Laddar

Visar 498 produkter

Sida
  1. Stolsdynor - Mängder av varianter

HUH

Visar 498 produkter

Sida

HUH är ett varumärke som erbjuder ett enormt utbud inom Mosaik till fantastiska och låga priser. Här hittar du bland annat glasmosaik, mixmosaik och keramikmosaik i färger som Rött, Grönt, Grått, Svart, Blått, Beige och Vitt till både vägg, golv, inom- och utomhus. Men det finns även guldkorn som tillexempel Natursten. Med Natursten kan du tänja på gränserna och skapa en rustik känsla i hemmet. 

Här finner du mosaik i olika storlekar och mönster, klassiska former som rektangulär och kvadratisk mosaik men även den omtalade och populära formen Hexagon. Hexagon är som välkänt en form som består av sex stycken hörn. Ett kök eller badrum med Hexagon-mosaik skapar en kontrast utöver det vanliga. HUH har även mosaik i fasade kanter vilket är en stor efterfrågan till kök eller badrum i lantlig stil.

Men kanske är du ute efter ett kök eller badrum i en lyxigare atmosfär? Då erbjuder HUH mosaik i färger som både Guld, Silver och Bronze. Med mosaik från HUH kan du skapa ett levande hem och möjligheterna är oändliga.

För att lyckas med monteringen av Mosaik behöver du viktiga tillbehör som tillexempel: Fästmassa, fogmassa, silikon, primer, monteringsset, hink, utjämningsark och kakelkryss eller kakelsnöre

12302+ nöjda kunder!

18538 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…