Just nu: Beställ för 3 000 kronor och få fri frakt! Läs villkor här.
248 Recensioner
Ställ en fråga

YTTERDÖRR SOLID ELEMENTS YSTAD

0,00 kr
4.5 248
YTTERDÖRR SOLID ELEMENTS YSTAD
5 Bra och stabil dörr Jag använder den här produkten till alla mina lägenheter och jag är väldigt nöjd med den. Den är otroligt stabil och tål stötar utan problem. Dess robusthet gör att jag kan vara säker på att den kommer att hålla länge, även i en hektisk miljö. En annan sak som jag verkligen uppskattar är det neutrala men ändå stiliga uttrycket den ger. Den smälter in väl i olika inredningsstilar och bidrar till en enhetlig och elegant atmosfär. Den tillför verkligen det lilla extra till mina utrymmen. Sammanfattningsvis är den här produkten en pålitlig och hållbar lösning för mina behov. Dess stabilitet och tålighet imponerar mig verkligen, och den ger också ett stiligt uttryck som höjer kvaliteten på mina lägenheter. Jag rekommenderar den varmt till alla som söker en pålitlig och estetiskt tilltalande lösning.
Ytterdörr med stilren och tidlös design.

Våra ytterdörrar tål den nordiska väderleken och dess temperatur-växlingar utmärkt. Finns som väns...
Fullständig produktbeskrivning
Montageservice från 7 295,00 kr / st
Vill du ha hjälp med montering?

BAUHAUS Montageservice erbjuder dig som kund montering och installation till ett från-pris på denna produkt. Avståndet från adress för montering till närmsta BAUHAUS-varuhus ska vara inom en radie av 4 mil.

Produktbeskrivning

Ytterdörr med stilren och tidlös design.

Våra ytterdörrar tål den nordiska väderleken och dess temperatur-växlingar utmärkt. Finns som vänster eller högerhängd och i måtten: 9X20, 9X21, 10X21. Levereras som standard med Assa lås (8765), exklusive låscylinder och handtag.

Övrig information
Ramen är av massivt trä och dörren är fylld med polystyrol som isolerar värme och tål fuktighet. De dubbla heltäckande 0,4mm tjocka aluminium-plåtarna i konstruktionen garanterar dörrens stabilitet och formhållning. Dörren är klädd med 4mm HDF-board. Tätningslisten är monterad i dörrbladet.Karmen är tillverkad i furu 42x105mm och kompletterad med en kraftig ädelträ tröskel med alu-slitskydd.
16/5mm förborrade hål i karmar. Det är ca 1/3 förborrat med 16mm (för lock) och resten 2/3 med 5mm. Om man vill använda karmskruvar 14mm, är det bara att borra 5mm delen med 14mm borr.

Modulmått
Dessa mått anger hålet i väggen där karmen skall monteras.
Är hålet exempelvis 900mm x 2100mm (bxh) så är modulmåttet 9x21. För att det skall finnas utrymme att justera karmen, tillverkas samtliga våra dörrar och karmar med justermån. Det betyder att karmens yttermått är något mindre än det exakta modulmåttet. Oavsett vilken dörrmodell du väljer, rekommenderar vi att du lämnar ca 12mm justermån runt karmens sido- och överstycke. Det vanligaste modulmåttet för ytterdörrar i bostäder är 10x21 men även 9x21 är förhållandevis vanligt. I källarplan är takhöjden oftast lägre och därför är modulerna i regel 9x20 eller 10x20.

U-värde: 0,77
U-värde är det vanligaste måttet för att utläsa energieffektiviteten hos fönster, dörrar eller takfönster. Tumregeln lyder som så att desto lägre u-värde desto mer energieffektivt. Ett lågt u-värde betyder högre motstånd mot värmeöverföring eller större isolationsförmåga för materialet eller komponenten.
 
Kulörer
Vit (NCS S 0205-Y)
Antracit (NCS S 6500-N)
Svart (NCS S 9000-N)

Kom ihåg när du ska köpa dörr
Karmskruv
Universalnyckel/Karmskruvsnyckel
Täcklock
Drevremsa/drevisolering
Tumstock
Handtag för ytterdörr
Foder (inomhus och utomhus)
Bleckspik
Tröskelbleck
Distanskilar

Artikeldata

Produktnamn YTTERDÖRR SOLID ELEMENTS YSTAD
Artikelnummer PC9875_5005
Typ YTTERDÖRR UTAN GLAS
Varumärke SOLID ELEMENTS

Liknande produkter

Recensioner

 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto