Yotpo Header Image

17150+ nöjda kunder!

24960 Recensioner
Skriv en recension

Kundrecensioner

  • (14903)
  • (2247)
  • (1274)
  • (1296)
  • (5240)
Dan H., Verifierad kund
18-11-2019

Snabb leverans

Allt gick jättesnabbt!
Laddar...
Kent O., Verifierad kund
18-11-2019

Fantastiska BAUHAUS.

Fantastiska BAUHAUS.
Laddar...
Bo J., Verifierad kund
18-11-2019

Snabb leverans, snygg blandare.

Snabb leverans, snygg blandare.
Laddar...
Lena-Lott A., Verifierad kund
18-11-2019

Service

En jättetrevlig service ställde verkligen upp
Laddar...
Tommy L., Verifierad kund
18-11-2019

Snabbt

Snabb och bra leverans
Laddar...
Claes-Göran E., Verifierad kund
18-11-2019

Snabb leverans. Förväntad kvalitet.

Snabb leverans. Förväntad kvalitet.
Laddar...
Örjan J., Verifierad kund
18-11-2019

Funkade fint, snabbt och smidigt.

Funkade fint, snabbt och smidigt.
Laddar...
Sven S., Verifierad kund
18-11-2019

Mycket bra

Väldigt bra service fungerade som förväntat.
Laddar...
Victor,
18-11-2019

Mycket bra med allt

Bauhaus är bäst . Jag har försökt att hitta bra pris och bra material. Så hittat jag hos bauhaus.
Laddar...
Lars G., Verifierad kund
17-11-2019

Toppenleverans.

Utmärkt leverans. Allt funkade bra med avisering samt trevligt bemötande av DH:s chaufför.
Laddar...
Mats L., Verifierad kund
17-11-2019

Köp av matgrupp på nätet för balkongen

Allt fungerar perfekt, från köpet till leverans och montage
Laddar...
Kristina S., Verifierad kund
17-11-2019

Snabb leverans och himla bra priser

Snabb leverans och bra pris! billigaste på takfärgen som jag sökte på och även på akrylfärger var det bra pris. Jag återkommer!
Laddar...
Lea K., Verifierad kund
17-11-2019

Billigt!

Det billigaste batteriet jag kunde hitta, och snabb leverans. Jättenöjd!
Laddar...
Sofi N., Verifierad kund
17-11-2019

Perfekt!

Precis vad jag förväntade mig av en bra varuhuskedja. :)
Laddar...
Karl S., Verifierad kund
17-11-2019

Köp av kap och gersåg

Snabb leverans. Inget krångel. Hemleverans helt suveränt
Laddar...
Andreas A., Verifierad kund
17-11-2019

Snabbt och lätt

Fick mitt paket 2dagar efter beställning. Snabbt och lätt. Väldigt nöjd med min produkt
Laddar...
Lennart B., Verifierad kund
17-11-2019

Fantastisk personal!

Måste berömma Bauhaus personal. Vid senaste besöket fick jag inte bara hjälp med att lasta en limträbalk utan personalen följde med och lastade på ett tiotal spånskivor också. Helt suveränt.
Laddar...
Anders A., Verifierad kund
17-11-2019

Golvglas

Motsvarande mina förväntningar, snabb och bra leverans
Laddar...
Inga-Lill M., Verifierad kund
17-11-2019

Jättebra! Leverans perfekt!

Jättebra! Leverans perfekt!
Laddar...
Ludvig T., Verifierad kund
17-11-2019

Kanon!

Snabb leverans och bra vara
Laddar...
Jens W., Verifierad kund
17-11-2019

Toppen

Gick som på räls även denna beställning
Laddar...
Alexandra P., Verifierad kund
17-11-2019

Supernöjd!

Fick hem min färg väldigt snabbt och utan krångel vilket var skönt. Väldigt enkel och fin färg att måla med vilket jag är supernöjd med. Kundtjänst var även toppen och svarade snabbt när man skrev till dem, rekommenderar verkligen att handla från Bauhaus till alla.
Laddar...
Hans K., Verifierad kund
17-11-2019

Badrumsmöbeln

Verkar vara mycket fin kvalitet och det gick snabbt och enkelt att beställa. Även snabb leverans.
Laddar...
Lena B., Verifierad kund
17-11-2019

Mäster ljusstake

Köpte en jättefin ljusstake med snabb och enkel leverans
Laddar...
Siri-Kerstin K., Verifierad kund
17-11-2019

Bra, snabbt, kvalité

Bästa stället att handla konstmaterial från. Mycket bra kvalité på dukarna, snabb och smidig leverans. Rekommenderar verkligen!
Laddar...
Daniel E., Verifierad kund
17-11-2019

Snabb leverans

Snabb leverans
Laddar...
Sara P., Verifierad kund
17-11-2019

Snabb leverans

Helt enkelt snabbt och enkelt!
Laddar...
Bengt A., Verifierad kund
17-11-2019

Bra köp

Bra information i butiken. Lätt att beställa via webben. Snabb leverans. Bra produkt, lätt att montera.
Laddar...
Erik H., Verifierad kund
17-11-2019

Kingstone Cliff 350

Har visserligen inte testat grillen än men fick bra hjälp av personal för att lasta grillen i bilen. Med en sån tung pjäs var detta ovärdeligt!
Laddar...
Magnus F., Verifierad kund
17-11-2019

Smidigt att beställa och snabbleverans!

Smidigt att beställa och snabbleverans!
Laddar...

17150+ nöjda kunder!

24960 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…