Just nu: Fri frakt på stora delar av vårt lagerförda sortiment. Se villkor här!

Drömmer du om långa varma bad i vinter?
 
Vivaspa hjälper dig att uppfylla drömmen genom att erbjuda smarta tillval till ditt spabad.
 
Låt ditt spabad bli en del av ditt smarta hem och effektivisera energiförbrukningen. Vi hjälper dig med tips på hur du kan njuta av vinterns alla härliga varma stunder i spabadet på ett kostnadseffektivt sätt?
Temperaturen sjunker ute och frosten knarrar under fötterna, tänk dig att du sjunker ned i ett varmt spabad. Se dig själv ligga där under en stjärnklar himmel och återhämta dig efter en stressig dag på jobbet. Det är vad vi kallar balans i vardagen.
 
Oavsett om du har ett spabad i dag eller om du går i tankarna att köpa ett så kommer nedan tips vara till stor nytta för dig som spabadsägare.
Elpriserna har i stora delar av Sverige skjutit i taket de senaste månaderna, detta har drabbat många hushåll ekonomiskt. Detta är något vi är fullt medvetna om, men det finns åtgärder att vidta för att hålla energiförbrukningen nere och tillåta dig själv lite vardagslyx under dessa kalla mörka månader.

Här nedan svarar vi på de vanligaste frågorna kring energiförbrukningen i spabad.

Drömmer du om långa varma bad i vinter?
 
Vivaspa hjälper dig att uppfylla drömmen genom att erbjuda smarta tillval till ditt spabad. Låt ditt spabad bli en del av ditt smarta hem och effektivisera energiförbrukningen. Vi hjälper dig med tips på hur du kan njuta av vinterns alla härliga varma stunder i spabadet på ett kostnadseffektivt sätt.

Temperaturen sjunker ute och frosten knarrar under fötterna, tänk dig att du sjunker ned i ett varmt spabad. Se dig själv ligga där under en stjärnklar himmel och återhämta dig efter en stressig dag på jobbet. Det är vad vi kallar balans i vardagen.
 
Oavsett om du har ett spabad i dag eller om du går i tankarna att köpa ett så kommer nedan tips vara till stor nytta för dig som spabadsägare. Elpriserna har i stora delar av Sverige skjutit i taket de senaste månaderna, detta har drabbat många hushåll ekonomiskt. Detta är något vi är fullt medvetna om, men det finns åtgärder att vidta för att hålla energiförbrukningen nere och tillåta dig själv lite vardagslyx under dessa kalla mörka månader.
 

Vivaspa tipsar om små enkla tips för ett friskt och välmående spabad som kan hjälpa dig att minska energiförbrukningen.

Lockets skick
Något som är viktigt att tänka på är om Termolocket till ditt spabadet är helt och därmed håller tätt. För de flesta modeller finns det extra tjocka lock (upgrade) att köpa för extra isolering.

För att förlänga livslängden på ditt termolock rekommenderar vi er att investera i en locklyft. Locklyften minskar slitage på locket och bidrar till effektivare öppning och stängning av badet.

Underhåll och vattenkvalité.
Var noga med att se över spabadets hälsa, rengör spabadet grundligt inför en ny badsäsong. Håll en jämn vattenkvalité, rengör spabadets filter med jämna mellanrum.

Har du ett bad med UV-rening håll koll på om UV-lampa/glasstav behöver bytas. Mår ditt spabad bra behöver det inte förbruka lika mycket energi för att leverera många långa fina stunder i spabadet för dig och din familj.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto