FOTOTAPET KOMAR STAR WARS BALANCE

489,00 kr

Det eviga kriget av det goda mot det onda!

Den här fototapeten från Komar kommer gå de allra flesta Star Wars-fansen i smaken. Klä ditt sovrums vägg eller hallen med det här mäktiga motivet.

Bruksanvisning
1. Instruktioner för att sätta upp foto...

Se fullständig produktbeskrivning

Hemleverans

Beställningsvara

Denna produkt levereras normalt inom ca. 1 vecka

Produktbeskrivning

Det eviga kriget av det goda mot det onda!

Den här fototapeten från Komar kommer gå de allra flesta Star Wars-fansen i smaken. Klä ditt sovrums vägg eller hallen med det här mäktiga motivet.

Bruksanvisning
1. Instruktioner för att sätta upp fototapeten.
Alla motiv är valda så att du kan skära på alla sidor utan att påverka helhetsintrycket. Förbereda underlaget, Väggen/dörren måste förbehandlas på samma sätt som en normal tapet: För att uppnå bästa resultat bör underlaget vara slätt, rent och fritt från gamla tapetrester Eventuella hål eller sprickor bör spacklas. Tvätta underlaget med såpvatten. Slipa av eventuella oljefärger. Arbetet underlättas om du, beroende på underlaget, helspacklar och grundmålar väggen istället (se bruksanvisning från tillverkaren).

2. Tapetklister.
Tillsätt sakta 1,5 L vatten till 60 g pulverlim, till lagom konsistens är uppnådd. Om ytterligare lim erfodras, använd pulverlim med Metylcellulosa.

3. Innan tapetsering.
Den första våden bestämmer det fortsatta arbetet och det är viktigt att den hamnar rätt. Vi rekommenderar därför att man utgår från mitten av väggen med våd 2-4. För att få den första våden rätt, rekommenderar vi att du drar en horisontell och en vertikal linje med blyertspenna på väggen med hjälp av ett vattenpass.Om det bildas några bubblor, bli inte rädd, de flesta bubblorna försvinner när tapeten torkar. Låt klistret på panelerna svälla i 3 minuter.

4. Tapetsera.
Sätt upp tapeten längs strecken på väggen. Stryk uppifrån och nedåt föratt jämna ut tapeten, hjälp till med handen från mitten ut mot kanterna för att kontrollera att det inte finns några bubblor kvar. Vi rekommenderar att tapeten överlappas med ca. 2–3 mm eftersom den kan krympa när den torkar.

5.Torkning.
Torktiden bör vara väl tilltagen. Om tapeten torkar för snabbt kan skarvarna glida isär och sprickor uppstå. Tapetenbör därför torka i rumstemperatur 20°C. På vintern måste rummet vara måttligt uppvärmt. Håll fönstren stängda för att undvika drag.

Viktigt att tänka på!
1) Arbeta i ett dragfritt rum med max 20°C.
2) Genom en rigorös kvalitetskontroll strävar vi efter att endast leverera felfria produkter."

Teknisk information
Mått: 184x254 cm
Delar: 4 stycken

Mer information
Produktnamn FOTOTAPET KOMAR STAR WARS BALANCE
Artikelnummer 5213207A
Vikt 2.1000
EAN-nr 4036834044961
Netto vikt 1.02
Typ FILM, TV & SERIER
Varumärke KOMAR

Recensioner

Här kan du ställa en fråga eller lämna en recension på BAUHAUS produkter.

Läs mer om recensioner här

15937+ nöjda kunder!

23508 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…