Hos oss hittar du prisvärda och populära spabad från storsäljande favoriter som CamargueSwebadVIVA SPA och DenForm. Letar du efter ett runt eller ett fyrkantigt?
Vitt eller svart? Med en eller två loungeplatser? Fem eller sex sittplatser? Eller har du kanske alltid drömt om ett swimspa
Här på BAUHAUS hittar du 30 stycken olika spabad att välja mellan! Det fina med ett utomhusspa är att du kan njuta i ditt nya spabad året runt - oavsett väder.
Våra utespa är tillverkade av hög kvalitet men till mycket förmånliga priser för dig!

Inför köpet av ditt nya utespa är det viktigt att tänka på att spabadet behöver ett stabilt, plant och jämt underlag med lämplig dränering. Det skall placeras så att service underlättas från alla sidor då luckan under styrpanelen är viktigast. Där är styrboxen, pumpar m.m placerade. Men naturligtvis bör du ta till vara på den bästa utsikten för att njuta av ditt spabad fullt ut!

VÅRA FAVORITER

SPABAD EFTER VARUMÄRKE

NYTT SPABAD? GLÖM INTE DET VIKTIGASTE - TILLBEHÖREN!

Det är nämligen väldigt viktigt att du använder rätt sorts spakemi till ditt utespa annars finns risk att komponenter som exempelvis cirkulationspump med flera kan ta stor skada. Vid användning av fel produkter så täcker ingen garanti. Många gånger används klorpuckar/brom istället för granulatklor, vilket leder till alldeles för hög koncentration av klor i spabaden. Det enda sorts klor som får användas är granulatklor.
Ett spafilter skall rengöras och spolas av 1-2 gång i veckan. Vid rengöring rekommenderas Nitor filtertvätt, var tredje månad. Filtret bör bytas var 12:e månad för att bibehålla tillräcklig filtrering. Ett igensatt filter beror oftast på att filtret inte har rengjorts efter beläggande rekommendationer. Filterkorgarna skall rensas regelbundet, då större partiklar som exempelvis löv, insekter och hår samlas där. Använd aldrig spabadet utan filter. Vid användning av ditt utespa utan filter riskerar du att större partiklar samlas och kan skadar systemet.

VÅRA BÄSTA TIPS! LOCKLYFT & WIFI MODUL!

Vill du ha möjligheten att t.ex. ställa in den perfekta vattentemperaturen i ditt spabad på distans? Föreställ dig att du är och handlar, det är en frisk och härlig dag och du blir sugen på att bada. Med en Wi-Fi-modul kan du enkelt styra alla funktioner på ditt utespa med hjälp av din smartphone (iPhone/Android) trots att du inte är hemma. 
En Wi-Fi-modul låter dig ta kontroll över vattentemperatur, pumpar och belysning. Det har aldrig varit smidigare att förbereda ett ljuvligt bad efter jobbet samtidigt som du är iväg och handlar ingredienser till den goda middagen. 
En annan smart sak vi rekommenderar är locklyftet. Ett locklyft är ett utmärkt tillbehör till ditt utespa då det underlättar borttagning och fastsättning av termolocket. 
En stor fördel är att locklyftet fungerar som en praktisk hängare för locket vilket minimerar slitage på både spabad och termolock.

INSTALLATION AV BEHÖRIG ELEKTRIKER - VI HJÄLPER DIG!

Tänk på att ditt nya utespa kräver installation av behörig elektriker. Låt därför BAUHAUS hjälpa dig med montering av ditt nya spabad - självklart till ett fast pris! 
Med hjälp av våra kunniga säljare får du den experthjälp och rådgivning du behöver inom området, du slipper även lägga onödig tid på att hitta bra & behöriga hantverkare samt samla in offerter, vi på BAUHAUS Montageservice gör det jobbet åt dig. 
Alla våra samarbetspartners är behöriga inom sitt område och montering sker alltid enligt gällande föreskrifter och regler.

Till Montageservice »

18701+ nöjda kunder!

26861 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…