Information angående Coronaviruset Covid-19
Privat
Företag
Varumärken
Privat
Företag
Favoriter
Yotpo Header Image

30086+ nöjda kunder!

39616 Recensioner
Skriv en recension

Kundrecensioner

  • (26006)
  • (4080)
  • (1805)
  • (1553)
  • (6172)
Pierre N.,
25-01-2021

Bauhaus Barkarby Järfälla

Hej! Var idag och handlade kakel och klinker, fick mycket hjälp av en som heter Leon som var mycket kunnig inom sitt område . / Pierre
Laddar...
Inger H., Verifierad kund
25-01-2021

Fungerade perfekt

Fungerade perfekt
Laddar...
Bo M., Verifierad kund
25-01-2021

Snabb och bekymmerfri service och

Snabb och bekymmerfri service och leverans.
Laddar...
Sören H., Verifierad kund
25-01-2021

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt
Laddar...
Sören H., Verifierad kund
25-01-2021

Enkelt och smidigt

Bra produkt och snabb leverans.
Laddar...
Andreas T., Verifierad kund
25-01-2021

Leveransen var 2 dgr senare

Leveransen var 2 dgr senare än utlovat.
BAUHAUS 25-01-2021

Hej, Tack för din recension! Vi beklagar denna försening och hoppas att du inte har påverkats i allt för stor utsträckning. Ha en fin dag! Mvh Melvin, BAUHAUS.se

Laddar...
Andreas T., Verifierad kund
25-01-2021

Topp

Leveransen var 2 dgr senare än utlovat. Annars var allt bra 👍
BAUHAUS 25-01-2021

Hej, Tack för din recension! Vi beklagar denna försening och hoppas att du inte har påverkats i allt för stor utsträckning. Ha en fin dag! Mvh Melvin, BAUHAUS.se

Laddar...
Liselott S., Verifierad kund
25-01-2021

Bra och tyst element.

Bra och tyst element.
Laddar...
Lars T., Verifierad kund
25-01-2021

Aluminiumrör

Jag uppskattade verkligen att jag kunde hämta ut min bokade vara i varuutlämningen, som ligger på Sickla Alle utan att behöva ta mig in i varuhuset. Där blev jag bemött av en trevlig kvinnlig varuutlämnare, som höll humöret uppe trots kylan.
Laddar...
Christian W., Verifierad kund
25-01-2021

Snabb och problemfri beställning och

Snabb och problemfri beställning och leverans.
Laddar...
Catharina E., Verifierad kund
25-01-2021

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt
Laddar...
Catharina E., Verifierad kund
25-01-2021

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt
Laddar...
Anders A., Verifierad kund
25-01-2021

Fungerade enligt löfte

Fungerade enligt löfte
Laddar...
Anders A., Verifierad kund
25-01-2021

Bastu

Jag blev profitionelt bemött vid beställning
Laddar...
Michael S., Verifierad kund
25-01-2021

smidigt

bra service
Laddar...
Ulla-Lena L., Verifierad kund
25-01-2021

Utmärkt

Utmärkt
Laddar...
Erik S., Verifierad kund
25-01-2021

Snabba leveranser

Snabba leveranser
Laddar...
George M., Verifierad kund
25-01-2021

lätt.

lätt.
Laddar...
Hans L., Verifierad kund
25-01-2021

helt OK

helt OK
Laddar...
Trond M., Verifierad kund
25-01-2021

Rask og grei levering!

Rask og grei levering!
Laddar...
Dag S., Verifierad kund
25-01-2021

Flott og grei bestilling og

Flott og grei bestilling og levering.
Laddar...
Joakim R., Verifierad kund
25-01-2021

Supersmidigt att få håmta ut

Supersmidigt att få håmta ut vid Driv in i dessa Covid-tider.
Laddar...
Lembit U., Verifierad kund
25-01-2021

Jxx

Jxx
Laddar...
Agneta C., Verifierad kund
25-01-2021

Trasigt hjul

Det ena hjulet till grillen var tyvärr trasigt när jag fick paketet. Paketet var helt och fint, men hjulet som låg i var trasigt.
BAUHAUS 25-01-2021

Hej, Tack för din recension! Vi beklagar detta. Jag kan ej se att du har något ärende kring detta och du är varmt välkommen att inkomma med bildunderlag på skadan till: reklamation@bauhaus.se för vidare hjälp. Ha en fin dag! Mvh Melvin, BAUHAUS.se

Laddar...
Tim C., Verifierad kund
25-01-2021

Frakten tog sin tid, men

Frakten tog sin tid, men medelmåttig service. Inget jag kan klaga på.
Laddar...
Jörgen N., Verifierad kund
25-01-2021

Som alltid pålitlig leverans men

Som alltid pålitlig leverans men jag saknade tydlig information om hur retur går till tex vid skadad vara eller ångerrätt i samband med leveransen. Detta kan förbättras
Laddar...
Bengt A., Verifierad kund
25-01-2021

Duschhörnan

Har inte monterat ännu.jag betalade 4995 kr och nu kostar den 3995 kr ni har ju prisgaranti! Hur ordnar vi det Mvh Bengt-Olof
BAUHAUS 25-01-2021

Hej, Du kan mejla in ditt ordernummer till: reklamation@bauhaus.se och förklara att du vill utnyttja vår lågprisgaranti, så hjälper de dig vidare därefter. Ha en fin dag! Mvh Melvin, BAUHAUS.se

Laddar...
Linn H., Verifierad kund
25-01-2021

Snabb leverans!

Snabb leverans!
Laddar...
Nils A., Verifierad kund
25-01-2021

Bra

Bra
Laddar...
Lennart S., Verifierad kund
25-01-2021

Bästa servicen 👌

Bästa servicen 👌
Laddar...
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…