PrivatFöretag
Varumärken
PrivatFöretag
Favoriter
Yotpo Header Image

43127+ nöjda kunder!

55224 Recensioner
Skriv en recension

Kundrecensioner

  • (37258)
  • (5869)
  • (2476)
  • (1934)
  • (7687)
Eivor K. , Verifierad kund
29-11-2021

Snabbt och friktionsfritt

Snabbt och friktionsfritt
Laddar...
Stefan P. , Verifierad kund
29-11-2021

Bästa köpet

Produkt finns och ej slut. Skrivet pris gäller och snabb leverans. Lätt att montera. Man blir glad och jag känner mig nöjd.
Laddar...
Gösta T. , Verifierad kund
29-11-2021

Snabb leverans,beställde den på Bauhaus

Snabb leverans,beställde den på Bauhaus uddevalla,mycket bra service och mycket trevligt bemötande.😀😀
Laddar...
Ovidiu I. , Verifierad kund
29-11-2021

Bra

Bra
Laddar...
Ovidiu I. , Verifierad kund
29-11-2021

Bra

Bra priser och bra leverans
Laddar...
Monica H. , Verifierad kund
29-11-2021

Barcelona med 5 spottar är jättefin

Jättefin lampa som jag rekommenderar. Köpte på Bauhaus och hämtade i butik. Fanns klar inom 1 timme - supereffektivt!
Laddar...
Yasunori A. , Verifierad kund
29-11-2021

Kommer i tid.

Kommer i tid.
Laddar...
Renata F. , Verifierad kund
29-11-2021

Snabb leverans

Snabb leverans
Laddar...
Alva R. , Verifierad kund
29-11-2021

Snabb leverans

Snabb leverans
Laddar...
Alva R. , Verifierad kund
29-11-2021

Toppenfint kakel!

Snabb leverans och bra kvalitet på kaklet.
Laddar...
Ingegärd S. , Verifierad kund
29-11-2021

Bra

Bra
Laddar...
Ingegärd S. , Verifierad kund
29-11-2021

Snabb och ackurat leverans.

Snabb och ackurat leverans.
Laddar...
Anders F. , Verifierad kund
29-11-2021

Produkten var restad

Och jag har ändå fått en räkning på den och måste nu jobba med att få en kreditfaktura - så jag är inte nöjd.
BAUHAUS 29-11-2021

Hej, Tack för din recension! Vad tråkigt att höra att produkten var restad. Vi beklagar detta och tackar för dina synpunkter. Jag kan se att du har ett pågående ärende med vår reklamationsavdelning som håller på att arbeta med detta. Du kommer att få vidare hjälp i ärendet. Vi hoppas att du i slutändan blir nöjd med hanteringen utav ärendet. Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag! Mvh Rebecca, BAUHAUS.se

Laddar...
Björn L. , Verifierad kund
29-11-2021

Frakten var femstjärnig.

Frakten var femstjärnig.
Laddar...
Veronica S. , Verifierad kund
29-11-2021

Jättebra!

Jättebra!
Laddar...
Veronica S. , Verifierad kund
29-11-2021

Superfina!

Otroligt smidig och bra affär och service!
Laddar...
Mithaq H. , Verifierad kund
29-11-2021

Mycket bra produkt och snabb

Mycket bra produkt och snabb leverans.
Laddar...
Frida C. , Verifierad kund
29-11-2021

Lika enkelt som att gå

Lika enkelt som att gå till min lokala butik
Laddar...
Frida C. , Verifierad kund
29-11-2021

Bra och snabb serivce

Fick tapeterna snabbt och bra.
Laddar...
Stina L. , Verifierad kund
29-11-2021

Kanonbra!

Kanonbra!
Laddar...
Kristoffer D. , Verifierad kund
29-11-2021

Bra

Bra
Laddar...
Agneta T. , Verifierad kund
29-11-2021

Allt fungerade smidigt

Allt fungerade smidigt
Laddar...
Adalet K. , Verifierad kund
29-11-2021

Bra 👍

Bra 👍
Laddar...
Erik B. , Verifierad kund
29-11-2021

Bra

Bra
Laddar...
Örjan S. , Verifierad kund
28-11-2021

Enkelt och snabbt till ett

Enkelt och snabbt till ett bra pris
Laddar...
Nils S. , Verifierad kund
28-11-2021

Leverans

Snabb leverans o problemfrit Komer att handla på detta sätt fler gånger då Bauhaus inte finns på orten 👍 Önskar en trevlig🎅
Laddar...
Marcus J. , Verifierad kund
28-11-2021

Funkade smidigt.

Funkade smidigt.
Laddar...
Hala
28-11-2021

Personalen

Jag har varit i Bauhaus i Norrköping träffade Emanuel som anställd där han va mycket hjälpsam och väldigt snäll
Laddar...
Bernhard W. , Verifierad kund
28-11-2021

Advice

I had some questions and they were answered fast and professionally. Tak
Laddar...
Albina M. , Verifierad kund
28-11-2021

2 dagar från köp till

2 dagar från köp till levererad-fantastiskt
Laddar...
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…