Information angående Coronaviruset Covid-19
Privat
Företag
Varumärken
Privat
Företag
Favoriter

Njut av valfriheten!

Med flest storleksvariationer och möjligheten till att placera bassäng på höger eller vänster sida av tvättstället kan man få plats för ett sidoskåp för exempelvis en tvättkorg. Den droppformade bassängen har utöver ett vackert utseende även en ergonomisk funktion där designen tar i beaktande händernas naturliga tvättposition. Njut av valfriheten och flexibiliteten med TREND. Välj mellan fem olika färger, lackad vit, grafitgrå, svart trä, ljus ek och högblank vit.

Stommar
Stella-, Trend- och Mondo-underdelarnas stommar är alltid 2,5 cm smalare än breddmåtten för tvättställ som angivs på sidorna 108-118. I färgerna 01, 11, E2, B2, 01NC och 01RC är stommarna tillverkade av fuktbeständig melaminbelagd möbelskiva.I färgen GA1 är stommarnas sidor tillverkade av högblank akrylbelagd MDF-fiberskiva.

Hyllor och bottenplan
Hyllor och bottenplan (i underdelar med luckor) är alltid tillverkade i vit fuktbeständig melaminbelagd möbelskiva.

Skydda din möbel
Temals möbler är hållbara och har en lång livslängd om de underhålls och sköts väl. Vi rekommenderar att alltid skydda möblerna med en duschvägg eller annan avskärmning. Torka bort eventuella vattenstänk med en torr och mjuk trasa.Ombesörj tillräcklig ventilation.

Garanti
Temal är ett finlandssvenskt familjeföretag som tillverkar sina möbler på egen fabrik i Finland, vilket innebär att de har full kontroll över det de gör. En 10 års kvalitetsgaranti lämnas vid varje köp.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Laddar…