SOLSÄNG SENSUM SKEPPARHOLMEN VIT

Daybed i en stilren design!

Skepparholmen by Sensum följer den stil som vill förkapsla och ge uttryck för den Skandinaviska designen. Skepparholmens känsla sitter i de noggrant utvalda materialen som komponerats ihop med stor hantverksskicklig...

Se fullständig produktbeskrivning
4.5000000000 16
3 495,00 kr
Delbetala med Premium Kontokort
Från 331:-/mån. Upp till 10% i bonus

Hemleverans

Denna produkt har ytterligare lagerinformation för leverans i vissa områden.
Ange postnummer för att se lager och leveransinformation.

Produktbeskrivning

Daybed i en stilren design!

Skepparholmen by Sensum följer den stil som vill förkapsla och ge uttryck för den Skandinaviska designen. Skepparholmens känsla sitter i de noggrant utvalda materialen som komponerats ihop med stor hantverksskicklighet. Genomtänkt, enkelt och tidslöst. Det är inte konstigt att Scandinavian Design blivit en egen gren inom designervärlden.

Skepparholmen är med sin stomme av galvaniserat stål som pulverlackerats en möbel som är tacksam att sköta om. I praktiken är den helt underhållsfri, allt du behöver är ett milt rengöringsmedel och en blöt trasa ifall den skulle bli smutsig. Solsängsdynan och nackkudden är tillverkad i vattenavvisande polyester vilket gör denna solsäng till en ultimat vän vid poolen. Enkelheten i sin egen prakt definierat av Sensum.

Teknisk information
Färg: Vit
Färg dyna: Mörkgrå
Material: Galvaniserat & pulverlackerat stål
Material dyna: Polyester, vattenavvisande
Färg nackkudde: Vit

Mått Solsäng
Längd: 200 cm
Bredd: 67 cm
Höjd: 96 cm (uppfällt läge)

Sensum Brand Philosophy
- Livet utomhus ska vara lika skönt och vackert som livet inomhus -

Sensums eleganta utemöbler skapar förutsättningar för det perfekta uterummet, en plats för lek, avkoppling eller umgänge, en plats för livets kanske allra finaste stunder. Sensums design är skandinaviskt stilren och de kompromissar varken med form eller funktion. Med stor hantverksskicklighet och god materialkänsla skapar Sensum utemöbler som är lika eleganta som de är komfortabla. Den höga kvaliteten, det tidlösa formspråket och de gedigna materialen gör dessutom att möblerna bara blir vackrare med åren. Det är vad vi kallar hållbarhet på riktigt. Sensum är stolta över att förlänga den svenska sommaren.

Skötselråd
Skepparholmen är i praktiken en helt underhållsfri möbel. Ifall solsängen skulle bli smutsig behöver du endast ett milt rengöringsmedel och en blöt trasa. För att din solsäng ska hålla sig fint och fräsch över många säsonger rekommenderar vi dig att använda ett möbelskydd när du inte använder solsängen.

Vid vinterförvaring rekommenderar vi dig att förvara möbeln i ett torrt och ventilerat rum.

Mer information
Produktnamn SOLSÄNG SENSUM SKEPPARHOLMEN VIT
Artikelnummer 7001255A
Vikt 28.000000
EAN-nr 4024506609501
Netto vikt 24.00
Färg VIT
Typ SOLSÄNG
Varumärke SENSUM

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

19452+ nöjda kunder!

27757 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…