Missa inte våra medlemskvällar! Klicka här för att se när turnén kommer till ditt varuhus och få ett smakprov på våra aktiviteter.
Filtrera
Visar 15 produkter
SUP, eller stand up paddle boarding har växt de senaste åren till att bli en mycket populär aktivitet på sommaren. En SUP-bräda, även kallad stand up paddle board är en bräda som du kan stå på och paddla dig fram på vattnet. Det är en rolig och utmanande sport som passar alla från nybörjare till erfarna vattensportentusiaster.
 
Sup-brädor kommer i olika storlekar och former, från korta och smala brädor som är lätta att manövrera, till längre och bredare brädor som ger mer stabilitet och bättre balans. En sup-bräda är enkel att använda och du kan paddla på allt från stilla sjöar till snabba floder. Att tänka på vid köp av en supboard är att den ska klara din vikt, hos oss hittar du flera modeller av paddelbrädor som är gjorda för allas behov. 
 
Förutom att vara en rolig och utmanande sport, är SUP-brädor också en fantastisk träningsform. Paddling på en sup-bräda tränar din balans, styrka och uthållighet samtidigt som du njuter av den vackra naturen runt omkring dig. Det är också en avkopplande aktivitet som hjälper till att minska stress och öka välbefinnandet.
 
Om du är intresserad av att prova på stand up paddle boarding finns det många olika typer av sup-brädor att välja mellan. Det finns brädor som är speciellt utformade för surfing, yoga och fiske, så det finns något för alla.
Så om du vill uppleva en ny dimension av vattensport och samtidigt träna både kropp och själ, är en SUP-bräda det perfekta valet för dig. Köp din egen sup-bräda idag och ge dig ut på vattnet för en spännande och rolig upplevelse! Hos BAUHAUS hittar du paddleboards från varumärken som Aqua Marina, Blue Moose och Pure Air. Vi har också tillbehör till sup brädan som gör upplevelsen ännu roligare, kolla in vår motorfena som går att monteras på Aqua Marina sup brädan. 

Paddle Boards

Visar 15 produkter
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar
https://www.bauhaus.se/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto