Yotpo Header Image

12231+ nöjda kunder!

18441 Recensioner
Skriv en recension

Kundrecensioner

  • (10560)
  • (1671)
  • (1001)
  • (1045)
  • (4164)
Mahabad H., Verifierad kund
20-03-2019

Dålig service

Dålig service
BAUHAUS 20-03-2019

Hej, Tråkigt att se att du blev missnöjd med servicen från oss. Jag önskar gärna att veta vad du menar för att vi skall kunna få feedback på vad vi måste ändra och förbättra. Ha en fortsatt bra dag! Johanna, BAUHAUS.se

Laddar...
Gun H., Verifierad kund
19-03-2019

E-handel

snabbt, bra och enkelt.
Laddar...
Kjell Å., Verifierad kund
19-03-2019

Perfekt leverans

Har den ännu inte installerad, men leveransen gick bra.
Laddar...
Per N., Verifierad kund
19-03-2019

kopplingsbox

Snabb leverans
Laddar...
Michael T., Verifierad kund
19-03-2019

Lyktlampa Konstsmide 60w E27

Väldigt nöjd med lamporna. Trevliga personal och lätt att hämta den utan att vänta i kö. Jag beställer gärna i framtiden.
Laddar...
Sandra V., Verifierad kund
19-03-2019

Bra och täckande färg. Smidig

Bra och täckande färg. Smidig att måla med och resultatet blev som vi önskade, om inte bättre. Snabb leverans och smidigt att beställa från bauhaus.
Laddar...
Birgit S., Verifierad kund
19-03-2019

Smidigt, Snabbt och Säkert

Jättenöjd med mitt köp från er. Leveransen kom snabbt, bra pris och motsvarade precis det jag ville ha.
Laddar...
Fredrik B., Verifierad kund
19-03-2019

Fresh TL98F

Snabb och smidig leverans till ett väldigt konkurrenskraftigt pris.
Laddar...
Petter F., Verifierad kund
19-03-2019

Bestält online, hämta i butik.

Lätt att hämta framplockade varor i butik, sparar tid och ger möjlighet att leta delarna online. Nackdelen är att man inte kan kolla innan beställning, men om man är osäker kan man gå in i butiken och kolla på osäkra produkter innan köp.
Laddar...
Sandra J., Verifierad kund
19-03-2019

Schysst vara med snabb leverans

Nöjd och glad över att det gick snabbt från beställning till leverans. Dock hade jag önskat att paketet kom till dörren direkt istället till utlämningsställe.
Laddar...
Sara C., Verifierad kund
19-03-2019

Snabbt och bra att beställa

Snabbt och bra att beställa via nätet
Laddar...
Nina T., Verifierad kund
19-03-2019

Inte nöjd

Inte nöjd
BAUHAUS 19-03-2019

Hej, Det är tråkigt att höra att du inte känner dig nöjd. Det framgår inte i din recension om vad det är som inträffat. Om du vill är du varmt välkommen att återkomma till oss så att vi kan hjälpa dig vidare. Ha en fin dag! Ebba, BAUHAUS.se

Laddar...
Louise S., Verifierad kund
18-03-2019

Kundtjänst

Bästa kundtjänst som jag haft nånsin. Malin L är toppen! Var rädd om henne!
Laddar...
Göran B., Verifierad kund
18-03-2019

Fönster som passar mitt gamla hus.

Mycket att väja på och snabb leverans men jag kunde hämtat själv i Norrköping då vi bor där. Bättre för naturen då alla ska tänka på utsläppen.
Laddar...
Heléne M., Verifierad kund
18-03-2019

Misslyckat besök i butik blev till slut ett toppen köp

Från felaktig skylt som ledde till dåligt kundbemötande av 3 st i personalen var vi på väg att gå väldigt missnöjda från butiken i Norrköping. Personalen i kundtjänst gav ett trevligt hej till oss, det hejet av personalen ledde till ett bra förtroende och köp. Personalen på golvet bör få ta lärdom av kundtjänstpersonalens kundbemötande.
Laddar...
Ulf O., Verifierad kund
18-03-2019

Ytterdörrar. Bra priser ,låga leveranspriser.

Ytterdörrar. Bra priser ,låga leveranspriser. Hoppas att dörrarna blir till belåtenhet när de blir ditsatta.
Laddar...
Margret O., Verifierad kund
18-03-2019

Inköp av badrumsskåp

Bra bemötande, dock var inte kunskapen hos personalen tillräcklig
Laddar...
Percy B., Verifierad kund
18-03-2019

Batteribeställning

Lite krångligt med beställningen men blev bra till slut.
Laddar...
Benjamin K., Verifierad kund
17-03-2019

Kunnig kundtjänst och snabb leverans

Jag köpte ett antal dörrhandtag från Bauhaus för ett tag sedan. Eftersom jag var lite osäker på produkten då jag tidigare pratat med ett annat bolag skrev jag på chatten för att stämma av ett par saker och fick då precis all info jag behövde. Både proffsigt och trevligt bemötande. Det var smidigt att genomföra köpet och produkten kom på nolltid. Supernöjd på alla plan
Laddar...
Per P., Verifierad kund
17-03-2019

Mycket bra service och logistik.

Bauhaus logistik i leveransen var överlägsen övriga logistik leverantörer. Man fick en leverans halvdag att bestämma men därefter meddelades via sms och länk en ungerfärlig tid inom 20 minuter. Samtidigt fick man en länk till föraren vilket gjorde att man kunde följa leveransen hela vägen till dörren. Äntligen en leverantör till dörr som utnyttjar tekniken för att hjälpa kunderna. Bra gjort Bauhaus!
Laddar...
Johan W., Verifierad kund
17-03-2019

Bra service

Handlade via e-handeln funkade klockrent, bra leverans och bra priser, bara tummen upp
Laddar...
Marie,
17-03-2019

Usel kvalitet

CAMARGUE SKÄRGÅRD borde inte få kallas badrumsmöbel då den inte tål att stå i ett badrum. Folien släppte på tvättställets nederkant efter bara 6 månaders försiktig användning. Företaget kallar det vattenskada, jag kallar det usel kvalitet. Jag kommer aldrig att handla något på Bauhaus igen.
BAUHAUS 17-03-2019

Hej, Jag vill beklaga att skadorna på din produkt inte kunde täckas av garantin. Jag kan se att du har ett löst ärende tillsammans med varuhusets reklamationsavdelning där du hjälp med ditt ärende och blivit kompenserad för skadan. Jag hoppas att du trots den här tråkiga incidenten känner dig nöjd med supporten. Ha en fin dag! Ebba, BAUHAUS.se

Laddar...
Linn G., Verifierad kund
16-03-2019

Snabb leverans och bra service i butik

Otroligt trevlig och kunnig personal i upplands Väsby butiken som hjälpte mig med allt :) Sen kom produkten efter bara några dagar
Laddar...
Aleksandra C., Verifierad kund
16-03-2019

)

)
Laddar...
Sandra S., Verifierad kund
16-03-2019

Supersnabb leverans

Supersnabb leverans
Laddar...
Per S., Verifierad kund
16-03-2019

Det fungerade!

Det fungerade!
Laddar...
Per A., Verifierad kund
15-03-2019

Första gången

Fick lättförstådd information via kundtjänsten, då det var första gången jag nyttjade hemleverans. Allt från beställning till leverans har fungerat klanderfritt. Återkommer gärna
Laddar...
Jonny N., Verifierad kund
15-03-2019

Mitt inköp från Bauhaus.

Jag är mycket nöjd med bemötandet och snabba svar på webben ang. Frågor från min sida i samband med beställning. Så jag ger med beröm godkänt och högsta betyg.
Laddar...
Lars N., Verifierad kund
15-03-2019

Snabbt och bra.

Snabbt och bra.
Laddar...
Ann Ö., Verifierad kund
15-03-2019

Skåp

Snyggt och snabb leverans
Laddar...

12231+ nöjda kunder!

18441 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…