Just nu: Beställ för 3 000 kronor och få fri frakt! Läs villkor här.
Filtrera
Visar 49 produkter
Sida

Högtryckstvättar är oumbärliga verktyg för varje hushåll och hos BAUHAUS hittar du de bästa högtryckstvättarna för alla dina rengöringsbehov. Vare sig det gäller att tvätta altanen, bilen eller båten, erbjuder våra högtryckstvättar en perfekt kombination av effektivitet, kvalitet och användarvänlighet. Upptäck vårt breda sortiment av högtryckstvättar som är skräddarsydda för att passa just dina behov, och gör dina rengöringsprojekt både enklare och roligare.

Välj Rätt Högtryckstvätt för Dina Behov

Att välja rätt högtryckstvätt är avgörande för ett lyckat rengöringsresultat. BAUHAUS har en mångsidig samling av högtryckstvättar som passar för olika användningsområden. Från kompakta, sladdlösa modeller perfekta för mindre uppgifter, till kraftfulla maskiner för de mest krävande projekten. Oavsett dina krav, finns den bästa högtryckstvätten för dig hos oss.

Smarta Funktioner för Enklare Rengöring

Framsteg inom teknik har fört med sig smarta funktioner som förbättrar användarupplevelsen av högtryckstvättar. På BAUHAUS hittar du modeller med Bluetooth-anslutning, justerbara tryckinställningar och specialiserade munstycken. Dessa funktioner gör det möjligt att anpassa rengöringen efter dina specifika behov och ytor, och garanterar ett skinande rent resultat varje gång.

Användningsområden för Högtryckstvättar

Högtryckstvättar är otroligt mångsidiga. De kan användas för att rengöra allt från mossiga stenar och tegel till bilen, verandan och trädgårdsmöbler. På BAUHAUS har vi tillbehör som passar alla dessa användningsområden, vilket gör din högtryckstvätt till en universell lösning för dina rengöringsutmaningar. Utforska vårt sortiment och hitta just de tillbehör som gör din högtryckstvätt ännu mer effektiv.

Högtryckstvättar

Visar 49 produkter
Sida
 

Kvällsöppen kundtjänst

Öppet till 20 på vardagar
 

Anmäl returer och reklamationer

Läs mer om hur det fungerar

Gå med i BAUHAUS Premium

Kundklubben som ger dig erbjudanden, service och inspiration

Stäng
Lägg till i favoriter

Lägg till i favoriter

Genom att lägga till produkter i Favoriter så kan du enkelt få en överblick över valda produkter!

Logga in eller skapa konto