Just nu: Beställ för 3 000 kronor och få fri frakt! Läs villkor här.
Yotpo Header Image

75517+ nöjda kunder!

91052 Recensioner
Skriv en recension

Kundrecensioner

  • (65117)
  • (10400)
  • (3968)
  • (2471)
  • (9096)
Jimmy Å. , Verifierad kund
29-05-2018

Fick 2 toalettstolar istället för

Fick 2 toalettstolar istället för min grill så lite svårt att skriva en recension
BAUHAUS 29-05-2018

Hej, Jag vill börja med att beklaga över det som inträffat och att det funnits problem med din leverans. Jag kan se att du har ett ärende tillsammans med min kollega på orderavdelningen och hoppas du är nöjd med hjälpen du får där trots det inträffade. Ha en fin dag! Josefine, BAUHAUS.s

Laddar...
Patrik w.
30-09-2022

Ex customer

Höjt priset igen till 330kr 4st. Vände och åkte hem. Ni är inte seriösa. Har handlat de här varje vinter i 10år. Slut med det nu och inget mer Bauhaus heller för den delen.
BAUHAUS 30-09-2022

Hej, tack för din recension! Väldigt tråkigt att du känner så. Priset för värmeloggs har stigit pågrund av flera anledningar. Efterfrågan är just nu väldigt hög vilket har resulterat i att utbudet inte räcker till. Situationen vi befinner oss i med inflationen, elpriser och världsstatusen gör att leverantörer måste höja sina priser så att de kan producera och underhålla sin verksamhet. Detta leder i sin tur till att vi som återförsäljare även måste höja våra priser. Det är en väldigt tråkig situation vi befinner oss i just nu, Bauhaus strävar alltid efter att ge våra kunder ett så bra och konkurrenskraftigt pris som möjligt. Tyvärr har priserna stigit en hel del på exempelvis pellets, ved och bricketter vilket gör att även vi måste höja priserna. Ha en fin dag! Mvh Leia, BAUHAUS.se

Laddar...
Niklas
09-09-2022

Ockra i krigstider

Värsta man vet är skrämsel och att ockra i krigstider, måste vara lägsta nivån! Från 100kr till 250kr, beror det på bränslepriser sluta nu. Alla kan sluta gynna de som ockrar nu!
BAUHAUS 09-09-2022

Hej, Tack för din recension! Tyvärr har råvarupriset gått upp och våra leverantörer har fått höja priset mycket och tyvärr får vi då också höja priset ut till kund. Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag! Mvh Robin, BAUHAUS.se

Laddar...
Michael
17-11-2022

Sjuka priser

Nu har Bauhaus tvingats till liknande priser som deras konkurrenter. Pga deras höga priser så har man inte lyckats sälja sin pellets varav de nu ligger med ett lagervärde på miljontalskronor. Fortsätt gärna bojkotta Bauhaus för deras tidigare oskäliga priser så kanske de förstår konsekvensen av vad de gjort.
BAUHAUS 17-11-2022

Hej Michael! Tack för din recension. Vad tråkigt att höra att du känner så! Vi tack för din feedback det betyder mycket för oss. Jag kommer att ta detta vidare till de ansvariga för denna produkt. Tack för att du tar din tid och skriver in till oss. Ha en härlig dag! MvH; Ayub M, BAHUAUS.se

Laddar...
Lasse
06-09-2022

Ocker

Varför detta ockerpris
BAUHAUS 06-09-2022

Hej, Tack för din recension! Tråkigt att du tycker så. Men som läget är i omvärlden hösten 2022 och en pandemi under två års tid har pressat upp råvarupriser, fraktkostnader, personalkostnader hos våra leverantörer. Detta innebär dessvärre att vi också behöver justera våra priser ut till våra kunder. Sedan har vi kriget i Ukraina vilket även det påverkar oss mycket. Så kort och gott så är det läget i omvärlden just nu som gör att vi inom vissa produktområden behöver öka priserna. i vissa fall lite grann, i andra fall lite mer. Jag beklagar detta! Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag! Mvh Robin, BAUHAUS.se

Laddar...
Susanne W. , Verifierad kund
27-04-2020

Perfekt

Spegeln är precis vad jag ville ha. Dessutom lätt att montera. Leveransen kom som överenskommet. Trevliga killar. Bra pris på både vara och leverans!
Laddar...
Irén S. , Verifierad kund
19-11-2018

Bra qualitet.

Jag har köpt den via nätet. Leveranstiden var precis när jag ville ha. Elkaminen fungerar bra.
Laddar...
Lars-Göran A.
18-11-2022

Oseriöst pris!

Ni borde skämmas! har varit kund hos er i väldigt många år, och troget köpt era värme logs i massor genom åren, men nu genom er fruktansvärda och oförstående höjning är det inte längre lönsamt att köpa dem, betalde i fjol och tidigare 2400 kr för en pall och nu skall ni ha 8750 kr för en pall, hur skall ni kunna motivera en sådan höjning som bara kan ses som att ni skall sko er så mycket som möjligt och sen ursäkta sig och skylla på alla andra. Att saker och ting går upp är förståeligt men detta är ocker, Fy Skäms!
BAUHAUS 18-11-2022

Hej, Tack för din recension! Vad tråkigt att höra att du känner så. Prishöjningen beror på ett flertal olika faktorer. Det har under en längre tid varit en väldigt hög efterfrågan på denna typen av produkter samtidigt som leverantörerna har haft brist på dem. Det har i sin tur resulterat i att leverantörer har höjt sina priser. Det är även dyrare att producera nu i och med världssituationen, elpriserna och inflationen. Vi har full förståelse för att det är en stor prisökning och vi beklagar att det är så men i nuläget är det den situationen som vi befinner oss i. Vi tackar så mycket för din feedback och hoppas att vi i framtiden kan erbjuda ett billigt och konkurrentkraftigt pris igen! Ha en fin dag. Mvh Leia, BAUHAUS.se

Laddar...
svan B.
18-11-2022

350% prishöjning

Köpte dessa för 100 kr förra året 4paket. Nu 350 kr. Inflationen ligger på 10%, galet . Utnyttja elkrisen för vinning!
BAUHAUS 18-11-2022

Hej, Tack för din recension! Vad tråkigt att höra att du känner så. Prishöjningen beror på ett flertal olika faktorer. Det har under en längre tid varit en väldigt hög efterfrågan på denna typen av produkter samtidigt som leverantörerna har haft brist på dem. Det har i sin tur resulterat i att leverantörer har höjt sina priser. Det är även dyrare att producera nu i och med världssituationen, elpriserna och inflationen. Vi har full förståelse för att det är en stor prisökning och vi beklagar att det är så men i nuläget är det den situationen som vi befinner oss i. Vi tackar så mycket för din feedback och hoppas att vi i framtiden kan erbjuda ett billigt och konkurrentkraftigt pris igen! Ha en fin dag. Mvh Leia, BAUHAUS.se

Laddar...
Dennis
29-09-2022

loggs

Att ta nästan 90 kr för ett paket är som att råna era kunder Ni borde skämmas på riktigt
BAUHAUS 29-09-2022

Hej, tack för din recension! Väldigt tråkigt att du känner så. Priset för björkved, värmeloggs och pellets har stigit pågrund av flera anledningar. Efterfrågan är just nu väldigt hög vilket har resulterat i att utbudet inte räcker till, det råder just nu brist på björkved, värmeloggs och pellets. Situationen vi befinner oss i med inflationen, elpriser och världsstatusen gör att leverantörer måste höja sina priser så att de kan producera och underhålla sin verksamhet. Detta leder i sin tur till att vi som återförsäljare även måste höja våra priser. Det är en väldigt tråkig situation vi befinner oss i just nu, Bauhaus strävar alltid efter att ge våra kunder ett så bra och konkurrenskraftigt pris som möjligt. Tyvärr har priserna stigit en hel del på exempelvis pellets, ved och bricketter vilket gör att även vi måste höja priserna. Ha en fin dag. Mvh Leia, BAUHAUS.se

Laddar...
Kristina A. , Verifierad kund
09-02-2019

Kakel

Från bajsbrunt klinker i köket, till ett vitt fint å fräscht. Jätte bra levererat och bra service. Kan inte annat än bli nöjd
Laddar...
henrik
23-09-2022

Bluff

Att läsa dina svar angående prishöjningen är som att lysnna på en cirkus papegöja. pris höjningen har till liten del med läget i omvärlden att göra, den största delen är företag som ruffar åt sej i dessa tider. o det gäller allt ström, mat, virke osv. så precis en på blocket som tog 2500 kr för en kbkm ved ?????? brukar köpa svarta sara ost den har stigit från 89 kr kg till 229 kr kg förklara för mej vart dom pengarna tar vägen bluff o ocker är va det är allt handlar om att roffa åt sej så mycket det går
BAUHAUS 23-09-2022

Hej, tack för din recension! Det var väldigt tråkigt att du känner så. Självklart ser jag till att föra din feedback vidare, tack för att du upplyser detta. Ha en fin dag! Mvh Leia, BAUHAUS.se

Laddar...
Barbro
16-10-2022

loggs

Givetvis köper man inte värmeloggs hos er, eftersom ni höjt priset med 300% från föregående år. Och även så handlar man inga andra produkter heller hos er.
BAUHAUS 16-10-2022

Hej, tack för din recension! Väldigt tråkigt att du känner så. Priset för björkved, värmeloggs och pellets har stigit pågrund av flera anledningar. Efterfrågan är just nu väldigt hög vilket har resulterat i att utbudet inte räcker till, det råder just nu brist på björkved, värmeloggs och pellets. Situationen vi befinner oss i med inflationen, elpriser och världsstatusen gör att leverantörer måste höja sina priser så att de kan producera och underhålla sin verksamhet. Detta leder i sin tur till att vi som återförsäljare även måste höja våra priser. Det är en väldigt tråkig situation vi befinner oss i just nu, Bauhaus strävar alltid efter att ge våra kunder ett så bra och konkurrenskraftigt pris som möjligt. Tyvärr har priserna stigit en hel del på exempelvis pellets, ved och bricketter vilket gör att även vi måste höja priserna. Ha en fin dag! Mvh Leia, BAUHAUS.se

Laddar...
Hanna
09-09-2022

Bra kvalitet och bra värme

Trots läget i världen så känns det ganska orimligt med en ökning från 99:- till 250:- på bara ngr månader. Speciellt när virkespriserna är på väg ner. Skulle definitivt kalla det en chockhöjning som inte enbart kan bero på läget i omvärlden utan också en chans att göra stor vinst på en produkt som säkerligen säljer som smör i solsken pga de stigande elpriserna. Tur att produkten är bra, synd att man inte har ngt annat val än att betala dessa sura pengar för att säkerställa tillgången inför vintern.
BAUHAUS 09-09-2022

Hej, Tack för din recension! Jag förstår att det inte känns bra. Och det känns inte bra för oss heller att höja priset. Men som du nämner, omvärlden och våra leverantörers kostnader har ökat mycket och då måste vi höja priset ut till kund. Vi beklagar. Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag! Mvh Robin, BAUHAUS.se

Laddar...
Jim
05-12-2022

Överprisat

Häromåret 4 för 100:- ,sedan 3 för 100:- och bara rusa iväg i priser finns ingen kw och spara längre i dessa värmeloggs utan man betalar xtremt för få lite värme. Inga beskyllningar på transportbolag köper jag heller för ökade transportkostnader då dessa är marginellt höjda och en transport bils kostnader fylld till bredden med loggs skulle inte kunna bli mer än några tusen från Ystad till Haparanda. Samt på loggs tillverknings kostnader max ca 20 procents ökning då. Logg tillverkarna använder sina egna logg spill till energi för tillverkning av dem. Då jag själv med och bygger sådana anläggningar kan jag säga detta. Skäms på er som alla andra handlare i Sverige. Varför har inte priserna i övriga Europa skjutit i höjden med mer än 15-20procent?
BAUHAUS 05-12-2022

Hej, Tack för din recension! Det är tråkigt att du känner så, och jag förstår frustrationen. Vi har full förståelse för att det är en stor prisökning och vi beklagar att det är så men i nuläget är det den situationen som vi befinner oss i. Vi tackar så mycket för din feedback och hoppas att vi i framtiden kan erbjuda ett billigt och konkurrentkraftigt pris igen! Ha en fin dag. Mvh Leia, BAUHAUS.se

Laddar...
Michael
03-11-2022

för dyrt

När ni sänkt priset till det normala, då kan man börja handla igen, men just nu ligger ni 20 kronor per säck mer än alla andra så det blir bojkottning av bauhaus så länge
BAUHAUS 03-11-2022

Hej, Tack för din recension! Vad tråkigt att höra att du känner så! Vi tackar så mycket för din feedback, jag kommer att ta den vidare. Ha en fortsatt trevlig dag! Mvh Emma, BAUHAUS.se

Laddar...
Fredrik
20-09-2022

Sänk priset!

Förstår att de har blivit dyrare att köpa in, men måste ni behålla samma marginal på dessa samt björkved? Om ni på riktigt hade velat bidra i dessa tider så hade ni endast lagt på ytterst lite, och fått en massa goodwill på köpet
BAUHAUS 20-09-2022

Hej Fredrik! Tack för din recension. Väldigt tråkigt att du känner så. Priset för värmeloggs har stigit pågrund av flera anledningar. Efterfrågan är just nu väldigt hög vilket har resulterat i att utbudet inte räcker till. Situationen vi befinner oss i med inflationen, elpriser och världsstatusen gör att leverantörer måste höja sina priser så att de kan producera och underhålla sin verksamhet. Detta leder i sin tur till att vi som återförsäljare även måste höja våra priser. Det är en väldigt tråkig situation vi befinner oss i just nu, Bauhaus strävar alltid efter att ge våra kunder ett så bra och konkurrenskraftigt pris som möjligt. Tyvärr har priserna stigit en hel del på exempelvis pellets, ved och bricketter vilket gör att även vi måste höja priserna. Ha en trevlig dag! MvH; Ayub M, BAUHAUS.se

Laddar...
Mads
07-09-2022

Fra 100 kr til 250 kr

Har kostet 100 kr i januar 2022, nu 250 kr. "Mycket mys till billig peng!" - haha...
BAUHAUS 07-09-2022

Hej, Tack för din recension! Tråkigt att du tycker så. Men som läget är hösten 2022 är i världen och en pandemi under två års tid har pressat upp råvarupriser, fraktkostnader med mera. Det gör att vi måste justera våra priser ut till våra kunder. Sedan har vi kriget i Ukraina vilket även det påverkar oss mycket. Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag! Mvh Robin, BAUHAUS.se

Laddar...
Christer J. , Verifierad kund
12-09-2018

Förbeställd Taktvätt...

Beställde varorna på hemsidan för avhämtning i varuhuset. Tyvärr stämde inte antalet varor vid hämtningen och jag fick vänta länge på komplettering. Taktvätten är perfekt! Äntligen, kan jag nå för att rengöra takpannorna från mossa mm. Verkligen värd att rekommendera!
Laddar...
Laban K.
16-11-2022

Göteborgare

Det har blivit dyrt med loggs och det beror inte alls på höjda elpriser eller drivmedelspriser. Vissa loggs tillverkas i Sverige andra utomlands och måste transporteras långväga från östeuropa och ändå tar era konkurenter samma pris? dvs. 89:- per 10kg. Det finnes således skäl för Bauhaus inköpare att ta ett allvarligt snack med era leverantörer som finnes i Sverige om prissättningen som är 3 gånger så dyrt som förra året
BAUHAUS 16-11-2022

Hej Laban! Tack för din recension. Väldigt tråkigt att du känner så. Priset för björkved, värmeloggs och pellets har stigit pågrund av flera anledningar. Efterfrågan är just nu väldigt hög vilket har resulterat i att utbudet inte räcker till, det råder just nu brist på björkved, värmeloggs och pellets. Situationen vi befinner oss i med inflationen, elpriser och världsstatusen gör att leverantörer måste höja sina priser så att de kan producera och underhålla sin verksamhet. Detta leder i sin tur till att vi som återförsäljare även måste höja våra priser. Det är en väldigt tråkig situation vi befinner oss i just nu, Bauhaus strävar alltid efter att ge våra kunder ett så bra och konkurrenskraftigt pris som möjligt. Tyvärr har priserna stigit en hel del på exempelvis pellets, ved och briketter vilket gör att även vi måste höja priserna. Ha en trevlig dag! MvH; Ayub M, BAUHAUS.se

Laddar...
Conny ..
08-11-2022

Oseriöst pris

Kan inte annat en påstå att en prishöjning på nästan 300% sen försommaren i år är oseriöst…. Ni har betalat för mycket i inköpspris…eller försöker ni blåsa oss kunder…. Från att ha varit ett prisvärt alternativ till det dyraste…..idag ..å sedan snart 2 månader värmer vi huset billigare med el 💥
BAUHAUS 08-11-2022

Hej, Tack för din recension! Vad tråkigt att höra att du känner så. Prishöjningen beror på ett flertal olika faktorer. Det har under en längre tid varit en väldigt hög efterfrågan på denna typen av produkter samtidigt som leverantörerna har haft brist på dem. Det har i sin tur resulterat i att leverantörer har höjt sina priser. Det är även dyrare att producera nu i och med världssituationen, elpriserna och inflationen. Vi har full förståelse för att det är en stor prisökning och vi beklagar att det är så men i nuläget är det den situationen som vi befinner oss i. Vi tackar så mycket för din feedback och hoppas att vi i framtiden kan erbjuda ett billigt och konkurrentkraftigt pris igen! Ha en fortsatt trevlig dag! Mvh Emma, BAUHAUS.se

Laddar...
Christer
28-09-2022

Ej billigt längre

Eftersom 25% av de 4,8 kWh som anges försvinner och kvarvarande 3,6 kWh går till huset, så blir det 2,29 kr/kWh om man betalar ert pris á 8,25 kr per kilo. Värt att tänka på när man dessutom ska åka och hämta värmeloggsen och transportera hem dom. Ni bör nog ta bort "billig peng" för det höga pris ni nu tar efter sanslösa höjningen. Är inte det risk för falsk marknadsföring? Vi kanske ska tipsa nyhetsbevakande företag för en kommentar från er?
BAUHAUS 28-09-2022

Hej Christer! Tack för din recension! Jag beklagar att du känner dig lurad. Priset på denna produkt har stigt eftersom efterfrågan av värmeloggs har stigit och detta pågrund av omständigheterna runt omkring i värrlden. Vi på BAUHAUS försöker att hålla priserna så lågt som vi kan. Leverantören har höjt inköps priset och det leder till att vi höjer priser så vi kan underhålla denna vara, detta är för att vi konkurerar med energiverk som är villiga att betala dubbelt för denna produkt. Ha en fin dag! MvH; Ayub M, BAUHAUS.se

Laddar...
O.
20-09-2022

Vad är ert inköpspris?

Ni ger goddag yxskaft-svar på kritiken kring den kraftiga prishöjningen ni gjort på värmeloggs. Vad är ert inköpspris, vilket påslag har ni? Kollar man runt på privatannonser på nätet så säljs det spillvirke för eldning till hutlösa priser. Själv har jag tillgång till gratis ved så jag klarar mig men ogillar när folk utnyttjas i en svår situation. Ska vi börja elda med sopor o plast i våra kaminer för att slippa frysa i vinter? Gå plus-minus-noll på loggsen o ved, sätt maxtak på hur mkt varje kund får köpa per tillfälle, kommunicera ut att ni säljer loggs o ved utan påslag, ni kommer vinna många nya trogna kunder på detta sättet.
BAUHAUS 20-09-2022

Hej Olof! Tack för din recension. Tack för att du tar din tid och skriver in till oss din feedback betyder mycket för oss. Väldigt tråkigt att du känner så. Priset för björkved, värmeloggs och pellets har stigit pågrund av flera anledningar. Efterfrågan är just nu väldigt hög vilket har resulterat i att utbudet inte räcker till, det råder just nu brist på björkved, värmeloggs och pellets. Situationen vi befinner oss i med inflationen, elpriser och världsstatusen gör att leverantörer måste höja sina priser så att de kan producera och underhålla sin verksamhet. Detta leder i sin tur till att vi som återförsäljare även måste höja våra priser. Det är en väldigt tråkig situation vi befinner oss i just nu, Bauhaus strävar alltid efter att ge våra kunder ett så bra och konkurrenskraftigt pris som möjligt. Tyvärr har priserna stigit en hel del på exempelvis pellets, ved och bricketter vilket gör att även vi måste höja priserna. Ha en trevlig dag! MvH; Ayub M, BAUHAUS.se

Laddar...
hasse
08-09-2022

PRIS

99,95 för en säck. I våras när jag köpte dessa 6 mm pellets kostade dom 43 kr för en säck. Priset har höjts med mer än 100% är ni inte riktigt kloka? Tänker ni inte på era kunder? Vad ska vi få dessa pengar ifrån? Nä fy f**n för ER!
BAUHAUS 08-09-2022

Hej, Tack för din recension! Jag förstår att du känner som du beskriver. Men det är mycket högre råvarupriser nu och högre omkostnader för våra leverantörer, på grund av tidigare corona-nedstängning och nu i ett krig i vårt närområde som gör att priset till kund har ökat. Och tyvärr inget som vi styr över. Vi beklagar. Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag! Mvh Robin, BAUHAUS.se

Laddar...
Joakim V.
03-09-2022

Dubblat priset😶

Dom funkar men Bauhaus har dubblat priset.
Laddar...
Jonathan
11-09-2022

Prishöjda från 99:- för fyra till 250:- för fyra

Helt orimligt prishöjning! Produkten i sig är kanon. Men numera inte värd sitt pris.
Laddar...
Jimmy W. , Verifierad kund
18-08-2020

Kanon

Allt gick smidigt och bra å en hög kvalite på betongen
Laddar...
Carl S. , Verifierad kund
20-04-2020

Perfekt

Varans kvalitet, leveransen och detta kopplat till priset. Jag känner verkligen att jag fått vad jag betalt för. Perfekt helt enkelt
Laddar...
Henrik
12-09-2022

Tredje prishöjningen på 10 dagar?

Fick en snabb och bra leverans men att Bauhaus nu har höjt priserna tre gånger sen jag beställde för ca 10 dagar sen är väl lite extremt? Absolut att priserna går upp nu men detta är girighet - ni säljer alla från samma uppköp.
BAUHAUS 12-09-2022

Hej Henrik! Tack för din recension. Jag förstår att detta kan påverka dig. Vi har fått högre inköpspriser på grund av omständigheterna runt omkring i världen. Efterfrågan på pellets är för hög för utbudet som finns just nu. Ha en trevlig dag! MvH; Ayub M, BAUHAUS.se

Laddar...
Erica M. , Verifierad kund
09-05-2022

Snabbt, smidigt och toppen!

Vi köpte byggnadställning "komplett climtec 7M" inför att vi behöver måla vårt 8 meter höga hus. Vi kunde själva boka in ett passande datum och tid för hemleverans direkt fram till dörren för bara 99kr! Transportören ringde och meddelade 20 minuter innan ankomst, mycket smidigt! Själva produkten var oerhört prisvärd och ser ut att hålla vad den lovar. Med stödbenen till kändes ställningen stadig även på högsta plattformen. Den går även bra att flytta i sidled med hjälp av hjulen. Bra köp helt enkelt!
Laddar...
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto