åsa G., Verifierad kund
26-02-2021

Supernöjd

Billig frakt och jättebra att kunna boka in leveranstid.
Laddar...
Oscar W., Verifierad kund
26-02-2021

Bra utbud och bra grejer

Bra utbud och bra grejer
Laddar...
Sofia B., Verifierad kund
26-02-2021

Inget emballage runt produkten.

Inget emballage runt produkten.
BAUHAUS 26-02-2021

Hej, Om detta har orsakat i att produkten har tagit skada i samband med transporten får du gärna besvara detta meddelande så tar vi detta vidare. Ha en fin dag! Mvh Melvin, BAUHAUS.se

Laddar...
Peter G., Verifierad kund
26-02-2021

Lätt arr köpa

Lätt arr köpa
Laddar...
Erik N., Verifierad kund
26-02-2021

Snabbt och korrekt

Funkade perfekt grejorna hemma på ett klick
Laddar...
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…