Just nu: Beställ för 3 000 kronor och få fri frakt! Läs villkor här.

Alla förtjänar varma fötter och ett hälsosamt inomhusklimat

Passar alla golv. Både vid renovering och nybyggnation.
Flooré gör det enkelt att lägga golvvärme oavsett förutsättningar. Den patenterade skivan finns både som supertunn eller med extra isolering.
Läs mer på floorés hemsida om hur du gör när du lägger olika slags golv på värmegolvet, t ex klinker, trägolv, laminat, plastmatta, i källare och badrum.

Varför ska du välja vattenburen golvvärme?

Det finns två sätt att värma upp ditt golv – antingen med varmt vatten eller med elektricitet.

När stora rum eller hela hus ska värmas upp så är driftskostnaden avgörande. Då är vattenburen golvvärme det självklara valet.

Vattenburen golvvärme är ett långsiktigt och hållbart alternativ när golvvärme ska läggas på en större yta eller vara den primära värmekällan. Vattenburen golvvärme kan innebära en något dyrare installationskostnad men har istället lägre driftskostnad och passar till alla värmekällor såsom pelletskamin, värmepumpar och fjärrvärme. Det ger dig möjlighet att välja energikälla efter energipris och miljöpåverkan.

Golvvärmerören har betydligt längre livslängd och håller nästan hur länge som helst i jämförelse med elektrisk golvvärme som håller ca 25 år.

Ytterligare en fördel är att vattnet har lägre temperatur vilket gör att du kan välja det till rum med parkett och massiva trägolv som annars kan spricka av för hög värme. Med dagens energipriser skulle det vara cirka tre gånger så dyrt att värma upp ett golv med elektricitet jämfört med vatten. Dock är det oftast billigare att välja elektrisk golvvärme vid själva installationen. Du bör räkna in kostnaden för att anlita en elektriker för själva installationen. Du får inte installera elektrisk golvvärme själv.

Alla ska ha möjlighet till jämn och behaglig värme

Vi hjälper dig på vägen mot ett livslångt och hälsosamt inomhusklimat utan alltför hög energiförbrukning. De smarta skivorna gör det möjligt att enkelt att själv lägga golvvärme. Om du planerar att lägga mer än 24 kvm ingår alltid fri planeringsservice. Floorés patenterade golvskiva kan läggas på alla underlag så länge det är stabilt och slätt. Skivan är lätt att skära och inga specialverktyg behövs. När golvet är lagt kan det beträdas direkt. Låg bygghöjd eller extra isolering. Lägg direkt på oisolerat källargolv. Garanti rör och skivor.

Faktisk värme vs Upplevd värme

Visste du att ett rum som värms upp av golvvärme inte behöver lika höga temperaturer för att uppleva samma värme som i ett rum som värms upp av element? Det beror på att värme som kommer från fötterna och uppåt upplevs varmare och behagligare. Vilket också betyder att ditt hus värms upp med lägre energiförbrukning. Rum som värms upp med hjälp av element cirkulerar även mer dammpartiklar, därför är golvvärme ett hälsosammare val när det gäller astma och allergi.

Tips på vardagslyx

Har du spenderat en dag ute i friska luften? Via mobilen höjer du värmen till hemkomsten och kan lägga de fuktiga kläderna på golvet för snabbare torkning. Flooré Skivor regerar snabbt när du ändrar temperaturen. Så snabbt som inom 45 minuter. I vanliga system kan det ta upp till 8 timmar! Hos Flooré finner du smarta lösningar oavsett om du bygger nytt eller renoverar ditt befintliga hem. Smart på det sättet att det är enkelt att installera, ger effektiv värme och höjer värdet på din bostad.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto