Yotpo Header Image

17249+ nöjda kunder!

23968 Recensioner
Skriv en recension

Kundrecensioner

  • (15120)
  • (2129)
  • (1145)
  • (1097)
  • (4477)
Dennis D., Verifierad kund
03-04-2020

Viva idun svart

Riktigt bra spa för pengarna! Alla sidor samt golv är isolerat med thermo mattor, sidorna dubbelisolerade, frakt fungerade ypperligt bra, precis i tid då chauffören ringde 1 Tim innan han kom... Vi är sjukt nöjda änsålänge, känns som ett gediget spa för dessa pengarna, kan starkt rekommendera!
Laddar...
Jan G., Verifierad kund
03-04-2020

Köp av vinkelslip

Bra i dessa Corona tider att slipa gå i affär samt restid när man bor på en ö.
Laddar...
Pär C., Verifierad kund
03-04-2020

Snabbt å lätt

Snabbt å lätt
Laddar...
Birgitta M., Verifierad kund
03-04-2020

Fick så bra service när jag handlade

Fin blev den också i badrummet. Så ny att jag inte hunnit använda den
Laddar...
Thomas E., Verifierad kund
03-04-2020

Fönsterfärg

Enkelt att beställa. Hämtning i butik snabbt smidigt och utan några närkontakter med andra kunder
Laddar...
Mats E., Verifierad kund
03-04-2020

Allt fungerade bra från köp

Allt fungerade bra från köp till leverans samt att produkten motsvarade mina förväntningar :)
Laddar...
Torbjörn W., Verifierad kund
03-04-2020

Toalelett installation

Utfört av ett proffs. Jag är mycket nöjd.
Laddar...
Jaan H., Verifierad kund
03-04-2020

Bra service

Bra och lätt att handla
Laddar...
Bertil R., Verifierad kund
03-04-2020

Proffs

Fick absolut bästa proffs råden vid val av kakel mntage
Laddar...
Lars D., Verifierad kund
03-04-2020

Vår i trädgården , äntligen !!!!!

Snabb o bra beställning via nätet samt en bra o tidsmässig leverans utan några som helst problem, snabbt o bra .
Laddar...
Ernad C., Verifierad kund
03-04-2020

Snabbt smidigt och professionellt

Köpte altandörr och sidoljus. Fick det hemlevererat till dörren, killen på företagsavdelningen är verkligen kunnig och hjälpsam. Kommer absolut att köpa mer av er igen!
Laddar...
Pia E., Verifierad kund
03-04-2020

Snabbt

Enkelt att beställa och snabb leverans.
Laddar...
Margareta L., Verifierad kund
03-04-2020

Fönstertvätt Kärcher.

Brukar inte handla på nätet, men det här gick hur bra som helst och vilken fin produkt. Har nyinsatta fönster och det är bara att spraya och suga så glänser fönstren. Väntar bara på fakturan. Tack
Laddar...
Bodil H., Verifierad kund
03-04-2020

Smidigt och snabbt

Beskrivningen av produkten på Bauhaus online är tydlig, alla tekniska data lätta att se och förstå. Själva beställningen fungerade bra och leveransen var snabb. Att chauffören dessutom var hygglig och hjälpsam blev pricken över i.
Laddar...
Jacob L., Verifierad kund
03-04-2020

väldigt bra!

Väldigt bra produkt till ett bra pris. Snabb leverans och bra kundservice! Rekommenderar!
Laddar...
Magnus O., Verifierad kund
03-04-2020

Reklamation av batteri som gick

Reklamation av batteri som gick väldigt smidigt.
Laddar...
Niclas J., Verifierad kund
03-04-2020

Jättenöjd

Helt otroligt snabb leverans
Laddar...
Lena B., Verifierad kund
03-04-2020

bra pris,smidig leverans

bra pris,smidig leverans
Laddar...
Peter J., Verifierad kund
03-04-2020

Leverans

Rätt tid, hjälpsam
Laddar...
Rickard S., Verifierad kund
03-04-2020

Mycket bra service!

Det gick ju jättebra det här! Nu kan man tillverka sin egen handsprit när Sverige klappar ihop. Dock inte Bauhaus. Tack för det!
Laddar...
Suliaman A., Verifierad kund
03-04-2020

Snabb leverans och bra kvalitet,

Snabb leverans och bra kvalitet, Tack så jättemycket
Laddar...
Lillemor S., Verifierad kund
03-04-2020

Leveransen av soffa

Snabb lev. Trevlig person som kom med lev. Fick även hjälp med att få upp paketet till min balkong. Kommer verkligen att rekommendera Bauhaus för ert sätt att serva kunden
Laddar...
Rimon A., Verifierad kund
03-04-2020

nära o har allt

nära o har allt man behöver
Laddar...
Joakim A., Verifierad kund
03-04-2020

Bra service och snabb leverans

Bra service och snabb leverans
Laddar...
Ewa K., Verifierad kund
03-04-2020

Kallförrådsdörr

Hemleveransen snabb, duktig tjej som levererade ända in i vårt garage. Dörren väl förpackad, inga skador. Nu är den målad och klar, så till påsk finns den på plats.
Laddar...
Ulla S., Verifierad kund
03-04-2020

Bra köksblandare

Har nu bytt köksblandare med snygg design o god funktionalitet. Är mycket nöjd. Utmärkt att kunna handla på nätet i dessa coronatider
Laddar...
Mai L., Verifierad kund
03-04-2020

kantskydd

Snyggt; snabb leverans
Laddar...
Charles S., Verifierad kund
03-04-2020

Billigt och smidigt.

En snabb sökning på Google antydde att låset var billigast hos Bauhaus. Kändes som en trygg återförsäljare och mycket riktigt gick betalning och relevans smidigt.
Laddar...
Sten K., Verifierad kund
03-04-2020

Smidigt!

Smidigt att beställa på nätet och få ett sms när du kan hämta ordern i butik
Laddar...
Sten F., Verifierad kund
03-04-2020

Köp av Elfa klick in garderobssystem

Bra produkt och bra personal i ert varuhus
Laddar...

17249+ nöjda kunder!

23968 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…