Information angående Coronaviruset Covid-19
Yotpo Header Image

23379+ nöjda kunder!

31668 Recensioner
Skriv en recension

Kundrecensioner

  • (20366)
  • (3013)
  • (1419)
  • (1338)
  • (5543)
Johan K., Verifierad kund
18-09-2020

Prisvärt

Prisvärt
Laddar...
Annelie Ö., Verifierad kund
18-09-2020

👍

👍
Laddar...
Helena E., Verifierad kund
18-09-2020

Tiden går fort här då

Tiden går fort här då de har ett stort utbud av allt möjligt för hem och trädgård. Hjälpsam personal.
Laddar...
Per F., Verifierad kund
18-09-2020

Dykertpistol

Bra pris. Snabb leverans. Varan fungerade. Helt klart nöjd.
Laddar...
Andreas R., Verifierad kund
18-09-2020

Bra click and collect upplevelse.

Bra click and collect upplevelse. Synd med upphämtning i Drive Through, tog lång tid. Annars toppen.
Laddar...
Mirko T., Verifierad kund
18-09-2020

Snabb leverans

Smidigt att beställa, snabb leverans!
Laddar...
Tomas H., Verifierad kund
18-09-2020

Tycker att jag hittar allt

Tycker att jag hittar allt som jag behöver hos er
Laddar...
Per F., Verifierad kund
18-09-2020

Lätt sida. Snabb leverans

Lätt sida. Snabb leverans
Laddar...
Anders H., Verifierad kund
18-09-2020

Snabbt och bekvämt

Fantastiskt smidigt med beställning och betalning på nätet och sedan bara att hämta med hjälp av en truckförare som lastade på takpannorna på släpet! Kan inte bli bättre!
Laddar...
Klas T., Verifierad kund
18-09-2020

allt har fungerat. Återkommer

allt har fungerat. Återkommer
Laddar...
Irene J., Verifierad kund
18-09-2020

Enkelt och snabbt o fraktfritt

Enkelt och snabbt o fraktfritt gör det smidigare än att handla i butik som inte finns för oss på nära håll
Laddar...
Patric L., Verifierad kund
18-09-2020

Ni levererar allt som oftast.

Ni levererar allt som oftast.
Laddar...
Bashar I., Verifierad kund
18-09-2020

Bra service

Jag är nöjd
Laddar...
Ola D., Verifierad kund
18-09-2020

👍👍

👍👍
Laddar...
Anna D., Verifierad kund
18-09-2020

Allt gick smidigt. Reserverade varan

Allt gick smidigt. Reserverade varan på nätet o hämtade i butiken dagen efter.
Laddar...
Fadi K., Verifierad kund
18-09-2020

Allt gick snabbt och smidig

Emanuel super trevlig säljare.
Laddar...
Anna B., Verifierad kund
18-09-2020

Snabb leverans

Snabb leverans
Laddar...
Niclas Ö., Verifierad kund
18-09-2020

Jobbigt att tvingas vara hemma

Jobbigt att tvingas vara hemma och ta emot gods, annars är ni jättebra!
Laddar...
Ulf K., Verifierad kund
18-09-2020

Bra service. Frustrerande att jag

Bra service. Frustrerande att jag inte fick med mig grejerna hem samma dag då vi såg dem på hyllan. Regler om truckkörning på vissa tider.
BAUHAUS 18-09-2020

Hej, Tack för er feedback! Vi har beklagligen på grund av säkerhetsskäl truckförbud efter klockan 10 på morgonen. Jag är ledsen om detta ställde till problem för er. Ha en trevlig dag! Mvh Rebecca, BAUHAUS.se

Laddar...
Dag I., Verifierad kund
18-09-2020

Snabb leverans efter beställning

Snabb leverans efter beställning
Laddar...
Carl-Michael F., Verifierad kund
18-09-2020

Hej

Hej
Laddar...
Kjell G., Verifierad kund
18-09-2020

Bristfälligt emballage

Försändelsen skadad på rätt ställe. Går att använda. I övrigt ok.
BAUHAUS 18-09-2020

Hej, Vad tråkigt att höra att försändelsen var skadad. Om ni har några problem med produkten så kan ni anmäla en reklamation genom följande länk: https://www.bauhaus.se/returer-och-reklamation Mvh Rebecca, BAUHAUS.se

Laddar...
Håkan B., Verifierad kund
18-09-2020

Snabbt och enkelt bra service

Snabbt och enkelt bra service
Laddar...
Pimari B., Verifierad kund
18-09-2020

Jag reserverade varan via nätet

Jag reserverade varan via nätet och hämtade ut i butik vilket fungerade utan anmärkning
Laddar...
Folke E., Verifierad kund
18-09-2020

Fel lagersaldo

Var först i Uddevallabutiken där produkten var slut. Hänvisades till Sisjön. Bokade där men fick sen besked om den var slut även där. Efter några samtal fick jag sen beställa på nätet med tillkommande fraktkostnad. Positivt sen med bra avisering för leveransen.
BAUHAUS 18-09-2020

Hej, Tack för din feedback! Vi beklagar om detta har varit omständligt och vi hoppas att detta inte har påverkat dig i allt för stor utsträckning. Vid låga lagersaldon kan de emellanåt differentiera mot det faktiska antalet. Vi på BAUHAUS jobbar för att få lagersaldon så tillförlitliga och rättvisande som möjligt. För närvarande har vi en funktion på hemsidan avsedd för avhämtning av varor i varuhus (Hämta i varuhus). Denna funktion möjliggör besked o lagersaldo från butikspersonal innan man bevistar varuhuset. Du kan annars ringa vår kundtjänst på: 020-120 20 30 om lagersaldot är lågt så ber de butikspersonal att bekräfta lagersaldot på plats. Ha en fin dag! Mvh Melvin, BAUHAUS.se

Laddar...
Per L., Verifierad kund
18-09-2020

blev lurad slut i lager

blev lurad slut i lager
Laddar...
Terje A., Verifierad kund
18-09-2020

Kom feil produkt og ble

Kom feil produkt og ble veldig forsinket
Laddar...
Jan A., Verifierad kund
18-09-2020

Saknades kollin ur försändelsen

Saknades kollin ur försändelsen och återkopplingen har uteblivit trots upprepade försök att nå dem.
BAUHAUS 18-09-2020

Hej, tack för din feedback! Vi beklagar att det skanades delar och att ärendehanteringen inte har gått enligt förväntningar. Jag har nu tagit kontakt med din handläggare som kommer att återkoppla dig över dagen. Ha en fin dag! Mvh Melvin, BAUHAUS.se

Laddar...
Bo V., Verifierad kund
18-09-2020

Superbra

Fantastisk service då jag beställda mina innerdörrar på nätet ena dagen och så kevererades de på förmiddagen dagen efter! Snygga dörrar till bra pris och jättesnabb leverans Hälsningar Bosse Wedlund
Laddar...
Tobias Ö.,
18-09-2020

Fel med det mesta

Att man ofta behöver jaga personal i hela butiken eller att personalen är mer intresserade av snacka med varandra än att hjälpa till är sedan gammalt. Kanske kan inte räkna med bättre service med det priset som varorna har och lönen personalen får. Men senaste gången jag var i butiken fick jag besöka 5 avdelningar för lokalisera rätt vara eftersom informationen på hemsidan inte stämmer. Senaste gången jag beställde online fick jag inte varorna då lagersaldot vid beställning inte stämde. Två dagar senare har Bauhaus fortfarande inte betalat tillbaka mina pengar. Hela företaget behöver en rejäl omorganisation. Uppenbarligen sitter de personer på höga poster som inte klarar av sitt arbete.
BAUHAUS 18-09-2020

Hej! Väldigt tråkigt att du haft denna upplevelse hos oss, självklart så ska man kunna få hjälp i våra butiker på ett smidigt sätt och annullering av en reservation likaså! Jag är tacksam att du tog dig tiden att skriva in denna recension för det är så vi kan förbättra oss. Återkom gärna med vilken butik det var du besökte så ska jag ta det vidare. MVH Nathalie, BAUHAUS.se

Laddar...

23379+ nöjda kunder!

31668 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…