Företagare? Logga in eller skapa ett konto här!
Varumärken
Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto

Förra året satte verkligen våra levnadsvanor på prov, och 2020 blev året då vi tillbringade mer tid i våra hem än på länge.
Därför är intresset större än någonsin när vi blickar framåt på inredningstrenderna för 2021.
En av de största trenderna 2021 är och förblir naturtrenden. Den står som ett lugnt motmedel till allt kaos i världen utanför.

Under 2020 tvingades vi förändra mycket av sånt som vi tidigare sett som självklarheter och om det är något vi blivit väl medvetna om så är det hur viktigt hemmet är. Fokus ligger inte bara på form utan minst lika mycket på funktion och trygghet. Hemmet måste för många fungera både som oas och borg – och för många även som arbetsplats.

Badrum som växer med sin uppgift

På samma sätt som vi vill att våra hem ska vara personliga, vill vi att badrummet ska vara ett rum man gärna vistas i. Vi behöver våra badrum för att sköta vår hygien och morgon- och kvällsrutiner, men ett badrum kan vara så mycket mer. Det är ett privat rum dit vi kan dra oss tillbaka och glömma världen runtomkring. Det ska därför inte bara vara funktionellt, utan även kännas inbjudande och trivsamt.

Det blir allt vanligare att badrumsinredningar går i samma stil och nyanser som resten av bostaden. Under 2021 kommer naturinspirerade färgnyanser att fortsätta vara populära. Mjuka, jordiga färger kommer tillsammans med sammetslena ytor och dimmerbelysning att göra badrummen till sköna utrymmen där vi gärna vistas längre än vad som egentligen är nödvändigt.

För in naturen i hemmet

Ett badrum med intryck av trädgård, altan, berså eller balkong ökar känslan av välbefinnande. En tidigare kökstrend har varit att föra in naturen i inredningen och under 2021 kommer detta att gälla badrummen. Ett sätt, om man har en trädgård, är att köpa en badtunna eller ett utomhusbadkar. Ett annat sätt, om man vill följa denna trend, är att placera badkaret intill ett fönster. Men det finns även små saker som ger samma effekt, utan ombyggnationer eller dyra investeringar som t ex att skapa naturmotiv på en vägg eller att placera ut växter i badrummet.

Hemester är det nya heta

Att tillbringa sommaren hemma innebär inte att man behöver gå miste om semesterkänslan. Villeroy & Boch erbjuder många alternativ för den som vill föra in världen i hemmet. En duschtoalett i badrummet ger en komfort man annars ofta bara upplever på de bästa internationella hotellen. Det är en kombination av toalett och bidé som ger en härlig fräschör varje gång den används. ViClean-I 100 från Villeroy & Boch har också en väldigt smart design – tekniken är inbyggd i stolen och den ser därför ut som en helt vanlig väggmonterad toalett. Den smälter därför väl in oavsett inredning.

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…