Laddar

Visar 367 produkter

Sida

MAKITA

Visar 367 produkter

Sida

På BAUHAUS hittar du över 370 maskiner och tillbehör från Makita till bra priser! Makita är ett proffsmärke som levererar hög kvalité och hållbarhet. Med en maskin eller ett verktyg från deras sortiment kan du känna dig trygg i valet du gjort. BAUHAUS är en väletablerad återförsäljare av Makita med ett brett sortiment av lagerförda produkter. Vare sig du letar efter batteridrivna maskiner eller nätdrivna maskiner hittar du exempelvis: skruvdragare, borrskruvdragare, slagskruvdragare, borrhammare, mutterdragareelhyvel, överhandsfräs, vinkelslipbandslip, sänksåg, kap- & gersågtrimmer, röjsåggräsklipparemotorsågmultiverktygmätverktyg, tigersågskruvautomat, spikpistolsticksåg, slagborr, planslip, polermaskiner och generator till bra priser.

Batterisortimentet från Makita använder sig av lithium batterier med en låg vikt och mycket kraft. De stötdämpande batterierna finns i flera storlekar beroende på hur länge du behöver arbeta och passar till alla maskiner. Vill du istället inte behöva tänka på batterier och när de behöver laddas har Makita ett stort utbud av nät- eller sladdrivna maskiner.  Du får då ut mer kraft samtidigt som maskinerna har en bra hållbarhet och är vibrationsdämpande.

Makitas professionella maskiner säljs bara av utvalda återförsäljare som kan erbjuda bra service och håller en professionell standard. Med Makitas stora och breda sortiment av maskiner hittar du något för alla tillfällen och kan därmed bli din totalleverantör av elverktyg. Förutom att ha mängder med maskiner hittar du också Makitas alla tillbehör hos BAUHAUS, som t.ex. trimmertråd, batteri, laddare, sågklingasågbord, tigersågblad, bits, kapskivor, maskinspik och sandpapper i mängder av utföranden och storlekar.

12231+ nöjda kunder!

18440 Recensioner
Läs kundrecensioner!

Laddar…