Företagskund? Ansök eller logga in här!
Filtrera
Visar 14 produkter

Letar du efter den perfekta åkgräsklipparen för att göra trädgårdsarbetet lättare och mer effektivt? Då har du kommit till rätt ställe! Hos BAUHAUS erbjuder vi ett brett utbud av åkgräsklippare från eftertraktade varumärken som STIGA, Ryobi, Scheppach, MTD och EGO. Oavsett om du har en stor eller liten trädgård, har vi rätt maskin för dig.

STIGA åkgräsklippare är kända för sin pålitlighet och höga prestanda. Dessa klippare är designade för att hantera stora ytor med lätthet och ge dig en jämn och snygg gräsmatta varje gång. Vårt sortiment av Stiga åkgräsklippare kommer med olika motoralternativ och klippbredder för att passa dina specifika behov.

Våra trädgårdstraktorer är perfekt för de som har en ännu större trädgård eller behöver en mångsidig maskin för olika trädgårdsuppgifter. Dessa traktorer är utrustade med kraftfulla motorer och har olika tillbehör och funktioner som gör det enkelt att klippa gräset, rensa löv eller till och med snöskottning under vintern.

För att göra ditt gräsklippningsarbete ännu enklare erbjuder vi även tillbehör till traktorn så som uppsamlare . Dessa maskiner samlar upp gräsklippet i en behållare istället för att sprida det över gräsmattan, vilket ger dig en ren och prydlig trädgård utan att behöva räfsa efteråt.

Är du ute efter en vanlig gräskippare så har vi ett enormt sortiment av vanliga gräsklippare, bensindrivna, batteridrivna och eldrivna gräsklippare. 

Åkgräsklippare

Visar 14 produkter
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto