Yotpo Header Image

18794+ nöjda kunder!

26972 Recensioner
Skriv en recension

Kundrecensioner

  • (16381)
  • (2413)
  • (1337)
  • (1358)
  • (5483)
Carl-Peter A., Verifierad kund
22-01-2020

Metabo kapsåg

Hade förbeställt så den låg klar att hämta. Mycket smidigt. Monterat upp sågen på sågbordet och det blir riktigt stadigt.
Laddar...
Johan J., Verifierad kund
22-01-2020

Strömtång

Bra pris, snabb leverans.
Laddar...
Stefan K., Verifierad kund
22-01-2020

Hela afären gick smidig

Hela afären gick smidig
Laddar...
David W., Verifierad kund
22-01-2020

Bra leverans och bra toalett

Bra leverans och bra toalett
Laddar...
Henrik P., Verifierad kund
22-01-2020

Snabb leverans

Bra pris och snabb leverans = nöjd
Laddar...
Jessica M., Verifierad kund
22-01-2020

Utmärkt

Jag är super nöjd med snabb leverans och smidig affär
Laddar...
Anders C., Verifierad kund
22-01-2020

Mkt snabb och korrekt hantering.

Mkt snabb och korrekt hantering.
Laddar...
Sören F., Verifierad kund
22-01-2020

Bra men

Bra med mosaiken men det hade varit bra om det fanns i butiken miljön skull nu kom det en stor lastbil med ett litet paket och så är det bra å få med sig hem det man köper direkt
BAUHAUS 22-01-2020

Hej, Eftersom vi har tiotusentals olika produkter i vårt sortiment har vi ingen möjlighet att ha allt i butik. Därför säljs en del varor endast från vårt webblager, och vissa produkter skickas direkt från leverantörerna till dig som kund. Ha en fin dag! Mvh Albin, BAUHAUS.se

Laddar...
Ulf D., Verifierad kund
22-01-2020

Andra köpet

2019 köpte vi en likadan möbel och monterade den i ett fritidshus på Gotland. I år är det dags att montera årets möbel i ett annat fritidshus. Vi är väldigt nöjda med möbeln och därav att vi köpte en till. Det var och är definitivt värt att transportera denna möbel hela vägen till Gotland.
Laddar...
Azur A., Verifierad kund
22-01-2020

Mycket bra och fin möbel.

Mycket bra och fin möbel. Installation från bauhaus toppklass
Laddar...
Eva O., Verifierad kund
22-01-2020

Vi är jättenöjda med leveransen som kom som utlovats

Plarrorna har vi inte kollat ännu
Laddar...
Andreas N., Verifierad kund
22-01-2020

Smidigt köp!

Bra pris och snabb leverans!
Laddar...
Pär F., Verifierad kund
22-01-2020

Snabb leverans

Snabb leverans, och produkten funkade bra
Laddar...
Daniel M., Verifierad kund
22-01-2020

Valfrihet

Tycker er hemleverans är precis som det bör vara. Snabb, enkel samt valfri tidsintervall. Det enda som saknas är att hämta order från centrallager i butik
Laddar...
Peter D., Verifierad kund
22-01-2020

Metallkap

Dessa resensioner kommer lite väl fort efter köp, har tyvärr inte hunnit använda den ännu så resension kan jag inte lämna, men upplevelsen på köpet, hemsidan och frakttiden kan jag lämna recension på: snygg hemsida, man hittar snabbt vad man söker och frakten gick rasande snabbt!! Ryobi produkterna är grymma! han köpt på mig en hel del nu
Laddar...
Mikael J., Verifierad kund
22-01-2020

Ryobi

Bra pris för varan. Smidigt att beställa via hemsidan. Bra med en länk så man kan följa sitt paket.
Laddar...
Mats B., Verifierad kund
22-01-2020

Till vårt nya fina kök passar det med en lite lyxigare kakel

Fick hjälp av en otroligt duktig och seviceminded kille vid namn Erik som hjälpte oss inte bara med kakel utan också med andra grejor till vår vask han är en fröjd för Bauhaus Tack
Laddar...
Karl T., Verifierad kund
22-01-2020

Bra produkt, smidigt med att

Bra produkt, smidigt med att reservera på nätet innan
Laddar...
Klas B., Verifierad kund
22-01-2020

Klockrent

Både leverans och grejerna var/är kanon.
Laddar...
Fredrik J., Verifierad kund
22-01-2020

Bauhaus levererar!

Enkelt att beställa, stort och brett ubud! Förslag till förättring vore att ta bort en undre gränsför beställning eller åtminstonde minska den. Mvh Fredrik
BAUHAUS 22-01-2020

Hej, Det var kul att höra att du är nöjd med beställningsprocessen och utbudet.. Dessvärre har vi i dagsläget ingen möjlighet att ta bort gränsen för lägsta orderbelopp. Vi står för den allra största delen av transportkostnaderna, och om vi sänker gränsen för lägsta orderbelopp måste vi dessvärre höja våra priser för att kunna finansiera det. Vi vill även undvika att transportera många småordrar, av miljöskäl. Ha en fin dag! Mvh Albin, BAUHAUS.se

Laddar...
Ann-Christine E., Verifierad kund
22-01-2020

Fint bemötande!

Fint bemötande!
Laddar...
Staffan M., Verifierad kund
22-01-2020

Grohe Start Edge S-Size med pop up.

Hej! Har inte kunnat installera tvättställsblandaren än, då ni har leveransförsenat mina badrumsmöbler.
BAUHAUS 22-01-2020

Hej, Jag kan se att du specialbeställt badrumsmöbler i ett av våra varuhus. Specialbeställningar är ingenting vi har i lager, utan dessa skickas från våra leverantörer. Jag kan inte se att du varit i kontakt med vår kundtjänst om detta, men du får gärna återkomma och förtydliga på vilket sätt vi har försenat din order. Ha en fin dag! Mvh Albin, BAUHAUS.se

Laddar...
Göran R., Verifierad kund
22-01-2020

Lurigt med Online-beställning

Beställde 2 ytterdörrar och 2 innerdörrar, men bara ytterdörrarna kom, eftersom det var 4 veckors leveranstid på dem, utan att det framgick vid beställningstillfället. Fick utmärkt hjälp att annullera innerdörrarna och har nu köpt andra direkt i varuhuset.
BAUHAUS 22-01-2020

Hej, Jag beklagar att det varit strul med din order, men det var skönt att höra att det löste sig till slut. Ha en fin dag! Mvh Albin, BAUHAUS.se

Laddar...
Mika A., Verifierad kund
21-01-2020

Kvalite

Kvalitén utlovas verkligen av beskrivningen samt Snabb och bra leverans. Trevligt bemötande Och snabb och säker betalning..toppbetyg och blev riktigt nöjd.
Laddar...
Wilhelm H., Verifierad kund
21-01-2020

Köp av elfasystem

Superbra leverans! Det gick snabbt och den som levererade var riktigt trevlig och hjälpsam.
Laddar...
Thomas E., Verifierad kund
21-01-2020

Bra köp

Klockrent pris för en nostalgiblandare. Inga betänkligheter, fungerar perfekt. Lika kan sägas om webbsida och leverans. Det man kanske kan sakna är ett bättre filter när man söker saker, för att slippa få så många träffar. Men i o f sig så visar väl det på vilken bredd samt utbud Bauhaus har...
Laddar...
Antonio P., Verifierad kund
21-01-2020

Tack för mycket bra service

Jätte nöjd med personal på Bauhaus Och med leverans personal
Laddar...
Mats W., Verifierad kund
21-01-2020

Beställde det på nätet och

Beställde det på nätet och hämtade i butiken och det fungerade väldigt smidigt.
Laddar...
Frank M., Verifierad kund
21-01-2020

Badkarsblandare

Snabb och smidig leverans till ett vettigt pris.
Laddar...
Conny L., Verifierad kund
21-01-2020

Funkar

Funkade bra att beställa och snabb leverans. Fick mail att det var plockat, leverans, DHL funkar bra det med
Laddar...

18794+ nöjda kunder!

26972 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…