Företagare? Logga in eller bli företagskund här.

HISTORIA

BAUHAUS introducerade konceptet "allt-under-ett-tak" i 1960, då det första byggvaruhuset öppnade i Mannheim i Tyskland. Innan dess var såväl gör-det-självare och professionella hantverkare tvungna att leta i flera olika fackbutiker efter ordentliga verktyg och bra material till hus och trädgård. Nu kunde de hitta allt från borrmaskiner till växter och dessutom både VVS och färg under samma tak. BAUHAUS-konceptet var alltså helt unikt.

BAUHAUS har existerat i mer än 60 år. Kedjan har sedan länge bevisat sin konkurrensförmåga med ett brett sortiment av kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser, kompetent rådgivning och bästa möjliga service.

Ett BAUHAUS varuhus har i dag ett varusortiment på mer än 150 000 produkter. Det finns ett brett och omfattande sortiment inom varuområden som belysning, el-artiklar, badrum, VVS, verktyg, järnvaror, färg, förvaringslösningar, kakel, golv, trä- och byggvaror. I alla varuhus finns ett stort och välsorterat trädgårdscenter med ett gediget urval av trädgårdsartiklar samt inom- och utomhusväxter. 

BAUHAUS vision är att erbjuda branschens absolut största sortiment och ge en effektiv kundservice. Alla säljare har en yrkesmässig bakgrund inom de varuområden de arbetar, så kunderna får alltid ett kompetent och serviceinriktat bemötande. Sist men inte minst erbjuder BAUHAUS låga konkurrenskraftiga priser och ger därför också prisgaranti på hela sortimentet.

BAUHAUS öppnade första varuhuset i Sverige i 1997 och har efter det öppnat ytterligare 21 varuhus runt om i Sverige. 

I 2011 startade BAUHAUS upp e-handeln i Sverige för att kunna ge ännu bättre service genom ökad tillgänglighet till det stora sortiment som erbjuds, men även för att nå ut till alla som inte har nära till varuhusen. För att öka servicen ytterligare finns det sen 2015 en central kundtjänst som svarar på kundernas frågor via telefon, chatt och mail.

 

För oss på BAUHAUS är hållbarhet en integrerad fråga i vår verksamhet och vill förena långsiktig lönsamhet med miljöhänsyn och socialt ansvarstagande, här kan du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete.

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto