Yotpo Header Image

14803+ nöjda kunder!

21929 Recensioner
Skriv en recension

Kundrecensioner

  • (12832)
  • (1971)
  • (1152)
  • (1190)
  • (4784)
Thomas N., Verifierad kund
18-07-2019

Smabbt och smidigt

Bra service i butiken
Laddar...
Jon N., Verifierad kund
18-07-2019

Smidigt

Snabb o bra leverans på utsatt tid
Laddar...
Bengt H., Verifierad kund
18-07-2019

Allt fungerade som överenskommet.

Allt fungerade som överenskommet.
Laddar...
Anders G., Verifierad kund
18-07-2019

Smidigt

Snabb o effektiv Distribution
Laddar...
Annika W., Verifierad kund
18-07-2019

Snabb leverans!

Snabbt och bekvämt.
Laddar...
Nikolai D., Verifierad kund
18-07-2019

Leverans

Det var helt perfekt leverans!
Laddar...
Magnus S., Verifierad kund
18-07-2019

Fantastiskt nöjd

Enkelt att handla, bra information, stort utbud, mycket bra pris och snabb leverans!
Laddar...
Tatiana B., Verifierad kund
18-07-2019

Fönster

Snabb och bra leverans, levererades punktlig supernöjd.
Laddar...
Kent K., Verifierad kund
18-07-2019

Snabbt o smidigt

Snabbt o smidigt
Laddar...
Fahed A., Verifierad kund
18-07-2019

Starka kantsten

Snabb leverans och bra service
Laddar...
Håkan M., Verifierad kund
18-07-2019

Snabb leverans till dörren

Snabb leverans till dörren
Laddar...
Niklas S., Verifierad kund
18-07-2019

Ytterdörrs byte

Köpt en ytterdörr och två sidoljus med hemleverans....och vill bara säga att jag är grymt nöjd med servicen jag fick och snabb leverans. Mer så och vi hobbysnickare blir ännu mer entusiastiska.
Laddar...
Lena L., Verifierad kund
18-07-2019

leverans

Den blev levererad fort, så har inte hunnit installerad den än.
Laddar...
Per S., Verifierad kund
18-07-2019

Köp av båtmotor/ utombordare

Köp och leverans fungerade utmärkt.
Laddar...
Erik E., Verifierad kund
18-07-2019

Snabbt och enkelt

Tydlig information,snabb hantering och hemkört till dörren!
Laddar...
Mikael S., Verifierad kund
17-07-2019

Snabb leverans!

Enkelt att handla från fotöljen
Laddar...
Bengt-Inge L., Verifierad kund
17-07-2019

Fantastiskt

Helt underbar personal som hjälpte till med allt. Det enda jag behövde göra var att ta emot godset hemma.
Laddar...
Hans-Gunnar L., Verifierad kund
17-07-2019

Hämtning i butok

Suveränt med beställniing o hämtning o butik ! Upplands-Väsby
Laddar...
Håkan F., Verifierad kund
17-07-2019

Bra kundservice!!!

Trevlig och förstående kundservice som på ett bra sätt hjälpte mig när internet krånglade. Leverans precis enligt utlovad tid.
Laddar...
Ingemar R., Verifierad kund
17-07-2019

bra hjälp fr support

bra hjälp fr support
Laddar...
Per U., Verifierad kund
17-07-2019

Snabb leverans

Varan levererades snabbt
Laddar...
Laila K., Verifierad kund
17-07-2019

Snabbt och superenkelt

Det var jätteenkelt att beställa och sen så gick leveransen super smidigt. Kommer att beställa flera gånger.
Laddar...
Sophie W., Verifierad kund
17-07-2019

Problemet med Bauhaus att det

Problemet med Bauhaus att det är så pass stort med för få som arbetar på golvet och som egentligen är kunniga och har bra service tänkande. Ofta skickas jag om kund till dom olika avdelningarna för ingen kan gå in på datorn för att se var i Bauhaus min vara finns och sedan gå med mig som kund och visa varan. Efter att ha skickats runt på olika avdelningarna och stått i kö vid varje sektion så ger man upp efter en timme. Jag saknar bättre service, fler att fråga och bättre kompetens bland personalen. Bauhaus är jätte bra när man själv vet vad man vill ha och var varan finns men uruselt om man behöver hjälp.
BAUHAUS 17-07-2019

Hej, Jättetråkigt att höra att du inte har fått ett bra bemötande i vårt varuhus. Detta bör såklart inte förekomma. Jag är väldigt tacksam för din recension då den gör oss mer medvetna om dessa situationer. Jag kommer ta det här vidare så att vi kan förbättras i den fronten. Ha en fin dag! Moa, BAUHAUS.se

Laddar...
Robert G., Verifierad kund
17-07-2019

Snabb leverans

Filter och blompinnar på ett par dagar
Laddar...
Carola C., Verifierad kund
17-07-2019

Stor papplåda.

Denna lilla hållare för disktrasa packades i en stor papplåda som jag var tvungen att hämta på hämtningsstället. Hade ni packat den i en liten låda hade den lätt kunnat få plats i brevlådan. Onödig för mej att åka för att hämta den eftersom jag bor på landet.
BAUHAUS 17-07-2019

Hej, Jag förstår att det känns märkligt att en liten disktrasa packas i en så stor låda. Jag ska framföra detta till lagret för att se om de kan packa dessa i mindre paket. Vad gäller leveransen så använder vi oss av DHL, och de levererar dessvärre inte till brevlådor, utan endast till din närmsta Service Point. Ha en fin dag! Mvh Albin, BAUHAUS.se

Laddar...
Göran H., Verifierad kund
17-07-2019

Toalettstol till fritidshuset

Snabb och bra leverans
Laddar...
Annika K., Verifierad kund
17-07-2019

Smidig leverans 🤗

Tack Bauhaus för att ni underlättar inköp till mig som öbo! Jag kommer absolut att handla mer inom kort
Laddar...
Lena C., Verifierad kund
17-07-2019

Smidigt

Enkelt att beställa, snabb leverans
Laddar...
Samir S., Verifierad kund
17-07-2019

Perfekt leverans och perfekt priser.

Perfekt leverans och perfekt priser.
Laddar...
Arijeta B., Verifierad kund
17-07-2019

Bra och snabb service!

Smidigt att betala med kreditkort och få faktura hem
Laddar...

14803+ nöjda kunder!

21929 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…