Företagare? Logga in eller bli företagskund här.

Välkommen ut till bords!

Sedan 70-talet har våra produkter för utomhusmatlagning varit favoriter i såväl skogen som i villaträdgården. Stekhällen är vår första produkt och på många håll, även utanför Finland, har namnet Muurikka blivit synonymt med just den produkten.

För oss betyder Muurikka kvalitetstid, tillsammans! Stekhällarna är tillverkade i varmvalsat stål. Det perfekta redskapet för naturnära matlagning.

Utomhusmatlagning är mer än bara matlagning. Det är en upplevelse och ett sätt att umgås på som alla med ett intresse för matlagning borde prova på. Muurikkas produkter kan användas året om så låt dig inspireras av årstidernas skiftningar och ta din matlagning till en ny nivå. Utöver stekhällarna erbjuder Muurikka ett brett sortiment av gasbrännare, rökar och reutekokdskap mm.

Om Muurikka

På Muurikka har vi arbetat för finsk utomhusmatlagning i decennier. Muurikka samlar människor för att njuta av matlagning.

Vi letar ständigt efter nya sätt att skapa minnesvärda stunder och delade upplevelser. Muurikka Pan är legendarisk i Finland; många korv- och pannkaksmåltider har lagats i ett under sommarnätterna. Nuförtiden erbjuder Muurikka ett omfattande utbud av redskap och tillbehör för matlagning utomhus. Muurikka och mat lagad med en har faktiskt fört tusentals finländare samman på ett naturligt sätt – att ha en gudomlig tid.

Vi fortsätter även idag dessa finska traditioner i vårt omfattande produktsortiment utvecklat för fritidsbruk utomhus.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto