Just nu: Fri frakt på stora delar av vårt lagerförda sortiment. Se villkor här!

Boka lånesläp på BAUHAUS.se

Nedan kan du boka släp när du handlar på BAUHAUS.se. 

Boka ditt släp hos oss!
Var vill du hämta ditt släp? - Notera att du måste installera Use4Free-appen för att hämta ut släpet.

3 timmar gratis - Smarta tilläggstjänster för längre lån

Ladda ner appen!
Appen är din nyckel. Du hämtar och återlämnar ditt släp direkt i Use4Free-appen. Ladda ner den genom att scanna QR-koden här bredvid eller via Appstore och Google Play.

Use4Free hanterar uthyrningen av BAUHAUS-släp. Du kan reservera din släpvagn i appen eller låna den gratis om du bokar och startar hyran på parkeringen (Gäller ej vid förbokning).

Du behöver inte handla hos BAUHAUS för att använda Use4Free. Om du behöver en släpvagn för ett eller annat ändamål, kan du alltid komma och låna en.

Det är bara dina behov som sätter gränserna!

Om du har frågor, kan du använda vår chat-bot på www.use4free.se

Use4Free
Use4Free är en självbetjäningslösning med smart teknik, som gör det möjligt för delningsekonomin att maximera användarupplevelsen och förenkla tjänsterna. Med vår app kan du reservera, hämta och återlämna ditt Use4Free-släp med några få enkla tryck. Allt i en och samma app! Vår smartlock-lösning är en succé med över 100 000 gör-det-själv-kunder i hela skandinavien. Vi är glada att kunna bidra till det moderna samhället där delningsekonomin blir allt vanligare. Use4Free är en del av Brenderup Group, en av Europas ledende tillverkare av släpvagnar och lastsystem. Våra produkter är tillgängliga för både försälning och hyra, och används av miliontals människor och företag. Brenderup Group är marknadsledande inom uthyrning av släpvagnar i skandinavien och har varit på marknaden sedan 1981. Vi erbjuder ett brett utbud och de bästa släpvagnarna, där material och konstruktion är baserat på över 40 års erfarenhet med uthyrning.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto