Företagare? Logga in eller bli företagskund här.
Varumärken
Yotpo Header Image

57050+ nöjda kunder!

70168 Recensioner
Skriv en recension

Kundrecensioner

  • (49421)
  • (7629)
  • (3058)
  • (2123)
  • (7937)
Ilias R. , Verifierad kund
02-12-2022

Super!

Super!
Laddar...
Lillemor D. , Verifierad kund
02-12-2022

allt ok!!

allt ok!!
Laddar...
Björn Z. , Verifierad kund
02-12-2022

Snabb leverans och tillgänglig enligt

Snabb leverans och tillgänglig enligt avisering.
Laddar...
Torleif N. , Verifierad kund
02-12-2022

Enkelt att köpa på hemsidan

Enkelt att köpa på hemsidan och sedan hämta i butik
Laddar...
ADIS S. , Verifierad kund
02-12-2022

Lågprisgaranti levererad som utlåvat. Tycker

Lågprisgaranti levererad som utlåvat. Tycker att det är befängt att behöva betala för frakten vid större inköp (>3 tkr). Fraktfritt bör uppnås vid viss gräns likt många aktörer.
Laddar...
Therése W. , Verifierad kund
02-12-2022

Dyr frakt, men smidigt att

Dyr frakt, men smidigt att man i beställningen kunde fylla i annan upphämtare
Laddar...
Nathalie S. , Verifierad kund
02-12-2022

Jättenöjd

Jättenöjd
Laddar...
Mats J. , Verifierad kund
02-12-2022

Välldigt bra

Välldigt bra
Laddar...
Mats J. , Verifierad kund
02-12-2022

Mycket nöjd

Tack för snabb leverans o bra service. Fungerar utmärkt. Mvh mats
Laddar...
Arvid B. , Verifierad kund
02-12-2022

Mycket bra

Mycket bra
Laddar...
Sara E. , Verifierad kund
02-12-2022

Jätte nöjd

Jätte nöjd
Laddar...
Maria G. , Verifierad kund
02-12-2022

Bra

Bra
Laddar...
SIXTEN E. , Verifierad kund
02-12-2022

Allt gick smidigt till, helnöjd

Allt gick smidigt till, helnöjd är jag
Laddar...
Saber A. , Verifierad kund
02-12-2022

excellent shopping experience, It was

excellent shopping experience, It was available in the local store and price was lowest I could find at the time
Laddar...
Frida J. , Verifierad kund
02-12-2022

Väldigt smidig hemleverans!

Väldigt smidig hemleverans!
Laddar...
Elin J. , Verifierad kund
02-12-2022

.

.
Laddar...
GERT M. , Verifierad kund
02-12-2022

Billig frakt.

Billig frakt.
Laddar...
Johan B.
02-12-2022

Web order

Stökig sida när man ska söka och sortera .det behövs fler sök algoritm namn som lotsar en till produkten utan att ha företagets korrekta namn Sök på ved så finns inget . Utan där måste det skrivas Björkved tex . Snabb leverans av beställd vara däremot
Laddar...
Helen W. , Verifierad kund
02-12-2022

Köpt via nätet, inga köer

Köpt via nätet, inga köer och ett bra placerat utlämningsställe.
Laddar...
URPO P. , Verifierad kund
02-12-2022

Köpte till butik via nätet.

Köpte till butik via nätet. Betalade med Bauhauskort. Sen var det bara åka in och kvittera och hämta den nya från butiken. Smidigt och snabb service.
Laddar...
Sebastian W. , Verifierad kund
01-12-2022

Easy and comfortable order process

Easy and comfortable order process
Laddar...
SARA O. , Verifierad kund
01-12-2022

Enkel att köpa, snabb frakt

Enkel att köpa, snabb frakt
Laddar...
INGELA J. , Verifierad kund
01-12-2022

Snabbt korrekt och trevligt

Snabbt korrekt och trevligt
Laddar...
Svein O. , Verifierad kund
01-12-2022

SNABT OCH ENKELT

SNABT OCH ENKELT
Laddar...
Yvonne T. , Verifierad kund
01-12-2022

Fick inte hjälp att beställa

Fick inte hjälp att beställa när stjärnan var slut i butik! Men trevlig personal annars
Laddar...
Kjerstin P. , Verifierad kund
01-12-2022

OK

OK
Laddar...
Levent K. , Verifierad kund
01-12-2022

Quality

Quality
Laddar...
Diesel S. , Verifierad kund
01-12-2022

snabb lev

snabb lev
Laddar...
Caroline
01-12-2022

Bra service

Niklas, Kajsa och Tanja räddade upp beställningen av badrumsinredning sista rea kvällen, fast en av er egentligen hade gått av sitt pass. Bra samarbete er emellan, mycket trevlig och hjälpsam personal med samlat fokus på att lösa situationen. Vi handlar gärna av er fler gånger!
Laddar...
Eva B. , Verifierad kund
01-12-2022

Har alltid funkat bra med

Har alltid funkat bra med Bauhaus
Laddar...
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto

Laddar…