Just nu: beställ för 3 000 kronor och få fri frakt! Läs villkor här.

Din smarta lägenhet

Ett hem anpassat efter dig!

För med Wiser kan du anpassa ditt hem efter dina specifika behov. Genom att ställa in skräddarsydda scenarier beroende på vad gör du hemma kan du få ditt egna smarta hem. Tänk dig att sakta vakna upp medan det tidiga morgonljuset kikar in genom de öppna persiennerna. Med ett enkelt knapptryck kan du sedan stänga persiennerna för ökad komfort och avskildhet. Smart mörkläggning tillåter dig att släppa in - eller hålla ute - solljus utan att behöva resa dig ur sängen, antingen på begäran eller på schemalagda tider som en del av en automation.

Att skapa egna favoritinställningar (scenarier) är även perfekt för att få den ultimata middagsbelysningen för att sedan snabbt kunna ändra om till filmbelysning när favoritfilmen åker på. Scenarier är exempelvis ett smidigt sätt att spara dina favoritinställningar för belysning och mörkläggning. För att passa dina behov är Wiser ett intuitivt smart hemsystem som både kan styras lokalt eller på distans direkt i mobilen eller via röststyrning. Så när du kommer hem kan du säga "Hej siri, jag är hemma" och förutbestämda lampor kan tändas, så du välkomnas hem. 

Om inte det vore nog, kan du även skapa automationer som är förinställda åtgärder som du inte behöver tänka på efter att det är inlagt och aktiverat. Exempelvis kan belysning styras så att lampor släcks när ingen är i rummet eller låta kaffebryggaren gå igång när du fortfarande ligger kvar i sängen. På så sätt har du även möjlighet att få ett smart hem som tar hand om sig självt medan du får mer tid över till annat.

Produkter för att förenkla din vardag

Ett hållbart hem

Med Wiser kan du skapa ett hållbarare hem. För med smart energibesparing hjälper Wiser dig att kontinuerligt minska ditt koldioxidavtryck.

Tack vare scenarier och automationer kan du med få enkla steg bidra till minskat energiavfall och samtidigt vara kostnadseffektiv.

Du kan aktivera ”Borta”-scenariot för att släcka lampor och stänga av elapparater när du går hemifrån.

Du kan även få notiser i appen för övervakning av energiförbrukningen, så att du kan hitta hemmets energibovar!

Och om inte det vore nog kan du även styra belysning och persienner efter solens ned- och uppgång eller efter väderprognos i appen, så att belysningen endast är tänd när det faktiskt behövs!

Så kort sagt, Wiser optimerar ditt hems resurser genom att lokalisera energibovarna, samt minimera din energiförbrukning med hjälp av att anpassa ditt hem efter väderförhållanden och ditt levnadsmönster.

Ett säkert hem

Det finns två aspekter i ett säkert hem, externa och interna påfrestningar. Externt kan exempelvis innebära inbrott, medan internt kan ses som företelser som sker i hemmet exempelvis att ett strykjärn eller en locktång lämnas på. Wiser kan minimera risken av både externa och interna påfrestningar.

Exempelvis behöver du aldrig igen vara orolig för att kaffebryggaren lämnades på, du kan enkelt med hjälp av Wiser kontrollera i appen att du faktiskt stängde av den eller så kan du skapa en automation som alltid stänger av kaffebryggaren när du lämnar hemmet.

När det kommer till externa påfrestningar har Wiser detektorer som skickar ett larm om någon är på väg in genom dörren eller öppnar ett fönster. Wisers IP-kamera kan hjälpa dig övervaka din lägenhet och se till att tjuvarna fastnar på film om de skulle våga sig nära din lägenhet.

Produkter för ett säkrare hem

Utforska fler användningsområden
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto