Just nu: Beställ för 3 000 kronor och få fri frakt! Läs villkor här.

Kirkedal Composite är 100% FSC-certifierade och CE -märkta!

Kirkedal Komposit är massiva terrassbrädor är tillverkade i WPC (Wood Plastic Composite) som är en blandningsprodukt av trä och plast med fantastiska egenskaper som att skydda mot mögel, svamp, insekter och övrig smuts.
Framför allt, i princip underhållsfritt med en lång livslängd.

Skapa en exklusiv kvaliteskänsla på din uteplats med dessa CE märkta terassbrädorna. Produkterna är massiva med en fin, naturlig trälook på en sida och en ribbad yta på den andra. Du väljer själv vilken ni vill använda. Finns i flera olika färger, bredder och längder. Välj till Start och slutbeslag samt clips och ni har vad vi behöver för att färda sommarens favoritplats.


Heimdal är en vacker kvalitetsprodukt i naturligt utseende med flera användningsmöjligheter! Plankan har en trästruktur och är dubbelsidig (en färg på varje sida) och finns i färgerna Svart/Grå eller Ek/Hardwood. Vill du ändra utseendet på din altan efter ett antal år görs detta enkelt genom att vända plankan så att undersidan syns. Denna träkomposit är konstruerad med mindre luftflödeshål, vilket gör att plankan hålls svalare med minimal – eller ingen, möjlighet att ändra storlek.

Detta minimerar risken för att plankan förändrar storlek vid temperaturskillnader vilket annars är vanligt för annat trämaterial.  Trallet är UV-skyddat och Co-extruderat, vilket gör plankan extremt hållbar med samma färgbeständighet. Dessutom är Heimdal-terrassplank extremt reptålig och motståndskraftig mot slagmärken, smuts, fläckar, rödvin mm.

Fördelar med Heimdal
- Reptålig yta
- UV-skyddande yta
- Co-extruderad yta
- Färgbeständighet
- Enkel montering
- Vändbara plankor
- Impregneringsfri
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto