VI HJÄLPER DIG MED MONTERINGEN - TILL FAST PRIS!

BAUHAUS Montageservice erbjuder dig som kund montering och installation av din nyinköpta vara, till ett fast pris som fås direkt vid köptillfälle. Du slipper lägga tid på att hitta hantverkare och samla in offerter.
Du blir istället kontaktad av en av våra hantverkare som är specialist inom det område som innefattar din produkt, för att hitta en tid som passar för montering. 

En intresseanmälan, eventuell offert och faktiskt köp av tjänst innebär att vi behandlar dina personuppgifter. Om du vill läsa mer om hur vi säkerställer en trygg och säker personuppgiftsbehandling kan du göra det i vår Integritetspolicy

Alla våra samarbetspartners är behöriga inom sitt område och all montering sker enligt gällande föreskrifter.

Montageservice är tryggt, enkelt och lämnar full garanti! 

SÅ FUNKAR DET

Kom till ett av våra varuhus eller kontakta oss via mail 

Ta kontakt med en säljare direkt på 08-507 020 90 (måndag-fredag 07:00 - 17:00) 
eller maila till montageservice@bauhaus.se. Vid övriga tider kontakta vår kundtjänst på 020-120 20 30

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vi dig att finna rätt produkter som behövs för att arbetet ska kunna utföras. 
Vi lämnar en offert med fast pris. 

Montageservice riktar sig till privatpersoner och montering utförs endast med produkter ur BAUHAUS sortiment. 

VI KONTAKTAR DIG 

Efter godkännande av din offert får du en orderbekräftelse via mail och inom två arbetsdagar blir du kontaktad av en koordinator som går igenom projektet med dig. 

Därefter kontaktar vår samarbetspartner dig så att ni tillsammans kan hitta en lämplig tid för genomförandet av uppdraget.

VI MONTERAR PÅ ÖVERENSKOMMEN TID

På överenskommen tid kommer hantverkaren hem till dig och utför montering enligt önskemål. 
All montering sker enligt gällande branschregler och föreskrifter. 

BAUHAUS lämnar 10 års garanti på utfört arbete och full garanti på montageprodukter. 

EN FAKTURA FRÅN BAUHAUS 

Efter utförd montering erhåller du en faktura från BAUHAUS via mail. 
Fakturan motsvarar såklart det vi kommit överens om. Inga otrevliga överraskningar! 

Vi administrerar självklart eventuellt ROT-avdrag. 

VÅRA OLIKA TJÄNSTER

BAUHAUS Montageservice erbjuder många olika tjänster som kategoriseras i olika utföranden. Ni kan läsa mer om dessa utföranden nedan.

KOMPLETTA INSTALLATIONER

Montagetjänsten utförs till ett fast pris. I priset ingår allt – arbete, resor, undermaterial. 

Det enda du behöver köpa till är produkten du vill ha monterad. Vill du ha hjälp med att få produkten levererad hem löser vi det med leverans från varuhuset/webshopen. 

Adress för utförande måste vara inom 6 mils radie från närmaste varuhus.

MONTAGE MED FÖRUTSÄTTNINGSKRAV 

Montagetjänst till ett fast pris. Priserna på respektive tjänst är baserade på tjänstespecifika förutsättningar. Det framgår vilka arbetsmoment som ingår i tjänsten samt vilka varor du behöver ha på plats inför hantverkarnas besök. Våra säljare hjälper dig gärna om du är osäker. 

Skulle det visa sig vid montering att vissa förutsättningar inte är uppfyllda kan vi givetvis hjälpa dig med montering ändå. Eventuella tillkommande kostnader får du av hantverkarna på plats innan montering påbörjas. Vill du ha hjälp med att få produkten levererad hem löser vi det med leverans från varuhuset/webshopen. Adress för utförande måste vara inom 4 mils radie från närmaste varuhus.

HEMBESÖKSTJÄNSTER

Vissa tjänster tenderar att vara mer omfattande än andra, och framför allt krävs ibland mer arbete utöver själva monteringen. Detta i kombination med att inget hus är det andra likt vill vi göra ett hembesök innan vi lämnar ett fast pris till dig. Detta för att känna oss trygga med att resultatet blir efter dina önskemål. 

Vid hembesöket går vi bland annat igenom materialåtgång, kontrollmätning, förutsättningar med mera. 

Efter hembesöket kommer vi att kontakta dig för att överlämna offerten. Du får då en komplett offert som innefattar både arbete och vilket material som behövs. BAUHAUS montagekoordinator är din kontaktperson genom projektet om det av någon anledning skulle uppstå några frågor eller oklarheter. Allt för att du ska känna dig trygg. Adress för utförande måste vara inom 4 mils radie från närmaste varuhus.

15423+ nöjda kunder!

22844 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…