Missa inte våra medlemskvällar! Klicka här för att se när turnén kommer till ditt varuhus och få ett smakprov på våra aktiviteter.

Få tillbaka WOW-känslan hemma med Kärchers rengöringsprodukter!
Kärchers produkter gör städningen till ett rent nöje. Enkelt, snabbt och med perfekt resultat, så du får tid över till annat. Spana in våra favoriter!

Säg hejdå till envisa fläckar!
Med Kärcher textilvårdsmaskin kan du rengöra alla textilier ända ner i fibrerna. I ett enda moment sprayas rengöringsmedlet in och dammsugs sedan upp direkt med den upplösta smutsen.

Nu slipper du bli stressad när olyckan är framme och kaffet hamnar på mattan, i soffan eller på bilsätet. Det är bara att ta fram textilvårdsmaskinen och textilierna blir som nya igen.

Rengör utan kemikalier
Den bästa metoden för att bekämpa bakterier är ibland den enklaste. Med Kärcher ångtvättar kan du rengöra med endast het vattenånga, inga rengöringsmedel behövs!

Genom kraftfullt ångutsläpp och hög ångtemperatur tar Kärchers ångtvättar bort 99,99 % av alla vanliga hushållsbakterier på hårda ytor i hemmet, som i kök och badrum. Perfekt för att rengöra ytor som köksbänkar, armaturer, klinker och speglar.

Hitta ditt favoritanvändningsområde
Fönstertvättarnas sugfunktion säkerställer extremt effektiv rengöring och skinande rena fönster - utan ränder och spill. Fönstertvätten kan användas till att rengöra alla släta ytor som speglar, hällar, duschväggar, kakel och mycket mer. Vad behöver du rengöra idag?

Mångsidig hjälpreda
Kärchers grovdammsugare för både våt och torr smuts kan lösa alla dina rengöringsutmaningar. Allt ifrån våt eller torr, fin eller grov smuts, till och med stora mängder vatten kan du ta upp med grovdammsugaren. Din nya bästa kompis att ha hemma eller i garaget.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto