Företagskund? Ansök eller logga in här!

Vad kännetecknar Ooni?
Alla förtjänar fantastiskt bra pizza, det var därför Ooni kom på idén och skapade världens första bärbara vedeldade pizzaugn någonsin. Ooni är den snabba, bärbara och prisvärda pizzaugnen som gör det möjligt att göra egen pizza i världsklass. Ooni står för passion och matglädje. Pizzaugnarna från Ooni finns som vedeldade, gasoldrivna eller pelletseldade. Alla ugnar blir mycket varma, välj den som passar dig bäst!

Hur snabbt kan jag baka en pizza med en pizzaugn från Ooni?
Alla Oonis pizzaugnar bakar pizza på så kort tid som på 60 sekunder. Vare sig det är den gasoldrivna, pelletseldade eller den vedeldade pizzaugnen så har du din pizza klar på nolltid. Efter det så är det bara njuta av pizza som får smaklökarna att tacka dig. 

Pizzaugnen - Den bästa presenten!
Oavsett vilken modell du väljer är en Ooni-ugn presenten som fortsätter att ge glädje hela året och för många fler framöver. Och om du spelar dina kort rätt blir det kanske också en evig gåva (gratis pizza) till dig också. 

Pizzaugnar

Om Ooni
Ooni designar, tillverkar och säljer unika pizzaugnar.

Just nu säljer Ooni pizzaugnar över hela världen. Varmt och snabb är hur du lagar riktigt bra pizza - alla modeller blir 500°C varma och lagar otroliga pizzor på bara 60 sekunder!

Med Oonis pizzaugnar kan alla göra pizzor i världsklass. Innan Ooni, om du ville ha pizza så bra var du tvungen att gå till en restaurang eller spendera stora pengar på en traditionell pizzaugn. Inte längre!

Om du är ett stor fan av pizza och vill ha den ultimata pizzaupplevelsen hemma måste du bara ha en pizzaugn från Ooni. Dessa ugnar är mycket varma (500°C), vilket ger en perfekt krispig botten. De är också portabla så du kan ta med dem på trädgårdsfesten eller på en picknick. Dessutom är de smidiga att använda och laga pizza på så att du enkelt kan laga professionellt-liknande pizzor hemma. 

Med en pizzaugn från Ooni kan du njuta av fantastiska pizzor varje dag.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto