Laddar

Visar 215 produkter

Sida

DELTACO

Visar 215 produkter

Sida

Deltaco är ett välkänt varumärke inom IT-tillbehör och har funnits sedan 1991. Deltaco erbjuder en mängd olika produkter och tillbehör till både dator och mobiltelefon.

Är du ute efter något inom nätverk så finns här både nätverkskablar, nätverksuttag samt kronverktyg som du använder vid kabelinstallation. Har du istället antennuttag och behöver en ny antennkabel finns det också.

När det kommer till mobiltillbehör så hittar du här mobilhållare som du smidigt placerar på vindrutan för att enkelt läsa av gps och liknande under bilfärden. Det finns dessutom mobilladdare med 12V uttag – perfekt att ladda telefonen när du är på resande fot. Är du den som alltid har slut på batteri i telefonen? Då är en portabel powerbank något för dig! Välj en med ficklampa för användning i mörkret.

Deltaco levererar även olika typer av kablar. Här finns bildkablar, HDMI-kablar, VGA-kablar, ljudkablar samt apparatkablar. USB-kablarna för laddning av mobiltelefonen behövs alltid. Deltaco har dessa kablar med både micro, USB 2.0 och 3.0 uttag.

Missa inte adaptern för att kunna ansluta olika typer av uttag. Deltaco har alla tillbehör du någonsin kan tänkas behöva!

12231+ nöjda kunder!

18440 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…