Information angående Coronaviruset Covid-19

SOFFGRUPP SENSUM ASPVIK COMFORT TEAK SVART

Soffgrupp designad av Jon Olsson och Janni Olsson Delér!
- Uppdaterad version för 2020 -

I Aspvik Comfort-serien har man verkligen satsat stort och inte hållit tillbaka på något - varken i materialval eller komfort. Profilerna Jon Olsson och...

Se fullständig produktbeskrivning
5.0000000000 4
29 995,00 kr 24 995,00 kr
Delbetala med Premium Kontokort
Från 2122:-/mån. Upp till 10% i bonus

Hemleverans

Ange postnummer för att se lager och leveransinformation.

Produktbeskrivning

Soffgrupp designad av Jon Olsson och Janni Olsson Delér!
- Uppdaterad version för 2020 -

I Aspvik Comfort-serien har man verkligen satsat stort och inte hållit tillbaka på något - varken i materialval eller komfort. Profilerna Jon Olsson och Janni Olsson Delér har varit med och designat denna serie och gett den allt som de tycker står för möbler av hög kvalitet. De extra tjocka dynorna säkerställer att du både sitter skönt och får ordentligt stöd för ryggen. De breda armstöden är sköna att vila armarna på och möblernas generösa bredd gör dem perfekta att krypa upp och avnjuta sommarens lugna stunder i.

Soffgruppen består av en soffa, två fåtöljer och ett bord och säljs i en begränsad exklusiv upplaga.

Aspvik by Sensum är en tidslöst utformad möbel med stilrena detaljer och linjer. När tiden passerar kommer Aspvik skapa sin egna unika karaktär som är beroende av miljö och omhändertagande. Teakdetaljerna i möbeln är levande och grånar allteftersom tiden löper. Sensum skulle aldrig kompromissa med materialvalen och av den anledningen är all teak FSC-certifierad.

Aspvik är en möbel som kommer åldras med dig och alltid stå stabilt på sina underhållsfria stommar i pulverlackerat stål. Vill du få tillbaka möbelns ungdom är en behandling med teakolja och sandpapper svaret, eller så låter du bli sandpappret och bevarar karaktären träet får med tiden. Livet utomhus ska vara på dina villkor - Sensum.

I denna soffgrupp medföljer 
1x Soffa
2x Fåtöljer
1x Bord

Teknisk information
Färg: Teak & Svart, ljusgrå dynor
Material: Teak & Pulverlackerat stål
Material Dynor: 100% Olefin
Medföljer dynor: Ja

Mått Soffa
Bredd: 228 cm
Höjd: 72 cm
Djup: 90 cm

Mått Fåtölj
Bredd: 80 cm
Höjd: 72 cm
Djup: 90 cm

Mått Bord
Bredd: 120 cm
Höjd: 42 cm
Djup: 70 cm

Sensum Brand Philosophy
- Livet utomhus ska vara lika skönt och vackert som livet inomhus -

Sensums eleganta utemöbler skapar förutsättningar för det perfekta uterummet, en plats för lek, avkoppling eller umgänge, en plats för livets kanske allra finaste stunder. Sensums design är skandinaviskt stilren och de kompromissar varken med form eller funktion. Med stor hantverksskicklighet och god materialkänsla skapar Sensum utemöbler som är lika eleganta som de är komfortabla. Den höga kvaliteten, det tidlösa formspråket och de gedigna materialen gör dessutom att möblerna bara blir vackrare med åren. Det är vad vi kallar hållbarhet på riktigt. Sensum är stolta över att förlänga den svenska sommaren.

Skötselråd
Stommarna i Aspvik-serien är helt underhållsfria, förutom att du ibland kan behöva tvätta av smuts och damm med ett milt rengöringsmedel. För att underhålla teak behöver du teakolja, vi rekommenderar att du smörjer in möbeln mellan 2-3 gånger per år, beroende på hur hårt utsatt miljö möbeln står i. Vill du återfå nykänslan i teak behöver du sandpappra möbeln och sedan olja in den med teakolja igen. När du inte använder möbeln rekommenderar vi att du förvarar den skyddat för bästa hållbarhet.

Vid vinterförvaring rekommenderar vi dig att förvara möbeln i ett torrt och ventilerat rum.

Mer information
Produktnamn SOFFGRUPP SENSUM ASPVIK COMFORT TEAK SVART
Artikelnummer 7008928A
Vikt 13.500000
EAN-nr 5712110019333
Netto vikt 11.80
Typ SOFFGRUPP
Varumärke SENSUM

21896+ nöjda kunder!

29930 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…