Just nu: Fri frakt på stora delar av vårt lagerförda sortiment. Se villkor här!

Måttanpassat efter dina behov

Inred med badrumsmöbler som tar vara på den plats du har, oavsett om du har ett mindre eller större utrymme.

Temals 5 cm-koncept ger dig friheten att måttanpassa möbelns bredd och djup var 5 cm intervall, vilket gör att du lättare hittar funktionella och stilsäkra alternativ till ditt nästa badrums- eller tvättstugeprojekt. Låt rummets mått bestämma möbeln, inte tvärtom.

Kvalitet och funktionell design präglar Temals möbelserier för badrum, tvättstuga och förvaring. Utforska Temals breda sortiment av egentillverkade möbler genom att klicka här.

En välplanerad badrumsinredning sätter guldkant på vardagen

Egentillverkat med fokus på kvalitet

Möbler från Temal kännetecknas av noggrant utvalda material av hög kvalitet med nordisk fingertoppskänsla. Tillverkningen sker på Temals egen fabrik i västra Finland där varje möbel tillverkas på beställning. Möblernas stomme består av hållbara impregnerade skivor och tvättställen är glaserade med en hygiensk emaljerad beläggning. Detta resulterar i slitstarka och fuktbeständiga möbler som garanteras en lång livslängd.

Brett och rymligt eller kvadratsmart och smidigt? Njut av flexibiliteten av att måttanpassa dina badrumsmöbler var 5 cm! Temal - 101 år av emalj. Med ett hjärta av stål.

Njut av flexibiliteten av att kunna måttanpassa badrumsmöblerna med 5 cm intervall! Temal producerar sitt sortiment av badrums- och tvättstugemöbler i de södra delarna av Finland där kvalitet och funktionalitet står som ledord.

Det robusta stålet står till grund i stommen och emaljeringen ger möbeln en blank och reptålig yta med antibakteriella egenskaper.

Genom sitt breda storleksortiment och med fokus på nyttjandet av det slitstarkta emaljerade stålet, vill Temal erbjuda alla nordiska hem hållbara badrumsmöbler av gedigen kvalitet.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto