Just nu: Beställ för 3 000 kronor och få fri frakt! Läs villkor här.
BAUIS SKIDSKOLA
-lånepaket för förskolorGenom Baui´s skidskola har vi låtit tusentals barn få prova på längdskidåkning helt gratis i hela Sverige.Som förskola anmäler du dig enkelt via formuläret för de veckor som ni vill ha skidorna hos er. Leverans sker direkt till förskolan.Intresset för Bauis skidskola är stort, så ange alla de veckor som kan passa, vi håller en nära dialog med förskolorna och tittar ständigt väderprognosen för att i största möjliga mån lyckas pricka snön med just er förskola.
Bauis skidskola för förskolor är helt gratis då vi vill inspirera alla barn oavsett bostadsplats till ett aktivt liv med mycket rörelse. Inför säsongen 23/24 har vi 6st paket som går land och rike runt.

Svenska Skidförbundets motto ”alla kan bli en stjärna på skidor, utifrån sina egna förutsättningar” ekar genom hela organisationen. Förbundets verksamhet sträcker sig från att stötta våra största proffs till våra minsta skidknattar. Det senaste manifesteras bland annat i BAUI’s skidskola, ett gemensamt koncept för längdskidåkning för barn i åldrarna 5–9, som med hjälp av BAUHAUS gjorts prisvärt och tillgängligt för föreningarna runt om i landet. Med hjälp av ett lättillgängligt undervisningsmaterial som inkluderar både grupp- och ledarskapsövningar, mössor, diplom och skyltar passar konceptet både för en hel säsongs aktiviteter eller som en kurs under en kortare period.

”Jag önskar att så många barn som möjligt får chansen att genom BAUI’s skidskola hitta skidglädje som varar livet ut.”

– Charlotte Kalla, passionerad skidåkare

Vill du testa längdskidor med BAUI's skidskola?
Läs mer och lämna din intresseanmälan här!

BAUIS SKIDSKOLEPAKET

BAUIS skidskolepaket finns i två storlekar (lilla och stora paketet) och kan beställas via anna.nyqvist@skidor.se

Paketen innehåller allt från beanisar till stationsskyltar och diplom och är perfekt komplement till barnens längdskidåkning. 
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto