Företagare? Logga in eller bli företagskund här.

GreenLine erbjuder kvalitetsprodukter för dig som vill ha en naturlig trädgård i balans, med minimal påverkan på miljön.

Kompostering inomhus, balkongen och trädgården

Varför ska jag kompostera?

Ungefär hälften av våra hushållssopor är komposterbara. Organiskt avfall innehåller viktiga näringsämnen för jorden. Att kompostera ditt hushålls- och trädgårdsavfall är ett roligt och givande sätt att aktivt bidra till en bättre miljö, och du får den den bästa jordförbättring du kan önska dig. Jorden är rik på näringsämnen, växterna mår bättre och blir motståndskraftigare mot skadedjur och sjukdomar. Börja kompostera redan idag! 

Kompostera utomhus
Inne i komposten kryllar det av mikroorganismer och smådjur som troget arbetar dygnet runt. Maskarna bidrar till att kompostmassan får ett mer koncentrerat växtnäringsinnehåll. Dessutom luftar de komposten med sina gångsystem. Jordförbättringsmedel och planteringsjord. Det får du från din kompost! 

Kompostera inomhus
Urban Garden är ett kompostsystem som omvandlar matavfall till hälsosam och näringsrik kompost samtidigt som näringsvatten till dina blommor utvinns. Airproof-tec ger en syrefattig komposteringsprocess i Urban Garden komposten. Kompostströ Urban Garden hjälper till att aktivera komposteringen av det organiska avfallet. När komposten är fylld ska den vila i två veckor. Jordförbättringen kommer stärka jorden för dina växter.


Ditt automatiska droppbevattningssystem – EcoAqua DripSystem

Automatisk bevattning med EcoAqua Dripsystem är ett unikt automatiskt bevattningssystem
som drivs av solenergi och anpassar bevattningen efter väderförhållande och säsong

Varför EcoAqua Dripsystem? 

Spara på det färska vattnet i kranen. Regnvatten är bättre för växterna än klorerat kranvatten. Dessutom gör du en insats för miljön genom att inte använda kranvatten för att vattna i trädgården. Metoden förbrukar upp till 90% mindre vatten än vid användning av slang.

Hur fungerar EcoAqua Dripsystem?

Bevattningssystemet EADS från GreenLine ansluts till en eller flera regntunnor. Regntunnorna från GreenLine finns både som 100 liter och 200 liter. Du kan även koppla flera tunnor tillsammans med varandra. Droppbevattningssystemet drivs med solceller från en IDC-station (Intelligent Drip Control) som ansluts till regntunnan. Panelen har ett intelligent system som innebär att ju mer sol och därmed laddning, desto mer vattnar den var tredje timme.

Du väljer själv hur stor yta du behöver hjälp med automatisk bevattning i ditt hem. Du kan använda ditt automatiska bevattningssystem på en liten eller stora yta, allt ifrån på din balkong och i ditt växthus till din sommarstugan eller din lilla/stora trädgård.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto