Just nu: Beställ för 3 000 kronor och få fri frakt! Läs villkor här.

Ergonomi på hemmakontoret
Tips för att ställa in ett korrekt skrivbord och mycket mer.

Att arbeta hemifrån har många fördelar, men det finns också vissa nackdelar. De flesta hemmakontor är inte lika välutrustade som vanliga kontor - särskilt när det gäller justerbara skrivbord och stolar. Detta kan leda till ryggsmärtor, nackproblem, axelvärk och många andra problem som orsakas av dålig hållning. Den här guiden hjälper dig att skapa ett ergonomiskt hemmakontor med enkla tips.

Ergonomiskt skrivbord
En särskild arbetsplats ger dig möjlighet att använda en ordentlig stol och ett riktigt skrivbord. Men för mycket stillasittande kan påverka din hälsa negativt. Med ett stående skrivbordsställ kan du stå upp ofta.

Ergonomisk inställning för matbord
Om du inte har något extra rum eller utrymme för ett riktigt skrivbord arbetar du kanske vid matbordet. Eftersom sittplatsen i det här fallet inte är avsedd för arbete under hela dagen är det mycket viktigt att förbättra den - till exempel med en ergonomisk sittdyna. Med ett justerbart stativ för bärbar dator kan du få en lämplig vinkel för att stödja din nacke.

Ergonomiska inställningar för matbord
Med en lämplig höjd för att stå samt att ha nära till mat och dryck gör köksbordet till ett bra alternativ för en ergonomisk kontorsuppställning hemma. Med en justerbar pall kan du växla mellan att sitta och stå. Att stå hela dagen kan vara mycket ansträngande och till och med smärtsamt för fotlederna. Därför är en ståmatta ett bra komplement till din uppsättning för köksbord vid hemarbete.
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto