Information angående Coronaviruset Covid-19
Privat
Företag
Varumärken
Privat
Företag
Favoriter

STAPELSTOL SENSUM EKEBY TEAK SVART

1 995,00 kr
5 1

Naturligt vacker! 

Ekeby utstrålar lyx! Materialet teak är en stol som passar utmärkt att ha utomhus. Den skapar sin unika karaktär beroende...

Fullständig produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Naturligt vacker! 

Ekeby utstrålar lyx! Materialet teak är en stol som passar utmärkt att ha utomhus. Den skapar sin unika karaktär beroende av miljö och omhändertagande. Bjud över dina vänner på middag i sommar och dekorera gärna med Ekeby bord och bänk för en komplett matgrupp!

Ekeby by Sensum är en serie möbler som väver samman natur och Skandinavisk design. Föreställ dig en yttring som håller hög kvalitet år efter år men skiftar karaktär beroende av miljö och omhändertagande. Möbelserien Ekeby är en gedigen möbelserie med ben och stommar i galvaniserat stål som pulverlackerats och sedan klätts med FSC-certifierad teak.

Ekeby är en möbel som skapar sin egna unika karaktär beroende av miljö och omhändertagande men som oavsett dessa faktorer alltid kommer stå stabilt tack vare de underhållsfria stommarna. Teak är ett levande material som grånar med tiden, detta gör att möbeln kommer upplevas mer rustik allteftersom tiden går. Vill du återfå den levande teak-färgen är svaret en en behandling med teakolja och sandpapper. Outdoor Living & Nature Combined - Ekeby by Sensum.

Teknisk information
Färg: Teak & Svart
Material: Teak, varmgalvaniserat och pulverlackerat stål

Mått Stapelstol
Bredd: 55 cm
Höjd: 86 cm
Djup: 58 cm
Sitthöjd: 45 cm 

Förpackningsinformation
Antal kartonger: 1 st
Mått kartong 1: 82x57,5x106 cm

Sensum Brand Philosophy
- Livet utomhus ska vara lika skönt och vackert som livet inomhus -

Sensums eleganta utemöbler skapar förutsättningar för det perfekta uterummet, en plats för lek, avkoppling eller umgänge, en plats för livets kanske allra finaste stunder. Sensums design är skandinaviskt stilren och de kompromissar varken med form eller funktion. Med stor hantverksskicklighet och god materialkänsla skapar Sensum utemöbler som är lika eleganta som de är komfortabla. Den höga kvaliteten, det tidlösa formspråket och de gedigna materialen gör dessutom att möblerna bara blir vackrare med åren. Det är vad vi kallar hållbarhet på riktigt. Sensum är stolta över att förlänga den svenska sommaren.

Skötselråd
Stommarna i Ekeby-serien är helt underhållsfria, förutom att du ibland kan behöva tvätta av smuts och damm med ett milt rengöringsmedel. För att underhålla teak behöver du teakolja, vi rekommenderar att du smörjer in möbeln mellan 2-3 gånger per år, beroende på hur hårt utsatt miljö möbeln står i. Vill du återfå nykänslan i teak behöver du sandpappra möbeln och sedan olja in den med teakolja igen. När du inte använder möbeln rekommenderar vi att du förvarar den skyddat för bästa hållbarhet.

Förvaring
Vid vinterförvaring rekommenderar vi dig att förvara möbeln i ett torrt och ventilerat rum.

Artikeldata

Mer information
Produktnamn STAPELSTOL SENSUM EKEBY TEAK SVART
Artikelnummer 7005141A
Vikt 9.500000
EAN-nr 4024506578029
Netto vikt 8.00
Färg SVART
Typ FÅTÖLJ
Varumärke SENSUM

Liknande produkter

Recensioner

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…