Just nu: Beställ för 3 000 kronor och få fri frakt! Läs villkor här.

Krukor från Esteras är inte bara vackra att vila ögat på, de är också smarta med mängder av funktioner och bekvämligheter som du inte kommer vilja vara utan när du fått prova dem.

Välj mellan runda och fyrkantiga krukor, svarta eller gråa krukor, eller kanske en kruka från den autentiska kollektionen Naturelite som speglar betongens vackra mönster. 

Oavsett om du bor i ett stort hus på landet, eller en lägenhet med balkong inne i storstan är vi säkra på att vi har den perfekta krukan för dig!


HÖGKVALITATIVA MATERIAL

Esteras krukor tillverkas i glasfiber för att göra dem så naturtrogna som möjligt. En annan fördel med glasfiber är även att de blir upp till 70% lättare än om de hade varit i riktig sten. Glasfibern gör också krukorna återvinningsbara!

VÄDERBESTÄNDIG DESIGN

För att krukorna ska kunna stå ute under Sveriges alla årstider är de ordentligt väderbeständiga. Sol, regn eller frost - produkterna håller för alla väder. 

GARANTERAT FROSTSÄKER

Tack vare Esteras lager-på-lager teknologi är krukorna frostsäkra. Det är inte bara ett löfte - vi backar upp det med 10 års frostgaranti!

SMART DRÄNERING

Varje kruka från Esteras är designad med ett dräneringshål i botten för att allt överflödigt vatten enkelt ska kunna rinna ut. En bra dränering är A och O för att rötterna ska trivas och plantan må bra.

KREATIVT HANTVERK

Krukorna är handgjorda vilket gör dem, precis som människorna bakom hantverket, unika. Krukorna är designade med omsorg och kärlek in i minsta detalj - och det ska synas!

OM ESTERAS

Mästerligt hantverk av högsta kvalitet och en oerhörd känsla för design, färg och finish är vad Esteras står för. Traditionella värderingar direkt översatta till en helt ny dimension som kännetecknas av modernitet och autensitet.

SMARTLINE

Vackra krukor i tidlös design, fulla av kontraster och harmoni. Smartlinekrukorna är imponerande robusta, med en matt och slät finish.

NATURELITE

Härliga krukor inspirerade av naturen med varma färger som snabbt blir blickfånget i vilken interiör den än placeras.

SKAPA DIN EGEN OAS

Vår, sommar, höst och vinter - krukorna kommer förgylla din uteplats med all sin prakt vilken årstid det än må vara. Krukor som reflekterar din personliga smak är nyckeln till den perfekta uteplatsen.

DET HÄR GÄLLER FÖR ESTERAS 10-ÅRIGA FROSTGARANTI

Överflödigt vatten, regn och smält snö måste kunna dräneras obehindrat ur krukan. 
Om vatten fryser när temperaturen hamnar under nollan expanderar det och kan till och med orsaka järn, asfalt och sten att spricka. 

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto