Yotpo Header Image

15958+ nöjda kunder!

23535 Recensioner
Skriv en recension

Kundrecensioner

  • (13839)
  • (2119)
  • (1227)
  • (1260)
  • (5090)
Paul B., Verifierad kund
19-09-2019

Bra grejor

Grymt snabb leverans
Laddar...
Anders G., Verifierad kund
19-09-2019

Snabb leverans

Allt verkar bra!
Laddar...
Vivi L., Verifierad kund
19-09-2019

TOALETT GUSTAVSBERG NORDIC³ 3500 INK STANDARDSITS

Köpet genomfördes utan några problem. Beställde via hemsidan. Betalade direkt i servicekassan. Fick därefter WC-stolen levererad. Alla tre momenten följde utan dröjsmål. Formidabelt genomfört!
Laddar...
Fang B., Verifierad kund
19-09-2019

Bästa service

Dethar bästa service.Personal som heter Emil serverar noggarant.Jag tipsar honom mycket till alla kunder.
Laddar...
Shaukat A., Verifierad kund
19-09-2019

Bra servis.

Bra servis.
Laddar...
Noppamon S., Verifierad kund
19-09-2019

Bra köp

Mycket bra leverans och snabb leverans bra pakat mycket nöjd
Laddar...
Kerstin R., Verifierad kund
19-09-2019

Se min vers till melodi "jag vill tacka livet..." "Jag vill tacka Bauhaus"

finns i versen ovan
Laddar...
Erik K., Verifierad kund
19-09-2019

*****

Perfekt leverans och kvalitet som vanligt
Laddar...
Veda I., Verifierad kund
19-09-2019

Jag är jätte nöjd med er !⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jag är jätte nöjd med er!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Laddar...
Roland N., Verifierad kund
19-09-2019

Enkelt snabbt och bra

Beställde på nätet på lördag kväll leverererst på tisdsg
Laddar...
Hanna L., Verifierad kund
19-09-2019

Onlineköp Torrbollen

Beställningen fungerade bra och leveransen kom väldigt snabbt. Inga problem
Laddar...
Jennifer K., Verifierad kund
19-09-2019

Snabb leverans

Fick snabb leverans av min beställning och den var mycket väl paketerad.
Laddar...
Angelica S., Verifierad kund
19-09-2019

Snabb leverans och absolut inget

Snabb leverans och absolut inget att klaga på!
Laddar...
Alexander K., Verifierad kund
19-09-2019

Bästa servis snabb leverans

som rubriken lyder lägg till trevligaste personal bemötande och support
Laddar...
Conny B., Verifierad kund
19-09-2019

Service

Hade kontakt med tre från er personal ang denna beställning, 2 av 3 var mycket trevliga och hjälpsamma. 1 av 3 verkade ha en dålig dag. I övrigt gick det snabbt från beställning till färdigt för hämtning!
Laddar...
Erica F.,
19-09-2019

reklamations ärende tåg över 6 veckor

Kund supporten var trevlig men det kändes att ingen gjorde något och jag behövde mejla och fråga flera gånger vad statusen var på vårt ärende. Det löste sig till slut men tåg över 6 veckor! Sedan fick jag mejl där det frågades om min bedömning av deras support. När jag försökte "fylla" i den var den stängd för min bedömning.
BAUHAUS 19-09-2019

Hej, Det är väldigt tråkigt att höra att ditt ärende har dragits ut på tiden samt att det inte gick att lägga en bedömning och det beklagar jag. Givetvis ska jag ta vidare din feedback så att det här kan förbättras. Tack för att du uppmärksammar oss på detta. Ha en fin dag! Moa, BAUHAUS.se

Laddar...
Mia H., Verifierad kund
18-09-2019

Snabb och bra service

Snabb och bra service
Laddar...
Erik M., Verifierad kund
18-09-2019

Strålande!

Mycket proffsigt bemötande och flexibilitet i bokning av leverans. Supernöjd, tack för en guldkant i tillvaron!
Laddar...
Magnus G., Verifierad kund
18-09-2019

Ingen chansning

Levererades är snabb och trots att jag inte öppnat paketet är det ingen chansning. Bauhaus är tryggheten själv
Laddar...
Carl A., Verifierad kund
18-09-2019

Toppleverans!!

Mycket nöjd med både leverans av produkten och enkel beställning. Ett extra plus för trevligt bemötande från chauffören
Laddar...
Monica S., Verifierad kund
18-09-2019

Snabb och bra leverans

Snabb och bra service kommer att anlita er igen.
Laddar...
Christian E., Verifierad kund
18-09-2019

Jätte nöjd!

Snabb leverans. Är mycket nöjd.
Laddar...
Ulla G., Verifierad kund
18-09-2019

Snabbt

Snabbt
Laddar...
Eva O., Verifierad kund
18-09-2019

Tunga Trädgårdsvaror.

Snabbt enkelt billigt . Lätt att beställa. Mycket bra att kunna bestämma dag för leverans. Tunga varor hemkört. Avlastat och placerat på tomten. Bra varor. Helt perfekt. Till full belåtenhet.
Laddar...
Kai L., Verifierad kund
18-09-2019

När man köper över nätet

När man köper över nätet är det viktigt med snabb leverans. Det lever Bauhaus verkligen upp till. Kai
Laddar...
Anders E., Verifierad kund
18-09-2019

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt
Laddar...
Tomas A., Verifierad kund
18-09-2019

Led armatur

Bra pris på märkesvaror
Laddar...
Birgitta A., Verifierad kund
18-09-2019

Snabb och säker leverans tillnärmaste

Snabb och säker leverans tillnärmaste utlämningsplats!
Laddar...
Tobias V., Verifierad kund
18-09-2019

Snabb leverans!

Snabb leverans!
Laddar...
Bernt J., Verifierad kund
18-09-2019

Snabb leverans, no problems

Allt fungerade prickfritt.
Laddar...

15958+ nöjda kunder!

23535 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…