Montageservice

Vi hjälper dig med monteringen - till fast pris!

BAUHAUS Montageservice erbjuder dig som kund montering och installation av din nyinköpta vara, till ett fast pris som fås direkt vid köptillfälle. Du slipper lägga tid på att hitta hantverkare och samla in offerter. Du blir istället kontaktad av en av våra hantverkare som är specialist inom det område som innefattar din produkt, för att hitta en tid som passar för montering. 
En intresseanmälan, eventuell offert och faktiskt köp av tjänst innebär att vi behandlar dina personuppgifter. Om du vill läsa mer om hur vi säkerställer en trygg och säker personuppgiftsbehandling kan du göra det i vår Integritetspolicy

Alla våra samarbetspartners är behöriga inom sitt område och all montering sker enligt gällande föreskrifter.

Montageservice är tryggt, enkelt och har full garanti! 

Skicka din intresseanmälan här


Tjänster

Bygg
Se tjänster
Färg & tapet
Se tjänster
VVS & badrum
Se tjänster
Golv
Se tjänster
El & värme
Se tjänster
Kök
Se tjänster
Kakel & klinker
Se tjänster
Övriga tjänster
Se tjänster
Tillvalstjänster
Se tjänster


Så funkar det!

Kom till ett av våra varuhus eller besök BAUHAUS.se

Ta kontakt med en säljare direkt på
08-507 020 90 
(måndag-fredag 07:00 - 17:00) eller maila till montageservice@bauhaus.se
Vid övriga tider kontakta vår kundtjänst på
020-120 20 30.

Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vi dig att finna rätt produkter som behövs för att arbetet ska kunna utföras. Vi lämnar en offert med fast pris.

Montageservice riktar sig till privatpersoner och montering utförs endast av produkter från BAHUAUS sortiment.

Vi kontaktar dig

Efter godkännande av din offert får du en orderbekräftelse via mail och inom två arbetsdagar blir du kontaktad av en koordinator som går igenom projektet med dig.

Därefter kontaktar vår samarbetspartner dig så att ni tillsammans kan hitta en lämplig tid för genomförandet av uppdraget.

Vi monterar på överenskommen tid

På överenskommen tid kommer hantverkaren hem till dig och utför montering enligt önskemål. All montering sker enligt gällande branschregler och föreskrifter.

BAUHAUS lämnar 10 års garanti på utfört arbete och full garanti på montageprodukter.

En faktura från BAUHAUS

Efter utförd montering erhåller du en faktura från BAUHAUS via mail. Fakturan motsvarar såklart det vi kommit överens om. Inga otrevliga överraskningar!

Vi administrerar självklart eventuellt ROT-avdrag.

Frågor?

Ring oss på 08-507 020 90 eller maila till montageservice@bauhaus.se

Bläddra i vår
montagekatalog!


Önskar du ROT-avdrag?

Om du vill utnyttja ROT-avdrag på våra montagetjänster behöver vi ditt personnummer samt fastighetsbeteckning på den fastighet där arbete ska utföras för att vi ska kunna hjälpa dig med en offert. Bor du i bostadsrätt skall bostadsrättföreningens organisationsnummer också uppges. Kom ihåg att du som ansöker om ROT-avdrag måste vara registrerad som ägare av den fastighet där arbetet kommer utföras. Om din ansökan om ROT-avdrag avslås är du som beställare betalningsskyldig för den del som dragits av som preliminär skattereduktion. Bor du i bostadsrätt? Tänk på att du ej kan få ROT-avdrag på arbeten som utförs på utsida av lägenheten.

Startavgift

Utöver pris för önskad montering tillkommer en startavgift på din offert. Oavsett vilka, eller hur många tjänster du vill ha hjälp med tillkommer endast en startavgift per offert. Vi erbjuder två olika startavgifter:

  • Startavgift 399 kr
    Avser de förberedelser hantverkaren behöver göra i och med montering samt densammes resor på upp till 4 mil från närmsta BAUHAUS-varuhus.
  • Miltillägg
  • Om avståndet mellan BAUHAUS varuhus och plats för montering är mer än 4 mil tillkommer en kostnad på 190 kr per mil.

Öppet köp i 60 dagar

Läs mer här

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 21:00 på vardagar

Laddar…