Företagskund? Ansök eller logga in här!

Attefallshus från Vibostugan är tillverkade med hållbarhet i åtanke!

Svensktillverkat och närproducerat från stock till färdig stuga. Virket kommer från de svenska skogarna och från ett sågverk i närområdet.  All produktion sker på fabriken i Ambjörnarp i Västergötland. Stugorna tillverkas med färdigspikade väggsektioner och gavelsspetsar. Modulerna kan placeras valfritt och är lättmonterade, så man kan snabbt få stugan på plats.

Bygg ut med ett attefallshus. Friggeboden eller attefallshuset blir ett utmärkt komplement till boendet för dig som behöver ett extra rum och mer utrymme. Inred till hemmakontor, gäststuga, ateljé, tonårslya, snickarbod, musikstudio, uterum, bastu eller kanske ett generationsboende, möjligheterna är många.

Förläng säsongen med ett uterum. Attefallshuset eller friggeboden är en smart och smidig lösning när du behöver mer utrymme. Lättmonterat med färdiga väggsektioner! Bygga stuga enklare än du tror!

Fördelar med Vibostugan 
- Svensktillverkat
- Hög kvalitet
- Modern design
- Lättmonterat

Vibostugan - ett bra miljöval

Vibostugan är certifierade enligt PEFC, vilket innebär att när du köper ett attefallshus eller friggebod på Vibostugan så uppfyller den alla de krav som PEFC-certifieringen ställer, oavsett om du ska bygga ett attefallshus, en friggebod eller ett förråd.

Vibostugan (VIBO-Modulbyggen AB) är certifierade enligt PEFC. PEFC står för Programme for the Endorsement of Forest Certification och är en certifiering för miljövänligt och resurshushållande skogsbruk.

Svenska PEFC:s skogsstandard syftar till att utveckla en ekonomiskt uthållig och värdefull skogsproduktion samt biologisk mångfald. Den syftar samtidigt till att vår kulturmiljö och sociala och estetiska värden värnas.

PEFC garanterar inför kunder och allmänhet att PEFC-certifierade skogar sköts enligt de krav som ställs för bärkraftigt, natuvårdsanpassat skogsbruk enligt officiella kriterier som har antagits inom det europeiska skogspolitiska samarbetet Forest Europe.

I Sverige garanteras en effektiv kontroll av PEFC-certifierad skog, entreprenörer och företag genom revision av tredjepartscertifierare, vilka är godkända av det oberoende ackrediteringsorganet Swedac.

Vibostugan - Det ansvarsfulla företaget

Att tänka hållbart är en självklarhet för oss. Vi klimatinvesterar i närområdet genom att plantera träd – i en region som behöver det – och gör nytta både för klimat och människor.

Träden binder dels CO2 ur atmosfären – men säkrar dessutom framtidens material – för nya husbyggnationer.

Dessutom skapar vi nya arbetstillfällen och möjligheter i närområdet (träden planteras Litauen), eftersom vi där kan skapa ny skog som inte annars hade planterats, med en fantastisk bonitet. För varje såld stuga väljer vi alltså att plantera 10 nya träd.

Med andra ord för varje stuga som ni köper så planterar vi virke till en ny. Ett sätt att agera lokalt – och påverka globalt!
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto