Privat
Företag
Varumärken
Privat
Företag
Favoriter

MATBORD SENSUM EKSJÖ TEAK SVART

8 995,00 kr
1.0000000000 1
MATBORD SENSUM EKSJÖ TEAK SVART
1 Gick inte att sätta ihop Gick inte att sätta ihop pga felaktig del
Skapar karaktär med tiden!  
 
Eksjö är en ny serie på Sensum som utstrålar lyx! Materialet teak är ett material som passar utmärkt att ...
Fullständig produktbeskrivning
Delbetala med Premium Kontokort
Från 789:-/mån. Upp till 10% i bonus

Produktbeskrivning

Skapar karaktär med tiden!  
 
Eksjö är en ny serie på Sensum som utstrålar lyx! Materialet teak är ett material som passar utmärkt att ha utomhus. Den skapar sin unika karaktär beroende av miljö och omhändertagande. Eksjö är diningbordet för dig som värdesätter en avkopplande stund. Slå dig ner och läs en bok för att sedan äta en god middag med dina vänner. Kombinera gärna med Eksjö stapelstolar för att få en komplett matgrupp!
 

Eksjö by Sensum är en serie möbler som väver samman natur och Skandinavisk design. Föreställ dig en yttring som håller hög kvalitet år efter år men skiftar karaktär beroende av miljö och omhändertagande. Möbelserien Eksjö är en gedigen möbelserie med ben och stommar i aluminium som pulverlackerats och sedan klätts med FSC-certifierad teak.

Eksjö är en möbel som skapar sin egna unika karaktär beroende av miljö och omhändertagande men som oavsett dessa faktorer alltid kommer stå stabilt tack vare de underhållsfria stommarna. Teak är ett levande material som grånar med tiden, detta gör att möbeln kommer upplevas mer rustik allteftersom tiden går. Vill du återfå den levande teak-färgen är svaret en en behandling med teakolja och sandpapper. 

 
Teknisk information 
Färg: Svart 
Material: Aluminium, teak  

Mått Bord 
Längd: 200 cm 
Bredd: 100 cm 
Höjd: 74 cm 
 

Förpackningsinformation
Antal kartonger: 1 st 
Mått kartong 1: 215,3x12,7x105,4 cm

Sensum Brand Philosophy
- Livet utomhus ska vara lika skönt och vackert som livet inomhus -

Sensums eleganta utemöbler skapar förutsättningar för det perfekta uterummet, en plats för lek, avkoppling eller umgänge, en plats för livets kanske allra finaste stunder. Sensums design är skandinaviskt stilren och de kompromissar varken med form eller funktion. Med stor hantverksskicklighet och god materialkänsla skapar Sensum utemöbler som är lika eleganta som de är komfortabla. Den höga kvaliteten, det tidlösa formspråket och de gedigna materialen gör dessutom att möblerna bara blir vackrare med åren. Det är vad vi kallar hållbarhet på riktigt. Sensum är stolta över att förlänga den svenska sommaren.

 
Skötselråd Teak
Stommarna i Eksjö-serien är helt underhållsfria, förutom att du ibland kan behöva tvätta av smuts och damm med ett milt rengöringsmedel. För att underhålla teak behöver du teakolja, vi rekommenderar att du smörjer in möbeln mellan 2-3 gånger per år, beroende på hur hårt utsatt miljö möbeln står i. Vill du återfå nykänslan i teak behöver du sandpappra möbeln och sedan olja in den med teakolja igen. När du inte använder möbeln rekommenderar vi att du förvarar den skyddat för bästa hållbarhet.
 
Förvaring
Vid vinterförvaring rekommenderar vi dig att förvara möbeln i ett torrt och ventilerat rum.

Artikeldata

Mer information
Produktnamn MATBORD SENSUM EKSJÖ TEAK SVART
Artikelnummer 7003173A
Vikt 39.500000
EAN-nr 4024506659179
Netto vikt 33.00
Färg SVART
Typ MATBORD
Varumärke SENSUM

Liknande produkter

Recensioner

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…