Information angående Coronaviruset Covid-19 och Hämta i varuhus

Visar 214 produkter

Staket

Visar 214 produkter

Vill du bygga ett staket? I så fall kan BAUHAUS hjälpa dig att hitta ett staket som matchar dina önskemål och krav. Vi har ett enormt sortiment av staket från kända leverantörer som till exempel JaboPlus och Palmako

Vad ska du tänka på när du väljer staket? En av de viktigaste frågorna är valet av färg. När du väljer färg brukar det vara populärt att välja en staketfärg som passar ihop med huset och färgerna i omgivningen. Har till exempel alla dina grannar vitmålade staket är det vanligt att fortsätta i samma spår. Vill du istället bryta av med en annan kulör finns det flera alternativ. Du kan bland annat välja ett svart staket eller ett tryckimpregnerat staket. Tryckimpregnerade staket är extra intressanta ifall du vill måla om ditt staket i en valfri kulör, det är dock viktigt att komma ihåg att staketet först kan målas om när det är torrt och tryckimpregnering torkat. Precis som med de tryckimpregnerade staketen kan du välja att måla om ett vitt staket eller ett svart, om du till exempel skulle vilja byta färg i framtiden. Vid sidan om alla våra trästaket har vi ett sortiment med metallstaket. Vill du minimera underhållet kan metallstaketen vara ett intressant alternativ att kolla in.

Några andra viktiga aspekter i valet av staket är vilken bredd och höjd staketet ska ha, samt om du vill ha staketet med eller utan grind Låga staket ger mer insyn på tomten medan högre staket tar bort en viss del av insynen. Vill du begränsa insynen helt kan vi rekommendera att du kollar in vårt sortiment av vindskydd. En grind till staketet är bra om du till exempel har barn eller husdjur, detta eftersom staketgrindar gör det svårare för barn och husdjur att ta sig ut från tomten. Grindarna kan därmed också vara bra när du bygger staket kring en uppfart. Är du ute efter att bygga en helt ny uppfart kan vi även rekommendera att du kollar in vårt breda sortiment med marksten, där finns det flera alternativ på stenar som är anpassade för garageuppfarter.

På BAUHAUS har vi prisgaranti på alla staket. Detta garanterar att du kan köpa billiga staket som möter dina krav på hållbarhet, kvalitet och design.

26699+ nöjda kunder!

35476 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…