Passa på att fynda utemöbler, växthus, spabad och mycket mer i vår stora utförsäljning. Se alla erbjudanden här!
Varumärken
Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto
Yotpo Header Image

53200+ nöjda kunder!

66565 Recensioner
Skriv en recension

Kundrecensioner

  • (46054)
  • (7146)
  • (2895)
  • (2155)
  • (8315)
Otto F.
28-06-2022

Fantastisk service

Fantastisk service! Stort tack till den gravida tjejen och hennes utomordentliga service! Johanna? Fantastiskt! Keep up the good work! :) Även tack till tjejen i kundtjänst och kvinnan på lampavd.
Laddar...
Alf K. , Verifierad kund
28-06-2022

Helt ok

Helt ok
Laddar...
Jorge J. , Verifierad kund
28-06-2022

better shopping online, there are

better shopping online, there are good deals vs inside the store sometimes.
Laddar...
Dan O. , Verifierad kund
28-06-2022

Jättelång väntan i varuutlämning, bara

Jättelång väntan i varuutlämning, bara en person bemannad i kassan. Trevlig personal men sjuk vilken väntan
BAUHAUS 28-06-2022

Hej, tack för din recension! Jag beklagar att detta inträffat. Vi är tacksamma att du upplyser detta. Jag hoppas att du iallafall blev nöjd med produkten och att detta inte påverkade dig allt för mycket. Jag kommer självklart ta vidare denna informationen internt. Ha en fin dag! Mvh Leia, BAUHAUS.se

Laddar...
Thomas H. , Verifierad kund
28-06-2022

Snabbt, smidigt och enkelt! 5

Snabbt, smidigt och enkelt! 5 av 5 :)
Laddar...
MICHAEL S. , Verifierad kund
28-06-2022

Enkelt o smidigt!

Enkelt o smidigt!
Laddar...
SAMIR K. , Verifierad kund
28-06-2022

Mycket bra

Mycket bra
Laddar...
Johnny F. , Verifierad kund
28-06-2022

gboiutguhj

gboiutguhj
Laddar...
Chethan R. , Verifierad kund
28-06-2022

Good

Good
Laddar...
Peter S. , Verifierad kund
28-06-2022

Allt väl 👍

Allt väl 👍
Laddar...
Carl T. , Verifierad kund
28-06-2022

Väldigt smidigt, använde mig av

Väldigt smidigt, använde mig av Bauhaus prisgaranti och det fungerade felfritt. Leverantören kom på exakt utsatt tid och var trevlig och hjälpsam.
Laddar...
Ove A. , Verifierad kund
28-06-2022

Vattenutkastare

Fantastiskt enkelt att beställa på nätet. Dessutom levererades den en dag ”för tidigt”.
Laddar...
Luis M. , Verifierad kund
28-06-2022

Jätte bra service utan krångel

Jätte bra service utan krångel
Laddar...
KENTH B. , Verifierad kund
28-06-2022

Fulländat från beställning till leverans!

Fulländat från beställning till mottagande av leverans!
Laddar...
Marina M. , Verifierad kund
28-06-2022

Snabbt, smidigt och kundvänligt

Så bra information per telefon om hur jag skulle beställa för att få odlingskragarna till mitt fritidshus. Jag är inte van att handla på nätet men fick ett fint bemötande. Genom sms meddelade postnord om leveransen och det tog bara några dagar. Nu har jag mina odlingskragar och är i full färd med att odla. Fungerar det så fint att handla på nätet så blir det fler beställningar från Bauhaus!
Laddar...
JAN O. , Verifierad kund
28-06-2022

Toppen att man kan få produkter levererade!

Linisoleringen levererades till en fäbod och det är skönt att man slapp att hyra en lastbil. Jättebra att Bauhaus har produkter som är mer miljövänliga, det uppskattas mycket. Det gick att välja leveransdag och det stämde inte alls med verkligheten. Jag beställde dubelt så mycket men var tvungen att dela upp leveransen i två delar det är synd, den andra leveransen har fortfarande inte levererats, beställningen gjordes den 10/6.
Laddar...
Hans-Börje L. , Verifierad kund
28-06-2022

Perfekt!

Perfekt!
Laddar...
Pär A. , Verifierad kund
28-06-2022

Kanonprodukt

Mycket nöjd med beskrivningen som stämde, priset och leveranstiden. Rekommenderas!
Laddar...
Annika S. , Verifierad kund
28-06-2022

Inte så bra.

Inte så bra.
Laddar...
Ia F. , Verifierad kund
28-06-2022

Bara bra!

Bara bra!
Laddar...
tommy
28-06-2022

färgproblem

Fick hjälp av Mats på färg i Upplands väsby. Trevlig å kunnig löste han problemet.
Laddar...
Annelie H. , Verifierad kund
28-06-2022

Ställde fråga innan mitt köp

Ställde fråga innan mitt köp via chat och fick svar omgående.
Laddar...
Alexander R. , Verifierad kund
28-06-2022

Enkelt att beställa, till lägsta

Enkelt att beställa, till lägsta pris. Kom dagen efter jag beställt 👍
Laddar...
Hans A. , Verifierad kund
28-06-2022

Mycket bra

Mycket bra
Laddar...
Hans A. , Verifierad kund
28-06-2022

Snabb leverans

Bauhaus leverar alltid bra
Laddar...
Andreas J. , Verifierad kund
28-06-2022

Snabb leverans

Snabb leverans
Laddar...
Karl S. , Verifierad kund
28-06-2022

Allt var superbra

Allt var superbra
Laddar...
Therese S. , Verifierad kund
28-06-2022

Snabb leverans, bra förpackat.

Snabb leverans, bra förpackat.
Laddar...
Sven-Öje M. , Verifierad kund
28-06-2022

Fungerade med avsedd verkan.

Fungerade med avsedd verkan.
Laddar...
Mikael S. , Verifierad kund
28-06-2022

Bra pris och snabb leverans.

Beställde takskivor som skickades snabbt och som hade lägsta priset på marknaden.
Laddar...
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…