Information angående Coronaviruset Covid-19

FÅTÖLJ SENSUM SKURU SVART

1 695,00 kr 1 195,00 kr

Bekväm stol i lätta material!

Skuru by Sensum är en vacker stol med detaljer av teak på armstöden. Skuru representerar en enkelhet i både form och underhåll. Hela fåtöljen är praktiskt underhållsfri där de moderna teakdetaljerna på armstöden...

Se fullständig produktbeskrivning
3.5000000000 7

Hemleverans

Denna produkt har ytterligare lagerinformation för leverans i vissa områden.
Ange postnummer för att se lager och leveransinformation.

Lagerstatus i varuhus:

Produktbeskrivning

Bekväm stol i lätta material!

Skuru by Sensum är en vacker stol med detaljer av teak på armstöden. Skuru representerar en enkelhet i både form och underhåll. Hela fåtöljen är praktiskt underhållsfri där de moderna teakdetaljerna på armstöden kommer gråna och skapa sin egen karaktär med tiden. Vill du återfå den levande teak-färgen är svaret en behandling med teakolja och sandpapper.

Skuru är stolen för dig som värdesätter en avkopplande stund i en skön fåtölj och samtidigt inte vill dikteras av för mycket underhåll. Sensum - När du värdesätter enkla val.

Teknisk information
Färg: Teak & Svart
Material: Teak & Pulverlackerat stål

Mått Fåtölj
Bredd: 55 cm
Höjd: 86 cm
Djup: 58 cm

Sensum Brand Philosophy
- Livet utomhus ska vara lika skönt och vackert som livet inomhus -

Sensums eleganta utemöbler skapar förutsättningar för det perfekta uterummet, en plats för lek, avkoppling eller umgänge, en plats för livets kanske allra finaste stunder. Sensums design är skandinaviskt stilren och de kompromissar varken med form eller funktion. Med stor hantverksskicklighet och god materialkänsla skapar Sensum utemöbler som är lika eleganta som de är komfortabla. Den höga kvaliteten, det tidlösa formspråket och de gedigna materialen gör dessutom att möblerna bara blir vackrare med åren. Det är vad vi kallar hållbarhet på riktigt. Sensum är stolta över att förlänga den svenska sommaren.

Skötselråd
Skuru är i princip helt underhållsfri, förutom att du ibland kan behöva tvätta av smuts och damm med ett milt rengöringsmedel. För att underhålla teak behöver du teakolja, vi rekommenderar att du smörjer in möbeln mellan 2-3 gånger per år, beroende på hur hårt utsatt miljö möbeln står i. Vill du återfå nykänslan i teak behöver du sandpappra möbeln och sedan olja in den med teakolja igen. När du inte använder möbeln rekommenderar vi att du förvarar den skyddat för bästa hållbarhet.

Vid vinterförvaring rekommenderar vi dig att förvara möbeln i ett torrt och ventilerat rum.

Mer information
Produktnamn FÅTÖLJ SENSUM SKURU SVART
Artikelnummer 7007641A
Vikt 11.000000
EAN-nr 5712110012396
Netto vikt 8.80
Färg SVART
Typ FÅTÖLJ
Varumärke SENSUM

26927+ nöjda kunder!

35721 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…