SLIPSATS GROV (CM860) HELPALL COMBIMIX 20KG 48ST SÄCKAR

48 x SLIPSATS GROV COMBIMIX 20KG (CM860)   + 0,00 kr
1 x EUR-PALL COMBIMIX   + 0,00 kr

Innehåller:

  5 871,00 kr
  Delbetala med Premium Kontokort
  Från 529:-/mån. Upp till 10% i bonus

  Slipsats grov Helpall 20kg 48st säckar

  CM 860 Slipsats Grov är en snabbhärdande slipsats.

  OBS! Vid köp av hela pallar levereras produkten med lastbil med bakgavellift vilket innebär att leveransen är såpass stor/tung att vanlig leverans inte ka...

  Se fullständig produktbeskrivning

  Hemleverans

  Beställningsvara

  Denna produkt levereras normalt inom ca. 2 veckor

  Produktbeskrivning

  Slipsats grov Helpall 20kg 48st säckar

  CM 860 Slipsats Grov är en snabbhärdande slipsats.

  OBS! Vid köp av hela pallar levereras produkten med lastbil med bakgavellift vilket innebär att leveransen är såpass stor/tung att vanlig leverans inte kan förekomma och speciella villkor gäller. Leverans är endast möjlig vart sådan lastbil kan komma fram och har möjlighet att lasta av produkten. Levereras endast till brofasta öar. 48st/per pall.

  Användningsområde
  Slipsatsen är lämpad för nyproduktion och renovering. Produkten är avsedd för inomhusbruk på underlag av betong, sten och keramik.

  Förbehandling
  Underlaget ska vara rent och fritt från damm, cementhud, fett och andra föroreningar som kan förhindra vidhäftning. Underlagets vidhäftnings- och ythållfasthet ska inte underskrida 0,5 MPa. Underlaget primas alltid med PP 600 Primer som ska torka före beläggning. Med hänsyn till primerns filmbildning ska underlagets temperatur inte underskrida 10 °C. För bästa arbetsresultat bör temperaturen i arbetslokalen ligga mellan 10-25 °C. Vid högre eller lägre temperatur förkortas respektive förlängs tiden för härdning. Med hänsyn till sprickbildningar på grund av krympning och eventuella sättningar, ska en betongkonstruktion inte avjämnas tidigare än en månad efter gjutning. Riktvärdet 90 % RF i konstruktionen bör sättas som övre gräns för avjämningsarbete. Förse alltid brunnar med tillräcklig tätning innan spackling påbörjas, för att undvika igensättning av avloppsledningar.

  Blandning
  Torrpulvret blandas med 1,8 liter vatten (max 9%) per säck om 20 kg. Blandningen utförs med borrmaskin och visp eller planblandare till en klumpfri massa. Slipsats som börjat härda får inte röras upp med mer vatten utan ska kasseras.

  Applicering
  Den färdigblandade massan fördelas på golvet, komprimeras noggrant och dras av med rätskiva på läkt till önskad tjocklek. I våtrum med fall läggs en läkt utmed väggen och bruket dras av mot golvbrunnen. Ska elkabel läggas i massan måste den komprimeras noggrant.

  Efterbehandling och uttorkning
  Ytan kan brädrivas eller stålglättas efter komprimering. Eventuell finspackling kan utföras så snart ytan torkat. Före mattläggning ska man alltid försäkra sig om att underliggande konstruktion är tillräckligt uttorkad. Riktvärdet för uttorkning av produkten är 24 timmar. Den angivna torktiden förutsätter ett uttorkningsklimat med ca 20 °C, 40 % RF och visst luftombyte.

  Kontrollera alltid produktens datummärkning och kvalitet innan montering. Reklamationer på använda produkter godtas ej.

  Varningsinformation: Orsakar allvarliga ögonskador. Irriterar huden.
  Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.

  Frätande ämnen/blandningar som orsakar
  * allvarliga frätskador på hud, ögon och vid förtäring.
  * allvarliga ögonskador.

  Mer information
  Produktnamn SLIPSATS GROV (CM860) HELPALL COMBIMIX 20KG 48ST SÄCKAR
  Artikelnummer 4339561K
  EAN-nr 0200500216998
  Netto vikt 0
  Typ SLIPSATS
  Varumärke COMBIMIX

  Recensioner

  Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

  Läs mer om recensioner här

  13562+ nöjda kunder!

  20214 Recensioner
  Läs kundrecensioner!

  Laddar…