Just nu: Fri frakt på stora delar av vårt lagerförda sortiment. Se villkor här!

Elbilar känner vi till, men har du hört talas om Ryobis batteridrivna åkgräsklippare?

Höga drivmedelskostnader?

Det gör det extra aktuellt att tänka alternativa drivmedel på alla fronter,
också när det gäller gräsklippning.

Investerar du i en batteridriven åkgräsklippare får du ett enklare, tystare och miljövänligare alternativ med samma effekt och klippbredd som en bensindriven.

Kort sagt - bensinprestanda med batteri.

Effektivitet och kraft.

Länge har det legat mycket sanning i påståendet om att batteridrivna åkgräsklippare är mindre kraftfulla än klassiska bensindrivna gräsklippare om man jämför modeller i samma prisklass, men försprånget för bensindrivet är borta.

Idag får du samma effekt och samma klippbredd med en batteridriven som med en bensindriven åkgräsklippare. Med el får du dessutom full effekt direkt jämfört med en bensinmotor som kräver tid att bygga upp kraften.

Innovativ batteriteknologi betyder att en batteridriven åkgräsklippare klarar större ytor än tidigare. Med Ryobis Zero Turn som har upp till 2,5 timmes driftstid klipper du upp till 12,000 m² gräsmatta på en full laddning. Klart mer än den genomsnittlige villaägaren har behov av.

El ersätter fullt ut bensin på alla parametrar när det gäller kraft och prestanda. Dessutom är det bekvämt, tystare och mer miljövänligt att byta till en batteridriven klippare.

Tystare än en bensindriven och inget komplicerat motorunderhåll.

Batteridrivna verktyg och maskiner är signifikant tystare än bensindrivna verktyg. Det gäller också åkgräsklipparen, som dessutom innehåller färre rörliga delar än bensindrivna, vilket minskar vibrationerna.

Du kommer också att spara tid och kraft på underhåll eftersom du inte behöver byta varken olja, luftfilter eller tändstift vid årlig service.

Det är bara att vrida på nyckeln, trycka på start och köra år efter år.

Batterier – en engångskostnad och alltid nära till hands.

När du slopar bensindunken behöver du inte ha koll på hur mycket som finns kvar i dunken innan du måste åka och tanka igen. I stället byter du helt enkelt till uppladdade batterier och fortsätter klippa.

Batterier är en engångsinvestering, så när du säkerställt att du har tillräckligt med batterier för att utföra ditt uppdrag, laddar du och klipper med samma batterier år efter år.

När du väljer en batteridriven åkgräsklippare - utan koldioxidutsläpp och bensinavgaser, väljer du också den bästa lösningen för vår miljö. Både i förhållande till miljö- och klimatpåverkan i stort och den omedelbara närmiljön för dig och ditt grannskap.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto